Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Zostanę sitterką (nieaktualne)

Go down 
AutorWiadomość
Alaya
Przyjaciel Zagrody
Alaya

Nick w grze : Alaya
Liczba postów : 731

Zostanę sitterką (nieaktualne) Empty
PisanieTemat: Zostanę sitterką (nieaktualne)   Zostanę sitterką (nieaktualne) I_icon_minipostNie Cze 23, 2013 11:33 am

Po namyśle postanowiłam zostać sitterką. Nie wiem, czy wszystkim pasują moje warunki, więc ogłaszam się w nowym temacie, a nie zgłaszam się w już istniejącym. Wink

No więc tak:

Like a Star @ heaven Zajmuję się maksymalnie 350 końmi dziennie (oporządzenie + nakarmienie + położenie spać)
Like a Star @ heaven To raczej nikogo nie obchodzi, ale oporządzam około 1 konia w 6 sekund => 10 koni w minutę => 100 koni w 10 minut => 350 koni w 35 minut itd. Razz
Like a Star @ heaven  Nie będę trenować koni, kwaterować w OJ, wysyłać je na zawody, przejażdżki itp., bo mi się nie chce. (chyba, że to niewielka ilość koni) Ewentualnie mogę dawać je na lekcje.
Like a Star @ heaven Mogę pracować 7 dni w tygodniu, mogę mieć jakieś dni wolne, wszystko mi jedno, zależy od pracodawcy.
Like a Star @ heaven Mogę pracować na dwa sposoby. Pierwszy jest taki, że zajmuję się codziennie określoną ilością koni. Drugi jest taki, że pracodawca podaje mi ilość koni, którymi muszę zająć się w ciągu tygodnia (dajmy na to 1000). Wtedy ja zajmuję się codziennie taką ilością, jaką chcę, np. jednego dnia oporządzę 100, drugiego 400, trzeciego 0, a czwartego 500, ale żebym w ciągu całego tygodnia zajęła się tym tysiącem czy jakąś inną liczbą. Bardziej odpowiada mi druga opcja, ale na pierwszą też się zgodzę.
Like a Star @ heaven Staram się być na Howrse codziennie, ale nie zawsze mi się to udaje. Czasami mi coś wypadnie, czasami przez 1 - 2 dni nie ma internetu. Takie sytuacje zdarzają się sporadycznie, ale jednak czasami się zdarzają, dlatego dobrze by było, gdybym miała z pracodawcą możliwość kontaktu poza komputerem, np. poprzez telefon (wtedy, gdybym nie miała dostępu do komputera, wysłałabym smsa). Poza tym, wiadomo, jest lato i trzeba z niego korzystać. Smile  Nie wiem jeszcze, czy wyjadę na dłużej, ale pewnie raz na jakiś czas zdarzą się małe jednodniowe wypady nad jezioro, czy w inne fajne miejsce.
Like a Star @ heaven Od razu mówię, że nie wiem, jak długo wytrzymam. Razz  Chodzi o to, że być może dołączę do jakiejś hodowli i nie będę miała czasu na sitterowanie. Albo po prostu mi się odechce. Ale myślę, że minimum miesiąc positteruję, jak będę miała czas i ochotę to dłużej. Trudno mi to określić w tej chwili.
Like a Star @ heaven Jestem osobą uczciwą i sitterowałam już u paru osób (mogę podać nicki tych graczy), jestem na czarno-białej liście ZM jako osoba uczciwa, nigdy nikogo nie oszukałam i nie zamierzam oszukać.
Like a Star @ heaven No to może teraz pomówię o zapłacie. W sumie to przyjmę właściwie wszystko. Najbardziej zależy mi na koniach (z wysokimi UM, klacze rożki), ale chętnie przyjmę również equus i inne sposoby zapłaty. Nie chcę tylko CR. Wink  Dokładna zapłata jest do ustalenia.

Jeśli jesteś zainteresowany i nie przeszkadzają Ci moje wymagania, proszę o zgłoszenie się w tym temacie, na PW lub wysyłając mi wiadomość na Howrse. Smile  Kiedy moja oferta będzie już nieaktualna, poinformuję o tym tutaj.

Ostatnio zmieniony przez Alaya dnia Nie Cze 23, 2013 12:13 pm, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2104607
Alaya
Przyjaciel Zagrody
Alaya

Nick w grze : Alaya
Liczba postów : 731

Zostanę sitterką (nieaktualne) Empty
PisanieTemat: Re: Zostanę sitterką (nieaktualne)   Zostanę sitterką (nieaktualne) I_icon_minipostNie Cze 23, 2013 12:08 pm

Znalazłam pracodawcę, więc już nieaktualne. Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2104607

Zostanę sitterką (nieaktualne)
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: