Po namyśle postanowiłam zostać sitterką. Nie wiem, czy wszystkim pasują moje warunki, więc ogłaszam się w nowym temacie, a nie zgłaszam się w już istniejącym.
No więc tak:
Zajmuję się maksymalnie
350 końmi dziennie (oporządzenie + nakarmienie + położenie spać)
To raczej nikogo nie obchodzi, ale oporządzam około 1 konia w 6 sekund => 10 koni w minutę => 100 koni w 10 minut => 350 koni w 35 minut itd.
Nie będę trenować koni, kwaterować w OJ, wysyłać je na zawody, przejażdżki itp., bo mi się nie chce. (chyba, że to niewielka ilość koni) Ewentualnie mogę dawać je na lekcje.
Mogę pracować 7 dni w tygodniu, mogę mieć jakieś dni wolne, wszystko mi jedno, zależy od pracodawcy.
Mogę pracować na dwa sposoby. Pierwszy jest taki, że zajmuję się codziennie określoną ilością koni. Drugi jest taki, że pracodawca podaje mi ilość koni, którymi muszę zająć się w ciągu tygodnia (dajmy na to 1000). Wtedy ja zajmuję się codziennie taką ilością, jaką chcę, np. jednego dnia oporządzę 100, drugiego 400, trzeciego 0, a czwartego 500, ale żebym w ciągu całego tygodnia zajęła się tym tysiącem czy jakąś inną liczbą. Bardziej odpowiada mi druga opcja, ale na pierwszą też się zgodzę.
Staram się być na Howrse codziennie, ale nie zawsze mi się to udaje. Czasami mi coś wypadnie, czasami przez 1 - 2 dni nie ma internetu. Takie sytuacje zdarzają się sporadycznie, ale jednak czasami się zdarzają, dlatego dobrze by było, gdybym miała z pracodawcą możliwość kontaktu poza komputerem, np. poprzez telefon (wtedy, gdybym nie miała dostępu do komputera, wysłałabym smsa). Poza tym, wiadomo, jest lato i trzeba z niego korzystać.
Nie wiem jeszcze, czy wyjadę na dłużej, ale pewnie raz na jakiś czas zdarzą się małe jednodniowe wypady nad jezioro, czy w inne fajne miejsce.
Od razu mówię, że nie wiem, jak długo wytrzymam.
Chodzi o to, że być może dołączę do jakiejś hodowli i nie będę miała czasu na sitterowanie. Albo po prostu mi się odechce. Ale myślę, że minimum miesiąc positteruję, jak będę miała czas i ochotę to dłużej. Trudno mi to określić w tej chwili.
Jestem osobą uczciwą i sitterowałam już u paru osób (mogę podać nicki tych graczy), jestem na czarno-białej liście ZM jako osoba uczciwa, nigdy nikogo nie oszukałam i nie zamierzam oszukać.
No to może teraz pomówię o zapłacie. W sumie to przyjmę właściwie wszystko. Najbardziej zależy mi na koniach (z wysokimi UM, klacze rożki), ale chętnie przyjmę również equus i inne sposoby zapłaty. Nie chcę tylko CR.
Dokładna zapłata jest do ustalenia.
Jeśli jesteś zainteresowany i nie przeszkadzają Ci moje wymagania, proszę o zgłoszenie się w tym temacie, na PW lub wysyłając mi wiadomość na Howrse.
Kiedy moja oferta będzie już nieaktualna, poinformuję o tym tutaj.