Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Jaka promocja pojawi się jako następna ?

Go down 
+15
Suzan
Kemishi
Magiczna375
Rooda
wilczyca1000
Keplie
Kinia_Ka
hanka1998
Tiamat
EveDallas
Lucie
ardnasak
Kazuyuki
tapetka
avrilka
19 posters
Idź do strony : Previous  1, 2

Jaka promocja zawita jako następna ?
Loteria
Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 Empty3%Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 Empty
 3% [ 1 ]
Malowanie
Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 Empty19%Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 Empty
 19% [ 6 ]
Konie wędrowne
Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 Empty6%Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 Empty
 6% [ 2 ]
Maszyny
Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 Empty0%Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 Empty
 0% [ 0 ]
Puzzle
Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 Empty23%Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 Empty
 23% [ 7 ]
Kalendarz
Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 Empty0%Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 Empty
 0% [ 0 ]
Piniaty
Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 Empty6%Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 Empty
 6% [ 2 ]
Uwolnij konie
Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 Empty23%Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 Empty
 23% [ 7 ]
Inna nowa, której jeszcze nie było
Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 Empty19%Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 Empty
 19% [ 6 ]
Wszystkich Głosów : 31

Poll closed

AutorWiadomość
Gość
Gość
Anonymous

Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Jaka promocja pojawi się jako następna ?   Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 I_icon_minipostWto Cze 25, 2013 10:10 am

Kamil2010 napisał:
Suzan napisał:
Oooo Puzzle <3 ciekawa jestem co będzie dawał nowy wiatrowy <3! O ile pamiętam puzzle jeśli się miało dość duży zasób CR to dawało radę to przejść :Dmam tylko nadzieję że nie będzie tak że pierwsze 10 osób, które wygrają dostaną nagrodę główną =_=
No ale... ten... no... Skiron już kończy tę kolekcję o.O
Owlient nie zna się na mitologi :/
Powrót do góry Go down
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

Nick w grze : wilczyca1000
Liczba postów : 1019

PisanieTemat: Re: Jaka promocja pojawi się jako następna ?   Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 I_icon_minipostWto Cze 25, 2013 10:30 am

Teraz chyba dziki będzie Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=801024
Marwinii
Nowy
Marwinii

Nick w grze : waga888
Liczba postów : 44

PisanieTemat: Re: Jaka promocja pojawi się jako następna ?   Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 I_icon_minipostWto Cze 25, 2013 12:40 pm

Muszę teraz naładować się CR bo może być potem źle...Neutral
Na Skirona nie mam nawet zamiaru marnować ani 1 kuponu :/
A wy jak? Staracie się o Skirona czy szczędzicie kupony na następną promocję-Puzzle? Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 4074547142
Powrót do góry Go down
Vium
Przyjaciel Zagrody
Vium

Nick w grze : Vium
Liczba postów : 376

PisanieTemat: Re: Jaka promocja pojawi się jako następna ?   Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 I_icon_minipostWto Cze 25, 2013 12:43 pm

powie mi ktoś o co chodzi w puzzlach? Prawdopodobnie podczas tej promocji miałam dłuższą przerwę od howrse Wink
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Jaka promocja pojawi się jako następna ?   Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 I_icon_minipostWto Cze 25, 2013 12:53 pm

Vium napisał:
powie mi ktoś o co chodzi w puzzlach? Prawdopodobnie podczas tej promocji miałam dłuższą przerwę od howrse Wink
Dostaje się kawałki puzzli za wykonanie zadań, jest 4 układanki, 5 jest bonusowa za nią jest boski lub jakiś cenny CR, każda z nich składa się z 9 elementów, później są puzzle w RO. W bonusowych trzeba znaleźć 3 elementy, które będą później w RO Wink
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Jaka promocja pojawi się jako następna ?   Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 I_icon_minipostWto Cze 25, 2013 1:01 pm

Tak, pewnie Pottok Wink
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Jaka promocja pojawi się jako następna ?   Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 I_icon_minipostWto Cze 25, 2013 1:21 pm

Gatta napisał:
Tak, pewnie Pottok Wink
Pottok będzie dostępny tylko w WT tak jak Boreasz Smile
Powrót do góry Go down
Vium
Przyjaciel Zagrody
Vium

Nick w grze : Vium
Liczba postów : 376

PisanieTemat: Re: Jaka promocja pojawi się jako następna ?   Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 I_icon_minipostWto Cze 25, 2013 3:29 pm

Kamil2010 napisał:
Vium napisał:
Dostaje się kawałki puzzli za wykonanie zadań, jest 4 układanki, 5 jest bonusowa za nią jest boski lub jakiś cenny CR, każda z nich składa się z 9 elementów, później są puzzle w RO. W bonusowych trzeba znaleźć 3 elementy, które będą później w RO Wink

ok dzięki Wink
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Jaka promocja pojawi się jako następna ?   Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 I_icon_minipostSro Cze 26, 2013 11:13 am

Ogier12 napisał:
Koszatka napisał:
Zagłosowałam na wędrowne,dawno nie było więc chciałabym aby się pojawiły,ale na pewno pojawi się jakiś inny wymysł Wink
Były przecież na początku roku Rolling Eyes Zefir :3
Ja głosuje na inną promocje, ale bez grafiki to ciężko cokolwiek powiedzieć

Edit:
Ciekawe jakiego boskiego teraz wymyślą Rolling Eyes
Ogier,jest już prawie lipiec,dlaczego by i nie? Wink Ale ja tak sobie tylko mówię..pod nosem.. Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Yambe Akka
Nowy
Yambe Akka

Liczba postów : 7

PisanieTemat: Re: Jaka promocja pojawi się jako następna ?   Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 I_icon_minipostSro Cze 26, 2013 5:33 pm

Ja tam marzę o kolekcji boskich z rodzaju znaków zodiaku.
Mogłaby się ciekawie prezentować, więc... Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 1686848680
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Jaka promocja pojawi się jako następna ?   Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 I_icon_minipostSro Cze 26, 2013 10:22 pm

Yambe Akka napisał:
Ja tam marzę o kolekcji boskich z rodzaju znaków zodiaku.
Mogłaby się ciekawie prezentować, więc... Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 1686848680
Że wyglądałoby ciekawie to pewne, ale my mówimy o grafikach Hwr...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

Nick w grze : wilczyca1000
Liczba postów : 1019

PisanieTemat: Re: Jaka promocja pojawi się jako następna ?   Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 I_icon_minipostCzw Cze 27, 2013 11:14 am

Taa Very Happy W ich wykonaniu to porażka, a nie coś ładnego. Im w ogóle za to płacą?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=801024
Yambe Akka
Nowy
Yambe Akka

Liczba postów : 7

PisanieTemat: Re: Jaka promocja pojawi się jako następna ?   Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 I_icon_minipostCzw Cze 27, 2013 3:42 pm

Ee, tam Razz
Nie wszystkie są takie złe.
(chyba)
Powrót do góry Go down
Marwinii
Nowy
Marwinii

Nick w grze : waga888
Liczba postów : 44

PisanieTemat: Re: Jaka promocja pojawi się jako następna ?   Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 I_icon_minipostPią Cze 28, 2013 3:07 am

Niektóre cieszą oczy a od innych chce się płakać. Nie mogą zrobić np. konkursu na kontur dla nowego boskiego konia? ( kolekcja byłaby podana również jak wymagania ).scratch
Powrót do góry Go down
Alaya
Przyjaciel Zagrody
Alaya

Nick w grze : Alaya
Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: Jaka promocja pojawi się jako następna ?   Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 I_icon_minipostPią Cze 28, 2013 11:57 am

Hm. Puzzle chyba nie były aż takie złe, no nie? Mam nadzieję, że w nich uda mi się wygrać coś cenniejszego, bo na ciekawe rzeczy za ogródek warzywny nie mam co liczyć. :/

Marwinii napisał:
Niektóre cieszą oczy a od innych chce się płakać. Nie mogą zrobić np. konkursu na kontur dla nowego boskiego konia? ( kolekcja byłaby podana również jak wymagania ). scratch

Nawet jakby ktoś zrobił ładny kontur, to graficy Howrse pewnie by go okropnie wypełnili.  Razz  Już lepiej konkurs na gotową grafikę.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2104607
tapetka
Już coś wie
tapetka

Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT)
Liczba postów : 172

PisanieTemat: Re: Jaka promocja pojawi się jako następna ?   Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 I_icon_minipostPią Cze 28, 2013 3:23 pm

Oj chce już nowy event bo ten jest nudny jak flaki z olejem. Dawac puzzle jak najszybciej ^^
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=868712
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Jaka promocja pojawi się jako następna ?   Jaka promocja pojawi się jako następna ? - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Jaka promocja pojawi się jako następna ?
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: