Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Prezentacje od Violin | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Vitae Raczkujący
Nick w grze : Violin Liczba postów : 82 Dołączył : 01/03/2013
| Temat: Prezentacje od Violin Wto Cze 25, 2013 8:30 am | |
| | |
| | | ardnasak Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ardnasak. Liczba postów : 671 Dołączył : 22/01/2012
| Temat: Re: Prezentacje od Violin Wto Cze 25, 2013 8:43 am | |
| | |
| | | Arabella Jedną nogą w ZM
Nick w grze : natalia144 Liczba postów : 673 Dołączył : 14/05/2013
| Temat: Re: Prezentacje od Violin Wto Cze 25, 2013 8:45 am | |
| Dosyć ładne. Nie będę pisać bo nie mam czasu ale napiszę jedno, brak brushe. | |
| Temat: Re: Prezentacje od Violin Wto Cze 25, 2013 8:53 am | |
| - natalia144 napisał:
- Dosyć ładne. Nie będę pisać bo nie mam czasu ale napiszę jedno, brak brushe.
Ja jakoś widzę brushe... Paseczki + te kropeczki, na których "stoi" login także są wliczane w krąg brushy :> [o ile się nie mylę] | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje od Violin Wto Cze 25, 2013 8:55 am | |
| *wybaczcie wielkie litery, ale wkurzona jestem -.-* Ludzie, CZY WY SERIO MYSLICIE ZE ZAWSZE JAK NA PREZENTACJI NIE MA BRUSHY TO JEST KIEPSKA?!
- vernille napisał:
GARDZĘ tymi "profesjonalistami", którzy jako kryterium dobrej prezentacji podają obecność brusha. Śmieszy mnie to.
Podoba Wam się ta prezentacja? Przez wiele osób jest chwalona, bo wpadła im w oko: https://2img.net/r/ihimizer/img829/8667/prrn.png Nie licząc fotomanipulacji na górze, która mogłaby być podmieniona nawet na zdjęcie - nie ma tu użytego ani jednego brusha. Da się coś zrobić BEZ brusha? No właśnie... Ta-daaah? Where is your God of CG now?......
|
| Temat: Re: Prezentacje od Violin Wto Cze 25, 2013 8:58 am | |
| - Gatta napisał:
- *wybaczcie wielkie litery, ale wkurzona jestem -.-*
Ludzie, CZY WY SERIO MYSLICIE ZE ZAWSZE JAK NA PREZENTACJI NIE MA BRUSHY TO JEST KIEPSKA?!
- vernille napisał:
GARDZĘ tymi "profesjonalistami", którzy jako kryterium dobrej prezentacji podają obecność brusha. Śmieszy mnie to.
Podoba Wam się ta prezentacja? Przez wiele osób jest chwalona, bo wpadła im w oko: https://2img.net/r/ihimizer/img829/8667/prrn.png Nie licząc fotomanipulacji na górze, która mogłaby być podmieniona nawet na zdjęcie - nie ma tu użytego ani jednego brusha. Da się coś zrobić BEZ brusha? No właśnie... Ta-daaah? Where is your God of CG now?......
Mniejsza z tym, ale na prezentacji Violin widoczne są brushe, ale i bez nich zapewne byłaby śliczna. ;> | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje od Violin Wto Cze 25, 2013 9:03 am | |
| |
| | | Vitae Raczkujący
| Temat: Re: Prezentacje od Violin Wto Cze 25, 2013 9:23 am | |
| Dzięki za pozytywne komentarze. natalia144 - używam brushy, w bardzo małym kryciu. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje od Violin Wto Cze 25, 2013 9:38 am | |
| Piękne prezentacje Gatta - zgadzam się z tobą całkowicie |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Prezentacje od Violin Wto Cze 25, 2013 9:46 am | |
| Ómarłam na "oesusjakietośliczne".
A co do brushy - ja ostatnio oszalalam i zamiast standardowego brusha+kreseczek wolę walnąć albo zdjęcie na baaardzooo niiiiskiiim kryyyciuu, albo jakiś fajny deseń. ^^ | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje od Violin Wto Cze 25, 2013 9:48 am | |
| Tez zazwyczaj daje brushe, ale to nie znaczy, ze prezentacja bez brushy jest zawsze okropna :s |
| | | Vitae Raczkujący
| Temat: Re: Prezentacje od Violin Wto Cze 25, 2013 9:56 am | |
| - Gatta napisał:
- Tez zazwyczaj daje brushe, ale to nie znaczy, ze prezentacja bez brushy jest zawsze okropna :s
Racja | |
| | | Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: Prezentacje od Violin Wto Cze 25, 2013 10:44 am | |
| Według mnie brushe czasem dodaje ładnego efekty, czasem... no cóż psuje prezkę. Trzeba wyczyć kiedy dać brushe kiedy nie w przypadku prezek Vitae brushe pasuje (tak paski to brushe -,-) tu: https://2img.net/r/ihimizer/img829/8667/prrn.png nie... więc brushe NIE JEST KONIECZNY! A wracając do prezek Vitae: +Są ładne i widać że nie robiłaś ich w 5 minut +Kolory idealnie dopasowane +brushe są na kryciu i nie przeszkadzają w czytaniu tekstu +Dobrze dopasowane brushe -Niestety style jakich używasz są popularne na howrse -W pierwszej paski nachodzą na pieska ogólna ocena: 4.98/5 więc śliczne *.* | |
| | | Vitae Raczkujący
| | | | Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje od Violin Pią Cze 28, 2013 1:45 pm | |
| B.ładne,choć jak zaznaczyła Julietta (nareszcie gada coś do rzeczy) te prezentacje już były i nie widzę nic nowego. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Prezentacje od Violin | |
| |
| | | | Prezentacje od Violin | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|