Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Do zamknięcia | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Greys Już coś wie
Nick w grze : Greys, rzadko wchodzę Liczba postów : 138 Dołączył : 01/05/2013
| Temat: Do zamknięcia Sob Cze 29, 2013 1:23 pm | |
| Tak, Greys znalazła czas i poprawiła, to, o czym pisaliście - 1-ramkowa zwykła z EDITEM:
Drugiej prezentacji nie udało mi się zmienić, szczerze powiedziawszy zgubiła się Jak? Lepiej? Wykonywać takie na zamówienie, będą chętni?
Ostatnio zmieniony przez Greys dnia Wto Lip 02, 2013 6:09 am, w całości zmieniany 3 razy | |
| | | ewww4 Już coś wie
Nick w grze : ewww4 Liczba postów : 247 Dołączył : 07/03/2012
| Temat: Re: Do zamknięcia Sob Cze 29, 2013 1:38 pm | |
| Fajnie dobrana kolorystyka, grafiki proste, ale mają to coś. Czcionka na nicku-Moonlight Shadow, jak domniemam? | |
| | | Greys Już coś wie
| Temat: Re: Do zamknięcia Sob Cze 29, 2013 1:41 pm | |
| Tak Zgadłaś Teraz tak myśle nad cieniem w tej drugiej prezentacji przy ramce? Byłoby lepiej? | |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Do zamknięcia Sob Cze 29, 2013 2:40 pm | |
| Śliczne prezentacje Greys :3 Nie chciałabyś zrobić mi prezki na zamówienie? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Do zamknięcia Sob Cze 29, 2013 4:21 pm | |
| |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Do zamknięcia Nie Cze 30, 2013 12:35 am | |
| Pozwól, że rzucę odpowiednimi parametrami do cienia pod ramką, tekstem, wokół obramowania czy gdzie tam chcesz. A co do prezentacji - ładne, ale zmniejszyłabym krycie kreseczek i brusha. Jeśli chcesz, to tu (klik!) masz pokazana jak zrobić obramowanie wokół ramki. :3 | |
| | | Greys Już coś wie
| Temat: Re: Do zamknięcia Nie Cze 30, 2013 3:36 am | |
| Dzięki za porady Ejli, przydadzą się : Tak jak mówiłam- dawno nie robiłam takich rzeczy i mi się zapomniało Kopytko- z przyjemnością, ale jeszcze nie teraz . Jak będę gotowa to założę do tego specjalny wątek | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Do zamknięcia Nie Cze 30, 2013 4:25 am | |
| Hmmm, podobają mi się :3 Aczkolwiek polecam cień według parametrów Ejliny c; W 1 nie pasuje mi kolor Nicku. A w drugiej nie ucięłabym ostro ramki, tylko tak łagodnie, ze zmiękczeniem krawędzi na około 40% |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Do zamknięcia Nie Cze 30, 2013 4:26 am | |
| Są bardzo ładne,ale może cień pod napisami? Zmniejsz jeszcze krycie tej teksturki w paski.Najładniej ona wygląda,gdy jest zrobiona subtelnie.Nawet na ciemnej prezentacji ją widać!Przypatrz się ramkom: - Spoiler:
No i przydałyby się większe te kreski,ja je powiększałam,dużo to zajmuje czasu,ale efekt jest b.ładny. Na koniec przydałoby się cienkie obramowanie ramek-najlepiej 1,5 do 2 px bo wtedy najładniej widać. |
| | | Greys Już coś wie
| Temat: Re: Do zamknięcia Nie Cze 30, 2013 4:29 am | |
| Ok, dzieki za kolejne porady- postaram sie je wykorzystac Ellis- a jaki kolor by bardziej pasowal? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Do zamknięcia Nie Cze 30, 2013 4:38 am | |
| A to trzeba popróbować c; Np. biały z niebieskim cieniem |
| | | Greys Już coś wie
| Temat: Re: Do zamknięcia Nie Cze 30, 2013 11:08 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Do zamknięcia | |
| |
| | | | Do zamknięcia | |
|