Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Pula nagród miasta Nowy Jork | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Pula nagród miasta Nowy Jork Nie Cze 30, 2013 2:53 pm | |
| Konkurs plastyczny: -2 Puszki Pandory (od AyaKey) - 2 Puszki Pandory (od PlaybackJunkie8) - 2 Puszki Pandory (od Ellis) - Kamień Filozoficzny (od Jetrel) - Złote Jabłko (od Szybkobierzek ) - 2 Krew Meduzy (od Szybkobierzek)
Konkurs fotograficzny:
Konkurs rysunkowy - Avatar na Howrse i/lub ZM (od vernille) - chmurka (od Szybkobierzek) - 2 PH (1 od Estelle; 1 od AyaKey) - Krew Meduzy (od Estelle) - Różdżka Płodności (od Estelle)
Konkurs "Klimat nowego Jorku"
- 2 Zwoje Plutona (1 od PlaybackJunkie8; 1 od KoniaraKarola) - 2 Liry Apolla (od Republika) - Zestaw Bonusowy (od Layzy) - Podkowy Posejdona (od Szybkobierzek) - 2 Liry Apolla (od Republika)
Chwilówka - 2 Muśnięcie Filotes (od Layzy) - 2 liry apolla (od bellaswan22)
Pozostały:
- Klacz Jednoroga Appaloosa (od AyaKey) - 20tys eq (od Vium) + Siodło Posejdona (od Vium) - 2 Pioruny Zeusa (1 od Tiamat; 1 od Szybkobierzek) - 2 Strzały Artemidy (od Julietta35) - zestaw bonusowy (od MilkyWay) - 2 zestawy bonusowe (od Tiamat) - 2 Fortuna Krezusa (od Republika) - 2 Woda Młodości (od Tiamat) - wirtualne monety podróżnicze - max 200 na osobę na całe miasto
Ostatnio zmieniony przez LadyArvena dnia Pią Lip 19, 2013 1:41 pm, w całości zmieniany 4 razy | |
| | | Kayla66 Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 1 Dołączył : 03/07/2013
| Temat: Re: Pula nagród miasta Nowy Jork Sro Lip 03, 2013 6:45 am | |
| Hej Jeśli ktoś może pomóc, bo nie rozumim co w tym blogu chodzi niech napisze nick:Kayla66 ------------ pozdrawiam Miki66 i Konie5624 ------------ Ps.sorry za pomyłki, siostra mi tu pisze | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Pula nagród miasta Nowy Jork Sro Lip 03, 2013 6:55 am | |
| Scaliłam twoje posty w jeden. Nie rozumiem pytania "o co chodzi?" To nie blog, tylko forum. Możesz tu pogadać o grze lub na inne tematy, albo wziąć udział w konkursie i spróbować coś wygrać. | |
| | | Greys Już coś wie
Nick w grze : Greys, rzadko wchodzę Liczba postów : 138 Dołączył : 01/05/2013
| Temat: Re: Pula nagród miasta Nowy Jork Sob Lip 20, 2013 12:38 pm | |
| Napiszę tu, nie będę rozdrabniać na poszczególne tematy Ciągle nie otrzymałam: - 1x Zwój Plutona (od KoniaraKarola) - 1x Złote Jabłko (od Szybkobierzek) - 1x Różdżka Płodności (od Estelle) Proszę o kontakt na PW (do 31.07) lub dosłanie tych przedmiotów (do 25.07) | |
| | | wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Pula nagród miasta Nowy Jork Sro Lip 24, 2013 2:55 am | |
| Ciągle nie dostałam żadnej nagrody... | |
| | | Greys Już coś wie
Nick w grze : Greys, rzadko wchodzę Liczba postów : 138 Dołączył : 01/05/2013
| Temat: Re: Pula nagród miasta Nowy Jork Sro Lip 24, 2013 8:26 am | |
| - Greys napisał:
Ciągle nie otrzymałam: - 1x Zwój Plutona (od KoniaraKarola) - 1x Złote Jabłko (od Szybkobierzek) - 1x Różdżka Płodności (od Estelle)
Proszę o kontakt na PW (do 31.07) lub dosłanie tych przedmiotów (do JUTRA Odświeżam | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Pula nagród miasta Nowy Jork | |
| |
| | | | Pula nagród miasta Nowy Jork | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|