Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

50 milionów graczy zarejestrowanych w Howrse

Go down 
+29
Markool
shunra
korane
avrilka
Jetrel
Amstaff
EveDallas
horseska89
Malto
Marwinii
Arrin
ardnasak
Nevarra
Ejli
Donvessa
Alaya
Magiczna375
erreo
Vium
hanka1998
Pani_Snow
Tiamat
MrsKopytko
ebonita
Lierre.
ewuula
Barson1990
Anke5
Nefra01
33 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3
AutorWiadomość
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

Nick w grze : Mrs Kopytko
Liczba postów : 3453

50 milionów graczy zarejestrowanych w Howrse - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: 50 milionów graczy zarejestrowanych w Howrse   50 milionów graczy zarejestrowanych w Howrse - Page 3 I_icon_minipostPon Lip 08, 2013 1:36 am

No wiem :c
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=686975
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: 50 milionów graczy zarejestrowanych w Howrse   50 milionów graczy zarejestrowanych w Howrse - Page 3 I_icon_minipostPon Lip 08, 2013 2:39 am

Prawdopodobnie wygrał gracz o nicki "www.howrse.com" tak bynajmniej mruczeli na oficjalu. Z int.

Poprawcie jak sie mylę, ale dla mnie śmierdzi to ustawką. Poza tym kiedy weszła ta promocja, czy tam jakieś specjalne wydarzenie (jakkolwiek to nazwać) to było głośno biły fanfary, co oni nie świętują. A jak wczoraj przyszło co do czego, cisza. Zero wieści o tym kto wygrał.  Najwyraźniej ciężko zapracowani, albo skleroza ich dopadła, bo nie napisali nawet 1 zdania co do zwycięzcy. Nie chcieli byśmy sie dowiedzieli kto wygrał? Pięknie pokazali, ze maja nas graczy w ciemnej d... poważaniu.

A dlaczego uważam że to ustawka ?
1. Int: przecież tam sie kręci cała główna ekipa
2. Jeżeli ten gracz faktycznie wygrał, to kto normalny używa takiego nicka ? Inna wersja, zę wygrał to mod.
3. Po całym losowaniu 0 wzmianki, jakby nie chcieli, żebyśmy sie dowiedzieli.

Nagrody w tych balonach pomijam. jak kiedyś z jakieś okazji spadały gwiazdy to przynajmniej zgarnęłam her, w balonach były same śmieci. No dobra raz jakimś cudem wpadło mi ro, ta najlepsza bo złapałam rzepę, ze 3x podkowy i jeszcze coś z cyklu badziew.

Tak czy inaczej te balony nawet pasowały: bo zrobilli wszystkich w balona.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: 50 milionów graczy zarejestrowanych w Howrse   50 milionów graczy zarejestrowanych w Howrse - Page 3 I_icon_minipostPon Lip 08, 2013 4:55 am

W ciągu ostatnich trzech dni złapałam tylko 50 x podkowy u siebie, na współ nic, mimo że tam siedziałam praktycznie 6 godzin... ;s;
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: 50 milionów graczy zarejestrowanych w Howrse   50 milionów graczy zarejestrowanych w Howrse - Page 3 I_icon_minipostPon Lip 08, 2013 5:31 am

Nie wiem czy wiecie, ale w wątku na INT jest notka:
Cytat :
Just to clear up the confusion about who the winner is of the special privilege. The winner who won is from www.howrse.com, not the player's name is. To help keep the winning player's privacy it was decided to not list their username but only the version of Howrse they are on.
Co oznacza mniej więcej tyle, że zwycięzca jest z howrse.com, a nie, że ma nicka www.howrse.com. I żeby zachować jego prywatność podali nie jego nick, a wersję gry, z której pochodzi. Dla mnie to logiczne, też bym nie chciała wygrać i zostać zasypaną milionem wiadomości, jaka to ja nie jestem, podaj hasło, daj mi chociaż milion etc.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: 50 milionów graczy zarejestrowanych w Howrse   50 milionów graczy zarejestrowanych w Howrse - Page 3 I_icon_minipostPon Lip 08, 2013 5:50 am

Kowelan napisał:
Witajcie,

Szczęśliwy zwycięzca loterii pochodzi z wersji Howrse.com . Gratulujemy!

Dziękujemy wszystkim za udział w grze i życzymy dalszej, miłej zabawy z nami!

Kowelan i cały Zespół Howrse
Powrót do góry Go down
Kowusia
Raczkujący
Kowusia

Liczba postów : 55

PisanieTemat: Re: 50 milionów graczy zarejestrowanych w Howrse   50 milionów graczy zarejestrowanych w Howrse - Page 3 I_icon_minipostPon Lip 08, 2013 8:27 am

Mi się 90% "zdobyczy" powtarzało Razz Laughing  .. Złapałam  : 1x UH, 1x UH, 1x 5-ty Żywioł, 1x 5-ty Żywioł, 50x podkowy, 50x podkowy, 50 PD, 1x Zestaw Hery, 1x Zestaw Hery. cheers
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=377964
Login6
Nowy
Login6

Liczba postów : 19

PisanieTemat: Re: 50 milionów graczy zarejestrowanych w Howrse   50 milionów graczy zarejestrowanych w Howrse - Page 3 I_icon_minipostSob Lip 13, 2013 10:30 am

Wygrałam 5ty Żywioł. Użyłam go na koniu. Woda. Zaraz potem konia mi skradziono troll
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: 50 milionów graczy zarejestrowanych w Howrse   50 milionów graczy zarejestrowanych w Howrse - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

50 milionów graczy zarejestrowanych w Howrse
Powrót do góry 
Strona 3 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Konie za 8 milionów~!
» Prezentacje graczy
» Czy da się przenieść maści z howrse.com na howrse.pl?
» Lista graczy - błąd
» "Najlepszy koń według graczy"

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: