Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| 50 milionów graczy zarejestrowanych w Howrse | |
|
+29Markool shunra korane avrilka Jetrel Amstaff EveDallas horseska89 Malto Marwinii Arrin ardnasak Nevarra Ejli Donvessa Alaya Magiczna375 erreo Vium hanka1998 Pani_Snow Tiamat MrsKopytko ebonita Lierre. ewuula Barson1990 Anke5 Nefra01 33 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: 50 milionów graczy zarejestrowanych w Howrse Pon Lip 08, 2013 1:36 am | |
| | |
| | | Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: 50 milionów graczy zarejestrowanych w Howrse Pon Lip 08, 2013 2:39 am | |
| Prawdopodobnie wygrał gracz o nicki "www.howrse.com" tak bynajmniej mruczeli na oficjalu. Z int.
Poprawcie jak sie mylę, ale dla mnie śmierdzi to ustawką. Poza tym kiedy weszła ta promocja, czy tam jakieś specjalne wydarzenie (jakkolwiek to nazwać) to było głośno biły fanfary, co oni nie świętują. A jak wczoraj przyszło co do czego, cisza. Zero wieści o tym kto wygrał. Najwyraźniej ciężko zapracowani, albo skleroza ich dopadła, bo nie napisali nawet 1 zdania co do zwycięzcy. Nie chcieli byśmy sie dowiedzieli kto wygrał? Pięknie pokazali, ze maja nas graczy w ciemnej d... poważaniu.
A dlaczego uważam że to ustawka ? 1. Int: przecież tam sie kręci cała główna ekipa 2. Jeżeli ten gracz faktycznie wygrał, to kto normalny używa takiego nicka ? Inna wersja, zę wygrał to mod. 3. Po całym losowaniu 0 wzmianki, jakby nie chcieli, żebyśmy sie dowiedzieli.
Nagrody w tych balonach pomijam. jak kiedyś z jakieś okazji spadały gwiazdy to przynajmniej zgarnęłam her, w balonach były same śmieci. No dobra raz jakimś cudem wpadło mi ro, ta najlepsza bo złapałam rzepę, ze 3x podkowy i jeszcze coś z cyklu badziew.
Tak czy inaczej te balony nawet pasowały: bo zrobilli wszystkich w balona. | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: 50 milionów graczy zarejestrowanych w Howrse Pon Lip 08, 2013 4:55 am | |
| W ciągu ostatnich trzech dni złapałam tylko 50 x podkowy u siebie, na współ nic, mimo że tam siedziałam praktycznie 6 godzin... ;s; | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: 50 milionów graczy zarejestrowanych w Howrse Pon Lip 08, 2013 5:31 am | |
| Nie wiem czy wiecie, ale w wątku na INT jest notka: - Cytat :
- Just to clear up the confusion about who the winner is of the special privilege. The winner who won is from www.howrse.com, not the player's name is. To help keep the winning player's privacy it was decided to not list their username but only the version of Howrse they are on.
Co oznacza mniej więcej tyle, że zwycięzca jest z howrse.com, a nie, że ma nicka www.howrse.com. I żeby zachować jego prywatność podali nie jego nick, a wersję gry, z której pochodzi. Dla mnie to logiczne, też bym nie chciała wygrać i zostać zasypaną milionem wiadomości, jaka to ja nie jestem, podaj hasło, daj mi chociaż milion etc. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: 50 milionów graczy zarejestrowanych w Howrse Pon Lip 08, 2013 5:50 am | |
| - Kowelan napisał:
- Witajcie,
Szczęśliwy zwycięzca loterii pochodzi z wersji Howrse.com . Gratulujemy!
Dziękujemy wszystkim za udział w grze i życzymy dalszej, miłej zabawy z nami!
Kowelan i cały Zespół Howrse |
| | | Kowusia Raczkujący
Liczba postów : 55 Dołączył : 09/08/2011
| | | | Login6 Nowy
Liczba postów : 19 Dołączył : 01/04/2013
| Temat: Re: 50 milionów graczy zarejestrowanych w Howrse Sob Lip 13, 2013 10:30 am | |
| Wygrałam 5ty Żywioł. Użyłam go na koniu. Woda. Zaraz potem konia mi skradziono | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: 50 milionów graczy zarejestrowanych w Howrse | |
| |
| | | | 50 milionów graczy zarejestrowanych w Howrse | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|