Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Gdy się robi nudno... | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Gdy się robi nudno... Pon Lip 01, 2013 5:19 am | |
| Nudząc się postanowiłam stworzyć w gimpie takie coś: co myślicie? |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Gdy się robi nudno... Pon Lip 01, 2013 5:30 am | |
| Aż się wypiszę.
Po pierwsze - Co ma tekstura do tematyki obrazka? Po drugie - Źle wycięłaś obrazek. Po trzecie - Mogłaś zmniejszyć krycie tekstury - nic nie widać. Po czwarte - Zaokrąglona ramka to nie najlepszy pomysł - co będzie, jak ktoś się rozpisze tak że będzie suwak? Po piąte - Albo tekstura, albo brush. Przeczytaj również punkt pierwszy - co mają Arcane Circles do tematyki obrazka? Po szóste - Czerwony nick? Serio? Po siódme - Do podpisów używaj czcionki uni05_53 na wielkość najwięcej 8. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Gdy się robi nudno... Wto Lip 02, 2013 1:51 am | |
| Dziękuję za uwagi. A cuś takiego? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Gdy się robi nudno... Wto Lip 02, 2013 11:04 am | |
| Nie najlepsza jaką widziałam-z nóg nie powala.Albo to na obrazku to jest ściana,albo dałaś za ostrą granicę obrazek-ramka. Kompletnie nie ma podpisu obrazka skąd on jest.Dla świętego spokoju napisz,bo za łamanie praw autorskich grozi do dwóch lat więzienia. Aby cokolwiek w ramce się wyróżniało to ustaw teksturę TYLKO na ramkę,dzięki temu mogę odróżnić czy nie zrobiłaś czegoś jeszcze innego oprócz ramki. I na koniec jeśli dałaś do tego wątku swoją pracę i nie chcesz krytyki negatywnej to może przystosuj się do porad innych?Nie podpisuj się kodem kreskowym,bo to wygląda brzydko...najlepszą czcionką do tego jest uni05_53 lub uni05_54.Maksymalna wielkość 8. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Gdy się robi nudno... Sro Lip 03, 2013 2:51 am | |
| Ale ja mam tą czcionkę tylko ona czasami nawet przy rozmiarze 8 brzydko wychodzi i nie wiem co z tym zrobić.. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Gdy się robi nudno... Sro Lip 03, 2013 3:07 am | |
| Ta czcionka musi być mała i ona brzydko nie wychodzi prawdopodobnie to może być wina programu. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Gdy się robi nudno... Sro Lip 03, 2013 3:21 am | |
| |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Gdy się robi nudno... | |
| |
| | | | Gdy się robi nudno... | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |