Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Gdy się robi nudno...

Go down 
AutorWiadomość
Gość
Gość
Anonymous

Gdy się robi nudno... Empty
PisanieTemat: Gdy się robi nudno...   Gdy się robi nudno... I_icon_minipostPon Lip 01, 2013 5:19 am

Nudząc się postanowiłam stworzyć w gimpie takie coś:

Gdy się robi nudno... 95zzt3

co myślicie?
Powrót do góry Go down
Ejli
Przyjaciel Zagrody
Ejli

Nick w grze : Eiiri
Liczba postów : 1433

PisanieTemat: Re: Gdy się robi nudno...   Gdy się robi nudno... I_icon_minipostPon Lip 01, 2013 5:30 am

Aż się wypiszę.

Po pierwsze - Co ma tekstura do tematyki obrazka?
Po drugie - Źle wycięłaś obrazek. 
Po trzecie - Mogłaś zmniejszyć krycie tekstury - nic nie widać.
Po czwarte - Zaokrąglona ramka to nie najlepszy pomysł - co będzie, jak ktoś się rozpisze tak że będzie suwak?
Po piąte - Albo tekstura, albo brush. Przeczytaj również punkt pierwszy - co mają Arcane Circles do tematyki obrazka?
Po szóste - Czerwony nick? Serio?
Po siódme - Do podpisów używaj czcionki uni05_53 na wielkość najwięcej 8.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4080537
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gdy się robi nudno...   Gdy się robi nudno... I_icon_minipostWto Lip 02, 2013 1:51 am

Dziękuję za uwagi. Very Happy A cuś takiego?
Gdy się robi nudno... A47p00
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gdy się robi nudno...   Gdy się robi nudno... I_icon_minipostWto Lip 02, 2013 11:04 am

Nie najlepsza jaką widziałam-z nóg nie powala.Albo to na obrazku to jest ściana,albo dałaś za ostrą granicę obrazek-ramka.
Kompletnie nie ma podpisu obrazka skąd on jest.Dla świętego spokoju napisz,bo za łamanie praw autorskich grozi do dwóch lat więzienia.
Aby cokolwiek w ramce się wyróżniało to ustaw teksturę TYLKO na ramkę,dzięki temu mogę odróżnić czy nie zrobiłaś czegoś jeszcze innego oprócz ramki.
I na koniec jeśli dałaś do tego wątku swoją pracę i nie chcesz krytyki negatywnej to może przystosuj się do porad innych?Nie podpisuj się kodem kreskowym,bo to wygląda brzydko...najlepszą czcionką do tego jest uni05_53 lub uni05_54.Maksymalna wielkość 8.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gdy się robi nudno...   Gdy się robi nudno... I_icon_minipostSro Lip 03, 2013 2:51 am

Ale ja mam tą czcionkę tylko ona czasami nawet przy rozmiarze 8 brzydko wychodzi i nie wiem co z tym zrobić..
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gdy się robi nudno...   Gdy się robi nudno... I_icon_minipostSro Lip 03, 2013 3:07 am

Ta czcionka musi być mała i ona brzydko nie wychodzi prawdopodobnie to może być wina programu.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gdy się robi nudno...   Gdy się robi nudno... I_icon_minipostSro Lip 03, 2013 3:21 am

Być może...
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Gdy się robi nudno...   Gdy się robi nudno... I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Gdy się robi nudno...
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: