Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Matura 2013 | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Matura 2013 Pon Lip 01, 2013 8:43 am | |
| No, to trzeba też pomęczyć tych innych. W piątek dostaliście wyniki: jak poszło? Jesteście zadowoleni? Gdzie się wybieracie dalej? Chwalcie się! | |
| | | Vium Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Vium Liczba postów : 376 Dołączył : 25/12/2012
| Temat: Re: Matura 2013 Pon Lip 01, 2013 9:13 am | |
| Jestem zadowolona ze wszystkich przedmiotów oprócz biologi rozszerzonej (nie powiem ile bo było nędznie xD) polski 67% (jak na mnie to jest dobry wynik, nienawidzę pisać prac), matma 72%- była prosta więc przyszłoroczni maturzyści- bójcie się , ang 99%. Z dodatkowych przedmiotów zdawałam jeszcze podstawową geografię- 70% (moja nauczycielka była zadowolona, bo podobno większości osób nie poszło zbyt fajnie. W sumie szkoda że chociaż 80% nie wyciągnęłam ) Ustny angielski 90% a polski 70% a gdzie dalej? Uniwersytet Rolniczy w Krakowie- składam papiery na Leśnictwo i Zootechnikę (dokładnie na Hodowlę i użytkowanie koni, Hodowlę ekologiczną i ochronę zwierząt lub Prewencję weterynaryjną i ochronę zwierząt). Walczę właśnie z elektroniczną rekrutacją bo są jakieś małe nieścisłości co do Leśnictwa i jego specjalności (Gospodarka leśna i Ochrona zasobów leśnych) i w tej sprawie muszę do nich skrobnąć maila. Nie chce mi się strasznie, ale muszę się sprężać bo rekrutacja jest do 4.07 uch, rozpisałam się | |
| | | | Matura 2013 | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|