Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Matura 2013

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

Matura 2013 Empty
PisanieTemat: Matura 2013   Matura 2013 I_icon_minipostPon Lip 01, 2013 8:43 am

No, to trzeba też pomęczyć tych innych. W piątek dostaliście wyniki: jak poszło? Jesteście zadowoleni? Gdzie się wybieracie dalej? Chwalcie się! Smile
Powrót do góry Go down
Vium
Przyjaciel Zagrody
Vium

Nick w grze : Vium
Liczba postów : 376

Matura 2013 Empty
PisanieTemat: Re: Matura 2013   Matura 2013 I_icon_minipostPon Lip 01, 2013 9:13 am

Jestem zadowolona ze wszystkich przedmiotów oprócz biologi rozszerzonej (nie powiem ile bo było nędznie xD) polski 67% (jak na mnie to jest dobry wynik, nienawidzę pisać prac), matma 72%- była prosta więc przyszłoroczni maturzyści- bójcie się Razz, ang 99%. Z dodatkowych przedmiotów zdawałam jeszcze podstawową geografię- 70% (moja nauczycielka była zadowolona, bo podobno większości osób nie poszło zbyt fajnie. W sumie szkoda że chociaż 80% nie wyciągnęłam Razz) Ustny angielski 90% a polski 70% Wink

a gdzie dalej? Uniwersytet Rolniczy w Krakowie- składam papiery na Leśnictwo i Zootechnikę (dokładnie na Hodowlę i użytkowanie koni, Hodowlę ekologiczną i ochronę zwierząt lub Prewencję weterynaryjną i ochronę zwierząt). Walczę właśnie z elektroniczną rekrutacją bo są jakieś małe nieścisłości co do Leśnictwa i jego specjalności (Gospodarka leśna i Ochrona zasobów leśnych) i w tej sprawie muszę do nich skrobnąć maila. Nie chce mi się strasznie, ale muszę się sprężać bo rekrutacja jest do 4.07 Neutral

uch, rozpisałam się Razz
Powrót do góry Go down

Matura 2013
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: