Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Księga rekordów Guinnessa - parę zmian :)

Go down 
AutorWiadomość
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

Księga rekordów Guinnessa - parę zmian :) Empty
PisanieTemat: Księga rekordów Guinnessa - parę zmian :)   Księga rekordów Guinnessa - parę zmian :) I_icon_minipostWto Lip 02, 2013 1:02 am

Zrobiłam ogólne porządki w każdym z tematów, zamknęłam stare i zaśmiecone (na ich miejsce już wkrótce powstaną nowe, mam z 10 pomysłów XD). W pierwszym poście zaktualizowałam wszystkie rekordy z wczorajsza datą, będę na bieżąco aktualizować jeśli pojawi się coś nowego. jest kilka nowych 'zasad' - w niektórych tematach wystarczy podanie linku do konia lub gracza, w niektórych wymagany jest skreen.
Zapraszam do zgłaszania kandydatów do pobicia rekordów i zakładania nowych, własnych tematów - jeśli będzie dobry, zajmę się nim jak każdym tu Very Happy
Wprowadziłam też oznaczenia - [KOŃ] to wątek dotyczący rekordu, który pobije koń, [GRACZ] to rekord, który może pobić gracz, a [INNE] to np. rekord z najmniejszą liczbą kopii w SZJ. Tą zmianę dopiero wprowadzam, także... Pojawi się odpowiedni temat z listą oznaczeń.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587

Księga rekordów Guinnessa - parę zmian :)
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: HOWRSE :: Pogawędki o Howrse :: Księga rekordów Guinnessa-
Skocz do: