Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Prezentacje do oceny | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Prezentacje do oceny Sro Lip 03, 2013 3:36 pm | |
| Ok, a wiec oceńcie moje aktualne umiejętności graficzne: - Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
co powiecie? |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Prezentacje do oceny Sro Lip 03, 2013 11:20 pm | |
| Awatary są bardzo ładnie i estetycznie wykonane, to samo o prezentacjach. Niestety prezentacja nr. 2 jest najgorsza ze wszystkich.Granica między obrazkiem a ramką jest jakaś dziwna, a brush nie pasuje do tła. Prezentacja nr 1 i 3. są bardzo ładne.
Ale jedyne do czego mogłabym się przyczepić to czcionka w prezentacji nr 3. Staraj się używać czcionek, które zawierają polskie znaki ;3
To tyle ode mnie. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje do oceny Czw Lip 04, 2013 1:12 am | |
| Bardzo dobrze operujesz swoim programem graficznym-umiesz używać ładnych czcionek,brushy itp.W sposób estetyczny wszystko ładnie łączysz z tematyką prezentacji.Podpisujesz prace z wykorzystaniem autora oraz odpowiednią do tego czcionką.Ogółem wszystkie są b.ładne,ale ta druga ma zbyt ostrą granicę obrazek-ramka.No i ta druga jest też "zbyt" zwyczajna. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje do oceny Czw Lip 04, 2013 11:35 am | |
| miło mi to słyszeć, co do 2, wiem że nie jest ładna, ale tak jakoś wyszło... W każdym razie dziękuję za pozytywne oceny. |
| | | Toshiwa Już coś wie
Nick w grze : Toshiwa Liczba postów : 120 Dołączył : 02/07/2013
| Temat: Re: Prezentacje do oceny Sob Lip 06, 2013 1:40 am | |
| Wszystko ładne oprucz nr. 2 | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Prezentacje do oceny | |
| |
| | | | Prezentacje do oceny | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach