Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Czy to jest nowe i ładne? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Arabella Jedną nogą w ZM
Nick w grze : natalia144 Liczba postów : 673 Dołączył : 14/05/2013
| Temat: Czy to jest nowe i ładne? Czw Lip 04, 2013 11:15 am | |
| Hej. Próbowałam wymyślić nowy styl i zrobiłam coś takiego..... no sami oceńcie: https://2img.net/h/oi44.tinypic.com/2dw98o7.jpg | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Czy to jest nowe i ładne? Czw Lip 04, 2013 11:21 am | |
| Wszystko ładne i fajnie, ale jak chcesz umieścić tekst w zaokrąglonej ramce? :/ |
| | | Arabella Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Czy to jest nowe i ładne? Czw Lip 04, 2013 11:23 am | |
| Miejsce na tekst jest po między zdjęciami. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Czy to jest nowe i ładne? Czw Lip 04, 2013 11:28 am | |
| możliwe, wydaje mi się że wcześniej czegoś podobnego nie widziałam, ale nie podoba mi się. Ten zielony w ramce jest za mocny, jest tam pusto, przestań używać tej czcionki do loginu, bo to nie wygląd ani dobrze ani ładnie! wybierz inne zdjęcie, bardziej interesujące i ciekawe, wstaw brushe, zrób jaśniejszy kolor ramki i użyj innej czcionki, możesz też dodać paski, napisz skąd wzięłaś zdjęcie, spróbuj to poprawić, na prawdę, jak już masz pomysł to nie realizuj go na odwal, tylko się postaraj, poświęć 15 minut więcej i osiągnij coś dużo lepszego. Jeśli Cię uraziłam, przepraszam, Nie to miałam na myśli. |
| Temat: Re: Czy to jest nowe i ładne? Czw Lip 04, 2013 11:31 am | |
| Nie, spoko dzięki. Będę się na tym uczyć . | |
| | | Magiczna375 Już coś wie
Nick w grze : Magiczna375 Liczba postów : 179 Dołączył : 14/01/2013
| Temat: Re: Czy to jest nowe i ładne? Czw Lip 04, 2013 11:35 am | |
| Pomysł może i jest dobry,ale to wykonanie mi się nie podoba.Zmniejsz krycie ramki.Używaj lepszej czcionki. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Czy to jest nowe i ładne? Czw Lip 04, 2013 11:39 am | |
| - Ogier12 napisał:
- Wszystko ładne i fajnie, ale jak chcesz umieścić tekst w zaokrąglonej ramce? :/
ramka na tekst może być po środku, z tym nie będzie większego problemu, ale wtedy po bokach by musiała coś dodać na przykład jakieś brushe albo coś... |
| | | Toshiwa Już coś wie
Nick w grze : Toshiwa Liczba postów : 120 Dołączył : 02/07/2013
| Temat: Re: Czy to jest nowe i ładne? Czw Lip 04, 2013 12:19 pm | |
| Tandetne wykonanie nie jestem zachwycona. | |
| Temat: Re: Czy to jest nowe i ładne? Czw Lip 04, 2013 12:43 pm | |
| Słuchajcie. Ja chcę tylko rady co poprawić. Tashiwa skąd mam wiedzieć co zmienić? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Czy to jest nowe i ładne? Czw Lip 04, 2013 12:57 pm | |
| Nie, to nie jest ładne. Pomysł w miarę, niestety wykonanie gorsze. 1. W ramce wieje pustką, tak wiem, brush nie zawsze pasuje, ale daj chociaż czarno-biały szum. 2. Zdjęcie nawet dobre, ale ramka jak nie z tej bajki - kolory! Jasny zielony wpadający w żółty a ciemnozielony wpadający w niebieski to nie to samo, uwierz mi! 3. A u góry, w miejscu na login - my eyes! They burn! Ten jaskrawy... zapraszam do punktu 2. 4. Do podpisu używaj czcionki uni05_53, bo ta jest po prostu brzydka. 5. PIKSELE! Spikselowana prezentacja nie wygląda ani trochę profesjonalnie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Czy to jest nowe i ładne? Pią Lip 05, 2013 6:19 am | |
| Pomysł nie najlepszy,jak i nie najgorszy,ale wykonanie...tragedia. 1.Cała prezentacja jest spikselowana.Z pewnością nie wygląda to ładnie. 2.Ten oczo-rażący kolor kompletnie nie pasuje do prezentacji. 3.Zdjęcie nudne,co idzie za tym-prezentacja też. 4.ZERO brushy.Fakt czasem nie są potrzebne,ale tu widać ich brak. 5.Loginu nie widać-zmień czcionkę. |
| | | Toshiwa Już coś wie
Nick w grze : Toshiwa Liczba postów : 120 Dołączył : 02/07/2013
| Temat: Re: Czy to jest nowe i ładne? Sob Lip 06, 2013 1:39 am | |
| Zgadzam się z Republiką.
Poszukaj lepszych zdjęć , pobierz lepsze czcionki itp. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Czy to jest nowe i ładne? | |
| |
| | | | Czy to jest nowe i ładne? | |
|
Similar topics | |
|