Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Kuro tworzy fantastykę

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
Kuro Yoru
Nowy
Kuro Yoru

Nick w grze : Kuro Yoru
Liczba postów : 22

Kuro tworzy fantastykę Empty
PisanieTemat: Kuro tworzy fantastykę   Kuro tworzy fantastykę I_icon_minipostNie Lip 07, 2013 3:54 pm

Ostatnio wzięło mnie na pisanie, no więc nie chcąc sprzeciwiać się instynktowi postanowiłam ,,coś'' nabazgrać. Czy moglibyście to ocenić i powiedzieć co poprawić lub zmienić? Bardzo bym Was o to prosiła ^^

Spoiler:

Ostatnio zmieniony przez Kuro Yoru dnia Pon Lip 08, 2013 8:07 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3136888
Moonlit
Już coś wie
Moonlit

Nick w grze : Moonlit
Liczba postów : 259

PisanieTemat: Re: Kuro tworzy fantastykę   Kuro tworzy fantastykę I_icon_minipostNie Lip 07, 2013 4:34 pm

Ciekawe, ciekawe... czy to będzie yaoi?

Jest parę błędów ortograficznych, ale nie będę Ci ich wypisywać, bo nie są rażące (no chyba że chcesz to mogę Ci je spisać Wink) Powiem jedynie, że w moim odczuciu akcja na końcu trochę za szybko się potoczyła.
Ale i tak jest świetne i niecierpliwie czekam na dalszą część  Very Happy
Powrót do góry Go down
Kuro Yoru
Nowy
Kuro Yoru

PisanieTemat: Re: Kuro tworzy fantastykę   Kuro tworzy fantastykę I_icon_minipostNie Lip 07, 2013 4:40 pm

Dziękuje za opinię i jeżeli byś mogła to napiszesz mi te błędu na PW? Bardzo bym o to prosiła ^^ 
Yaoi to raczej nie, wolałabym pójść w klimaty shōnen-ai albo w ogóle zrezygnować z tego typu stylizacji. Szczerze to i tak za dużo perwersyjnych tekstów zawala mój dysk. Pozdrawiam ~
Powrót do góry Go down
Cosiek
Przyjaciel Zagrody
Cosiek

Nick w grze : versalie
Liczba postów : 135

PisanieTemat: Re: Kuro tworzy fantastykę   Kuro tworzy fantastykę I_icon_minipostPon Lip 08, 2013 4:26 am

Wuuuu..podoba mi sie.:3
Powrót do góry Go down
Kuro Yoru
Nowy
Kuro Yoru

PisanieTemat: Re: Kuro tworzy fantastykę   Kuro tworzy fantastykę I_icon_minipostWto Lip 09, 2013 10:11 am

Mam tutaj następny fragment opowiadania. Nie klei się zbyt dobrze, dlatego proszę o krytykę i drobne wskazówki co poprawić^^ Na wstępie przepraszam również za wszelkie literówki ~ 

Spoiler:
Powrót do góry Go down
KaVcia
Przyjaciel Zagrody
KaVcia

Nick w grze : KaVcia
Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: Kuro tworzy fantastykę   Kuro tworzy fantastykę I_icon_minipostWto Lip 09, 2013 12:55 pm

Jak na razie przeczytałam pierwszą część i widzę wiele brakujących przecinków oraz jeden błąd innego rodzaju. Brzmi dobrze, choć nie przepadam za tego typu opowiadaniami. Jutro wezmę się za drugą część i wypowiem się o całości.
Powrót do góry Go down
Moonlit
Już coś wie
Moonlit

Nick w grze : Moonlit
Liczba postów : 259

PisanieTemat: Re: Kuro tworzy fantastykę   Kuro tworzy fantastykę I_icon_minipostSro Lip 10, 2013 9:20 am

Świetny rozdział, bardzo ciekawy :3 I znowu muszę czekać na następny Sad

Jest kilka błędów i rzeczywiście brakuje kilku przecinków, jutro mogę Ci znowu wysłać wiadomość z tym co wypatrzyłam (jeżeli sobie życzysz oczywiście Smile)

Ach, no i miałam Ci powiedzieć, że zachęciłaś mnie i piszę coś własnego, chciałaś żebym Ci pokazała. Może za kilka dni skończę i wyślę ^.^
Powrót do góry Go down
Kuro Yoru
Nowy
Kuro Yoru

PisanieTemat: Re: Kuro tworzy fantastykę   Kuro tworzy fantastykę I_icon_minipostCzw Lip 11, 2013 9:02 am

Moonlit napisał:
Świetny rozdział, bardzo ciekawy :3 I znowu muszę czekać na następny Sad

Jest kilka błędów i rzeczywiście brakuje kilku przecinków, jutro mogę Ci znowu wysłać wiadomość z tym co wypatrzyłam (jeżeli sobie życzysz oczywiście Smile)

Ach, no i miałam Ci powiedzieć, że zachęciłaś mnie i piszę coś własnego, chciałaś żebym Ci pokazała. Może za kilka dni skończę i wyślę ^.^

Oczywiście, bardzo proszę o korektę tekstu ^^ Cieszę się, że również postanowiłaś coś napisać, bardzo chętnie przeczytam ;3
Powrót do góry Go down
Kuro Yoru
Nowy
Kuro Yoru

PisanieTemat: Re: Kuro tworzy fantastykę   Kuro tworzy fantastykę I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 9:54 pm

Ano mam tu wreszcie nowy rozdział opowiadania ^^ Zapraszam do czytania ~ 

Spoiler:
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Kuro tworzy fantastykę   Kuro tworzy fantastykę I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Kuro tworzy fantastykę
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» pe$ tworzy, wy oceniacie
» MaryMariaMara tworzy!
» verni tworzy do cp
» Ejlina tworzy.... Sygnaturki :3
» Diana "tworzy".

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach