| Pekna prezentacja | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Wultizer Raczkujący
Nick w grze : Martyna513 Liczba postów : 50 Dołączył : 27/06/2013
| Temat: Pekna prezentacja Pon Lip 08, 2013 8:21 am | |
| Witam. U pewnej graczki zauważyłam piękna prezentacje i bardzo chce sie nauczyć jak sie ja wykonuje. Bo nie chce wydawac Equus na prezentacje wole ją sama zrobić. Jak wykonąc tą? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Pekna prezentacja Pon Lip 08, 2013 8:41 am | |
| Ale wiesz że nie możesz wykonywać takich samych? -.- Chcesz taką to jej płać... |
|
| |
awelo W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : ... Liczba postów : 430 Dołączył : 03/04/2013
| Temat: Re: Pekna prezentacja Pon Lip 08, 2013 9:10 am | |
| też jestem fanką Chantell, ale jeśli chcesz mieć taką prezentację to po prostu ją zamów co ty myślisz, że nagle ktoś cię nauczy robić identyczne prezentacje? Lepiej znajdź własny styl. | |
|
| |
Wultizer Raczkujący
| Temat: Re: Pekna prezentacja Pon Lip 08, 2013 9:28 am | |
| Wiecie co ja chciałąm tylko wiedzieć jak sie je robi a płacić jej nie będzie jak nie wiecie to nie odpisujcie na ten wątek -.-
Człowiek się grecznie pyta a wy sie już drecie | |
|
| |
awelo W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : ... Liczba postów : 430 Dołączył : 03/04/2013
| Temat: Re: Pekna prezentacja Pon Lip 08, 2013 9:34 am | |
| to są prezentacje Chantell ;_; - nie wolno kopiować - tylko Chantell wie jak je robić i wyraźnie napisała że tego nie zdradzi | |
|
| |
Moonlit Już coś wie
Nick w grze : Moonlit Liczba postów : 259 Dołączył : 06/07/2013
| Temat: Re: Pekna prezentacja Pon Lip 08, 2013 9:36 am | |
| Mogę Ci co najwyżej powiedzieć jak tak wtopić obrazek w tło, bo to żadna tajemnica, na każdym forum o grafice Ci to napiszą, ale jak zrobić dokładną kopię to nie powiem | |
|
| |
Wultizer Raczkujący
| Temat: Re: Pekna prezentacja Pon Lip 08, 2013 9:38 am | |
| Ja tego nie chce kopiować chce tylko zrobić takie same inne obrazki i inne tło . Takie podobne jak ta na dole | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Pekna prezentacja Pon Lip 08, 2013 9:52 am | |
| To co z tego że inne obrazki i tło? NIE MOŻESZ ROBIĆ TAKICH SAMYCH! |
|
| |
Wultizer Raczkujący
| Temat: Re: Pekna prezentacja Pon Lip 08, 2013 9:55 am | |
| A kinga88 robi takie same jak Chantell i co ?
Jej sie jakoś nie czepiają !
ZAMKNIJ JUŻ SIE ! ZROZUMIALAM ! KPW ? | |
|
| |
Wultizer Raczkujący
| Temat: Re: Pekna prezentacja Pon Lip 08, 2013 9:58 am | |
| U wielu graczy widze takie prezentacje i tam nie pisze by Chantell tylko ktoś inny to w końcu nie ja kopiuje bo wielu graczy wykonuje takie prezentacje | |
|
| |
Moonlit Już coś wie
| Temat: Re: Pekna prezentacja Pon Lip 08, 2013 10:01 am | |
| A po co takie same obrazki. Wejdź na weheartit.com, tam jest multum w podobnym stylu. I wtedy nikt nie powie że kopiujesz. | |
|
| |
Wultizer Raczkujący
| Temat: Re: Pekna prezentacja Pon Lip 08, 2013 10:15 am | |
| Ale ja nie chce dać tych samych obrazków | |
|
| |
Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: Pekna prezentacja Pon Lip 08, 2013 11:47 am | |
| TO JEST PRYWATNY STYL !!! DOTARŁO?! Kobieto zrozum że nie można takich robić!!! To jest styl Chantell i tylko jej! Chcesz takie? To zamów, a nie kłóć się tu bo nie masz racji! ~~~~~~~~ a tak w ogóle to i tak ci nie wyjdzie identyczna -,-
| |
|
| |
Moonlit Już coś wie
| Temat: Re: Pekna prezentacja Pon Lip 08, 2013 11:58 am | |
| Julietta - nie martw się, już jej wytłumaczyłam jak się robi obrazki wtopione w tło, ona nie chciała ściągać stylu ani obrazków, tylko wiedzieć jak się robi taki efekt A takie rzeczy to i w googlach można znaleźć, ja też się go nauczyłam wykonywać na forum graficznym | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Pekna prezentacja Pon Lip 08, 2013 12:02 pm | |
| Jeśli czyjeś grafiki ci się podobają to pozostaje pytać autorów, albo samemu kombinować jak do takich efektów dojść. gimpuj.info i czytasz poradniki | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Pekna prezentacja Pon Lip 08, 2013 12:08 pm | |
| Więc może ja się wypowiem, Wultizer, prace Chantell są chwalone na Howrse przez wielu graczy, to prawda. Rozumiem, że chcesz dorównać jej umiejętnościami, ale muszę Cię zmartwić - raczej nie uda Ci się tego zrobić. Chantell trochę popracowała nad swoimi umiejętnościami, nie zżynała pomysłu na prezentacje od innych, sama od początku nie potrafiła wszystkiego, ale czytając różne tutoriale dowiadywała się coraz więcej i dlatego jej prezentacje są wyjątkowe. Nie rozumiem, po co chcesz wiedzieć, jak się je robi, skoro i tak niezbyt wiele na tym zyskasz. Może jedynie nabędziesz nową umiejętność - ale nic więcej. Nie sądzę, by kierowała Tobą dzika chęć posiadania wiedzy, bo z doświadczenia wiem, że to nie to kieruje początkującymi grafikami na Howrse. Radzę Ci kierować się raczej "Jak zrobić konkretny efekt?", niż "Jak zrobić taką prezentację?". Nie wiem, czy masz tego świadomość, ale odpowiedź na drugie pytanie jest zupełnie niemożliwa. Nikt przecież nie powie Ci, jak zrobić taką prezentację. Jak wyobrażasz sobie wskazówki? "Trzy piksele w prawo i dwa w lewo postaw ramkę o kolorze beżowym?"? Ponadto, jak widzisz, naśladowanie cudzych pomysłów niezbyt dobrze wpływa na opinię publiczną. Lepiej zrobiłabyś, gdybyś od razu zapytała np. "Jak dodać obramowanie do ramki?". Nie mówiąc już o tym, że google nie gryzie i służy pomocą w odpowiedzi na Twoje pytania. Z Internetu wszyscy czerpią wiedzę i jak widzisz, wykorzystują swój program lepiej od Ciebie. Może więc zajrzyj do Wujka Google, zamiast pytać nas o takie rzeczy? |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pekna prezentacja | |
| |
|
| |
| Pekna prezentacja | |
|