Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY

Go down 
+7
Katrina123
desperate
Temperance
Alaya
wilczyca1000
Szarusia16
Toshiwa
11 posters
Idź do strony : 1, 2  Next
AutorWiadomość
Toshiwa
Już coś wie
Toshiwa

Nick w grze : Toshiwa
Liczba postów : 120

FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY Empty
PisanieTemat: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipostSro Lip 10, 2013 2:04 am

Oto moje zdjęcie : 

FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY 1pngjpg_nnxsnrp
FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY Jpg_nnxsnrnFOTO MIN IGALERIA TOSHIWY Jpg_nnxsnrwFOTO MIN IGALERIA TOSHIWY Jpg_nnxsnrqFOTO MIN IGALERIA TOSHIWY Jpg_nnxsnxrFOTO MIN IGALERIA TOSHIWY Jpg_nnxsnxxFOTO MIN IGALERIA TOSHIWY Assjpg_nnxsnxnFOTO MIN IGALERIA TOSHIWY Asssjpg_nnxsnxeFOTO MIN IGALERIA TOSHIWY Jpg_nnxsnxaFOTO MIN IGALERIA TOSHIWY Jpg_nnxsnxq

FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY _nnxsnha
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2796073
Toshiwa
Już coś wie
Toshiwa

PisanieTemat: Re: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipostSro Lip 10, 2013 2:05 am

zapraszam do komentowania
Powrót do góry Go down
Toshiwa
Już coś wie
Toshiwa

PisanieTemat: Re: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipostSro Lip 10, 2013 2:06 am

Używam takiego aparatu FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I-fuji-finepix-s2950-czarny
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipostSro Lip 10, 2013 7:15 am

Serio, nie rozumiem co to za nowa moda z tym "imię nazwisko photography" D:
Zdjęcia są nijakie - zła perspektywa, nieciekawe kolory, w niektórych przydałoby się zwiększyć kontrast. Nie bój się przerabiać zdjęć.
Powrót do góry Go down
Toshiwa
Już coś wie
Toshiwa

PisanieTemat: Re: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipostSro Lip 10, 2013 7:20 am

Ok , ale nie mam za dobrych warunków do robienie zdjęć w mojej okolicy jest tylko jedna stajnie , nie mam zwierzaka więc nie mam co fotografować.
Powrót do góry Go down
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

Nick w grze : wilczyca1000
Liczba postów : 1019

PisanieTemat: Re: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipostSro Lip 10, 2013 8:35 am

W sumie też mnie to dziwi Szarusiu, zdjęcia są dość em... Powiedzmy, źle wykonane i raczej nikt nie chciałby ich kopiować. Po co podpisywać to "photography" Razz Przecież nikt nie wie, że to fotografia. Trochę śmieszy mnie to, że amatorzy próbują się bawić w fotografów. Wiadomo - zaczynać jakoś trzeba, ale żeby się tak "nadymać" tym. Aż boli xD Co do zdjęć są kiepskie, tyle ode mnie.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=801024
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipostSro Lip 10, 2013 9:38 am

Z tego co widzę, mam taki sam aparat jak Twój, ale o parę oczek niżej.

Mój jest z 2006, Twój z 2011, przez te parę lat technologia poszła na przód. Masz naprawdę fajny aparat. Potwornie zazdroszczę Ci szerokokątnego makro, większego LCD i stabilizacji obrazu.

Może zabrzmi to egoistycznie/narcystycznie, ale z moim "staruszkiem" robię chyba nieco lepsze zdjęcia niż ty ze swoim aparatem. Widać niestety, że nie masz "tego czegoś" co jest do fotografii niezbędne... i chyba nie masz wystarczającej wiedzy o tym JAK fotografować. Swojego aparatu też chyba nie znasz, więc nie jesteś w stanie wykorzystać wszystkich jego funkcji...

PS. Ja w okolicy nie mam żadnej stajni, posiadam jedynie psa, który nie nadaje się do sesji i myszy, które z uwagi na mizerne zdjęcia w przypadku złego światła także nie dają się fotografować. Raz na jakiś czas pójdę do ZOO, wezmę aparat do miasta albo na rodzinny wyjazd...
Powrót do góry Go down
Alaya
Przyjaciel Zagrody
Alaya

Nick w grze : Alaya
Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipostSro Lip 10, 2013 11:43 am

FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY Jpg_nnxsnrn

Czy tylko mi się wydaje, że ten koń ma taką pozycję jakby sikał?  Razz

W Twojej okolicy jest stajnia? To masz świetne warunki, ciesz się! W mojej okolicy nie ma ani jednej stajni, do robienia zdjęć muszą wystarczyć mi las, moje zwierzaki i koza sąsiadki. XD

Zdjęcia są przeciętne. W niektórych są wyblakłe kolory. Ściągnij sobie jakiś program do obróbki graficznej. Pozy nieciekawe (szczególnie ten sikający koń XD). Ćwicz, wyłapuj jakieś ciekawe momenty, np. kiedy konie galopują, brykają albo stają dęba. Zwykłe, nicnierobiące konie na pastwisku, w połączeniu z wyblakłymi kolorami są nudne.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2104607
Toshiwa
Już coś wie
Toshiwa

PisanieTemat: Re: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipostSro Lip 10, 2013 12:06 pm

ta stajnia ma tylko 8 koni i te konie są dość leniwe
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

PisanieTemat: Re: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipostSro Lip 10, 2013 2:08 pm

A znajomi zwierząt nie mają? Bezdomne też możesz focić...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipostSro Lip 10, 2013 2:24 pm

Tylko osiem koni? Goddamnit, ja w życiu tyle naraz na oczy nie widziałam oO

Nie uwierzę, że wszystkie 8 koni jest leniwe. Pewnie coś im jest - albo są chore, albo znudzone życiem i trzeba je jakoś rozruszać. Masz fantastyczne możliwości i pod względem sprzętu, i modeli, nie narzekaj, bo nie ma na co. Wink
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipostCzw Lip 11, 2013 4:56 am

Zła perspektywa, straszne oświetlenie i w ogóle masakra z ostrością. Ktoś tam wyżej napisał: nie bój się przerabiać zdjęć! Wzięłam jedną z Twoich fot i zarzuciłam pierwszym lepszym filtrem i trochę poprawiłam:

Twoje:
FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY _nnxsnha

Po przeróbce:
FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY Qtz7

Jest różnica? :)popracuj nad tym. przede wszystkim ostrość i perspektywa, a później to się zobaczy.
Powrót do góry Go down
desperate
Raczkujący
desperate

Liczba postów : 96

PisanieTemat: Re: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipostCzw Lip 11, 2013 7:02 am

Tosh widzę że też często robisz zdjęcie tym konikom , z Goduli co nie , też je często fotografuję.
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

PisanieTemat: Re: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipostCzw Lip 11, 2013 7:54 am

Acinoyx, średnio mi się twoja przeróbka podoba, ma nienaturalne kolory ;p
Powrót do góry Go down
Katrina123
Przyjaciel Zagrody
Katrina123

Nick w grze : Katrina_S
Liczba postów : 402

PisanieTemat: Re: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipostCzw Lip 11, 2013 8:01 am

Szarusia16 napisał:

Nienaturalnie rzeczywiście trochę jest, ale na pewno lepsze niż oryginał. Takie bardziej... wyraziste.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4771634
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

PisanieTemat: Re: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipostCzw Lip 11, 2013 8:13 am

No lepsze na pewno ;d
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipostCzw Lip 11, 2013 12:31 pm

Szarusia16 napisał:

To jest po prostu pierwszy lepszy filtr nałożony, żeby pokazać różnicę, a nie robione na konkurs "praca roku". xP
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipostPią Lip 12, 2013 5:25 am

FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY 486f556950_kup_sobie_lustrzanke

Masz świetne możliwości a nie potrafisz ich wykorzystać.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipostSro Lip 31, 2013 10:31 am

popracuj trochę, nie musisz robić zdjęć koniom. Ja np. nie mam w pobliżu stadniny ale robię zdjęcia kwiatkom i roślinkom, ptakom i owadom. Czasem psom jak jakieś spotkam. Wink no i zazdroszczę Ci aparatu, spróbuj to wykorzystać, masz duże możliwości.
Szarusia xD
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

PisanieTemat: Re: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipostCzw Sie 01, 2013 11:58 am

appleberry napisał:
Szarusia xD

Co ja? ;_;
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipostCzw Sie 01, 2013 12:09 pm

Szarusia16 napisał:
appleberry napisał:
Szarusia xD

Co ja? ;_;
miałam na myśli...tamten obrazek Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

PisanieTemat: Re: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 12:30 pm

To nie ja wstawiłam Very Happy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipostSob Sie 03, 2013 7:41 am

Szarusia16 napisał:
To nie ja wstawiłam Very Happy
aha sorki Laughing
Powrót do góry Go down
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

Nick w grze : amorkowa
Liczba postów : 2307

PisanieTemat: Re: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipostPon Sie 05, 2013 4:48 am

Co do tego obrazka - od razu na myśl przychodzi mi jedna laska z klasy, która kupiła sobie lustrzankę (najtańszą, z najgorszym obiektywem) i założyła sobie fanpage. A co na nim? 345467 słit foci w lustrze z włączoną lampą. Wink I może jedno-dwa zdjęcia innych osób, kompletnie przeszumione i źle wykadrowane.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2562520
Prawdziwa Toshiwa
Nowy
Prawdziwa Toshiwa

Liczba postów : 4

PisanieTemat: Re: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipostPon Sie 05, 2013 4:57 am

Toshiwa hmm szkoda że to ja !
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipostPon Sie 05, 2013 5:58 am

Oh no, kolejne multikonto? ;__________;
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipostPon Sie 05, 2013 6:42 am

Gatta napisał:
Oh no, kolejne multikonto? ;__________;
Jak widać...Laughing
Powrót do góry Go down
olenka123
W skromnych progach Zagrody
olenka123

Nick w grze : olenka123
Liczba postów : 307

PisanieTemat: Re: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipostPon Sie 05, 2013 7:36 am

Hahahahah jak pompa ja już nie wiem kto tu jest kim xd hahahah xd
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipostPon Sie 05, 2013 9:10 am

Hahahahahahahahahahahahahahaha przepraszam za spam, ale hahahahahah dziecko drogie weź się nie pogrążaj ... założyłaś drugie multi żeby wyjść z sytuacji? Jesteś zabawna. Może zaraz zaczniesz się kłócić swoimi dwoma kontami? You definitely made my day.
Powrót do góry Go down
desperate
Raczkujący
desperate

Liczba postów : 96

PisanieTemat: Re: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipostPon Sie 05, 2013 12:21 pm

dobra dajcie jej już spokój przyznaję się ja kłamałam
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY   FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

FOTO MIN IGALERIA TOSHIWY
Powrót do góry 
Strona 1 z 2Idź do strony : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Grafika u Toshiwy
» DARMOWE PREZENTACJE I AVATARY OD TOSHIWY
» Spółka foto
» nevi foto-atak !

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-