Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Mój KÓŃ | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Toshiwa Już coś wie
Nick w grze : Toshiwa Liczba postów : 120 Dołączył : 02/07/2013
| Temat: Mój KÓŃ Sro Lip 10, 2013 2:23 am | |
| | |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Mój KÓŃ Sro Lip 10, 2013 7:26 am | |
| Słodki Jezu T.T.... -Wygląda jakby miał połamane nogi, w tym jedna wychodzi z górnej części klatki piersiowej. -To jest koń, nie parówka do hod-dog'a. Jest duuużo za długi. -Nie widać pęcin -Konie nie mają "ludzkiego oka" -Ganasz jest niewidoczny - Chrapy to nie jedna kreska -Tylna noga ta" od tyłu" jest za chuda. Tylko szyja ci wyszła nawet nawet. | |
| | | Toshiwa Już coś wie
Nick w grze : Toshiwa Liczba postów : 120 Dołączył : 02/07/2013
| Temat: Re: Mój KÓŃ Sro Lip 10, 2013 7:44 am | |
| A to taki bazgroł wiem że nie ładny ale co mi tam , wykonany w photoscape. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Mój KÓŃ Sro Lip 10, 2013 8:40 am | |
| W photoscape? Ja myślałem że to w Paint robiłaś... |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Mój KÓŃ Sro Lip 10, 2013 11:35 am | |
| To... to jest kula ziemska w wersji koń bazgroł..? |
| | | Divide Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Divide Liczba postów : 414 Dołączył : 16/01/2013
| Temat: Re: Mój KÓŃ Sro Lip 10, 2013 12:22 pm | |
| *Padłam i nie wstaję* Ekhem, z tej pracy Nie będzie nic przy takich "umiejętnościach" ale doceniam, ze chociaż zrobiłaś to sama Po 1 anatomia to nawet obok tego nie stała Po 2 Piksele, są zbyt widoczne na tym czymś Po 3 koń-jamnik jest za długi Po 4 przed tobą wiele pracy, bo sądząc jedynie po linearcie nie zabieraj się za kolorowanie pracy. Pierwsze poćwicz na tyle żeby to przypominało anatomicznego konia, później dopiero coś wstawiaj. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Mój KÓŃ | |
| |
| | | | Mój KÓŃ | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|