| Tło do sierpniowej edycji CP | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Wild_Horse Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Elsker Liczba postów : 553 Dołączył : 06/02/2013
| Temat: Tło do sierpniowej edycji CP Pią Lip 12, 2013 6:35 am | |
| Proszę o wyrozumiałość. To jest moje najpierwszejsze tło do PH XD Wiem, że jeszcze daleko do końca, alechciałam się dowiedzieć co o tym myślicie i czy warto wysyłać :p P.S. Czemu zrobiłam na przeźroczystym tle? Nie mam pojęcia. Później oczywiście wszystko zapełnię. P.P.S. Czy zwierzęta typu jelenie są dozwolone na tle? | |
|
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Tło do sierpniowej edycji CP Pią Lip 12, 2013 6:47 am | |
| Twoje pierwsze mówisz? Hmm. Nawet nieźle. A jelenie takie jak ten nie są raczej dozwolone, jak już to małe i nieszczegółowe; gdzieś w tle. ;P | |
|
| |
| Temat: Re: Tło do sierpniowej edycji CP Pią Lip 12, 2013 7:04 am | |
| Zbyt wiele robiłam żeby teraz rogacza wywalać. Trudno- raz kozie śmierć! Skoro konie zimnokrwiste są niedozwolone, a jednak przechodzą (chociażby "Cygańska Perła"), to moja praca pewnie też przejdzie. | |
|
| |
najreproduktor Jedną nogą w ZM
Liczba postów : 518 Dołączył : 22/07/2011
| Temat: Re: Tło do sierpniowej edycji CP Pią Lip 12, 2013 7:08 am | |
| mysle ze nie przejdzie. po pierwsze uczepia sie jelenia po drugie tlo jest cale biale i jest tylko kilka choinek. popracuj nad rysowaniem drzew krzewow i narysuj jakis las wystajaca trawe ze sniegu | |
|
| |
| Temat: Re: Tło do sierpniowej edycji CP Pią Lip 12, 2013 7:12 am | |
| Jak już powiedziałam jeszcze daleko do końca. Trawa oczywiście będzie, jakaś kłoda też i kilka drzewek oraz las w tle spowity mgłą. | |
|
| |
najreproduktor Jedną nogą w ZM
Liczba postów : 518 Dołączył : 22/07/2011
| Temat: Re: Tło do sierpniowej edycji CP Pią Lip 12, 2013 7:16 am | |
| aha to ok. wystaczy ze jelenia przesuniesz gdzies na dalszy plan. Bo jak na razie jest on na pierwszym planie czyli tam gdzie powinien byc kon. | |
|
| |
| Temat: Re: Tło do sierpniowej edycji CP Pią Lip 12, 2013 7:43 am | |
| No tak. Pomniejszę i przesunę. Dzięki za radę | |
|
| |
Vium Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Vium Liczba postów : 376 Dołączył : 25/12/2012
| |
| |
| Temat: Re: Tło do sierpniowej edycji CP Pią Lip 12, 2013 10:44 am | |
| No morze nie. Ale to nie zmienia faktu że do CP dostało się wiele koni łamiących zasady. A tak w ogóle, gdzie są zasady dotyczące PH, bo nie mogę ich znaleźć? | |
|
| |
Mika_TLR W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Mika_TLR Liczba postów : 486 Dołączył : 07/11/2012
| Temat: Re: Tło do sierpniowej edycji CP Pon Lip 15, 2013 2:46 pm | |
| jak dla mnie ten jeleń jest zbyt pierwszoplanowy, gdzieś z daleka, schowany za choinką i bardzo pomniejszony... ok. skoro tak trudzisz się nad rogaczem, namaluj po prostu konia. zasady perły są wtedy kiedy można dodawać prace, a aktualnie jest głosowanie. | |
|
| |
Mika_TLR W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Mika_TLR Liczba postów : 486 Dołączył : 07/11/2012
| Temat: Re: Tło do sierpniowej edycji CP Pon Lip 15, 2013 3:01 pm | |
| jak dla mnie ten jeleń jest zbyt pierwszoplanowy, gdzieś z daleka, schowany za choinką i bardzo pomniejszony... ok. skoro tak trudzisz się nad rogaczem, namaluj po prostu konia. zasady perły są wtedy kiedy można dodawać prace, a aktualnie jest głosowanie. | |
|
| |
| Temat: Re: Tło do sierpniowej edycji CP Sro Lip 17, 2013 8:57 am | |
| Ekhem! No więc stwierdziłam że nie nadaję się do rysowania natury, więc przerobiłam jelenia na coś koniopodobnego. Praca nosi miano "Warrior of forest" Skoro ta czarna pantera ze skrzydłami przeszła (miała głowę, tylne nogi i ogon konia, ale trzeba było się dobrze przyglądnąć), to ta praca też przejdzie! | |
|
| |
| Temat: Re: Tło do sierpniowej edycji CP Sro Lip 17, 2013 9:01 am | |
| Acha. I ja tego jelenia w niezmienionej formie, wykożystałam do zrobienia mojej prezentacji. Czy możliwe jest że jak ktoś zobaczy tą prezentację a później pracę w głosowaniu, zgłosi ją, jako plagiat? Na prezentacji napisałam wprawdzie że zarówno jeleń na prezentacji, jak i praca do CP, są mojego autorstwa, ale niektórzy gracze zgłaszają przy pierwszej nadarzającej się okazji... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Tło do sierpniowej edycji CP Sro Lip 17, 2013 9:04 am | |
| Szkoda, tło miało potencjał. A z tym jeleniem nie wiązałbym wielkich nadziei :/ |
|
| |
Grell'ia Nowy
Nick w grze : Grell'ia Liczba postów : 11 Dołączył : 16/07/2013
| Temat: Re: Tło do sierpniowej edycji CP Sro Lip 17, 2013 9:08 am | |
| Jeleń fajny. Nie powinni zgłosić, bo przy każdej pracy, która przejdzie do ZJ jest podany Autor, gorzej przy głosowaniu -,- | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Tło do sierpniowej edycji CP | |
| |
|
| |
| Tło do sierpniowej edycji CP | |
|