Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Tło do sierpniowej edycji CP

Go down 
+2
Temperance
Wild_Horse
6 posters
AutorWiadomość
Wild_Horse
Jedną nogą w ZM
Wild_Horse

Nick w grze : Elsker
Liczba postów : 553

Tło do sierpniowej edycji CP Empty
PisanieTemat: Tło do sierpniowej edycji CP   Tło do sierpniowej edycji CP I_icon_minipostPią Lip 12, 2013 6:35 am

Proszę o wyrozumiałość. To jest moje najpierwszejsze tło do PH XD

Tło do sierpniowej edycji CP Ontp

Wiem, że jeszcze daleko do końca, alechciałam się dowiedzieć co o tym myślicie i czy warto wysyłać :p

P.S. Czemu zrobiłam na przeźroczystym tle? Nie mam pojęcia. Później oczywiście wszystko zapełnię.

P.P.S. Czy zwierzęta typu jelenie są dozwolone na tle?
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: Tło do sierpniowej edycji CP   Tło do sierpniowej edycji CP I_icon_minipostPią Lip 12, 2013 6:47 am

Twoje pierwsze mówisz? Hmm. Nawet nieźle. A jelenie takie jak ten nie są raczej dozwolone, jak już to małe i nieszczegółowe; gdzieś w tle. ;P
Powrót do góry Go down
Wild_Horse
Jedną nogą w ZM
Wild_Horse

PisanieTemat: Re: Tło do sierpniowej edycji CP   Tło do sierpniowej edycji CP I_icon_minipostPią Lip 12, 2013 7:04 am

Zbyt wiele robiłam żeby teraz rogacza wywalać. Trudno- raz kozie śmierć! Skoro konie zimnokrwiste są niedozwolone, a jednak przechodzą (chociażby "Cygańska Perła"), to moja praca pewnie też przejdzie. scratch
Powrót do góry Go down
najreproduktor
Jedną nogą w ZM

Liczba postów : 518

PisanieTemat: Re: Tło do sierpniowej edycji CP   Tło do sierpniowej edycji CP I_icon_minipostPią Lip 12, 2013 7:08 am

mysle ze nie przejdzie. Wink  po pierwsze uczepia sie jelenia po drugie tlo jest cale biale i jest tylko kilka choinek. popracuj nad rysowaniem drzew krzewow i narysuj jakis las wystajaca trawe ze sniegu
Powrót do góry Go down
Wild_Horse
Jedną nogą w ZM
Wild_Horse

PisanieTemat: Re: Tło do sierpniowej edycji CP   Tło do sierpniowej edycji CP I_icon_minipostPią Lip 12, 2013 7:12 am

Jak już powiedziałam jeszcze daleko do końca. Trawa oczywiście będzie, jakaś kłoda też i kilka drzewek oraz las w tle spowity mgłą.
Powrót do góry Go down
najreproduktor
Jedną nogą w ZM

Liczba postów : 518

PisanieTemat: Re: Tło do sierpniowej edycji CP   Tło do sierpniowej edycji CP I_icon_minipostPią Lip 12, 2013 7:16 am

aha to ok. wystaczy ze jelenia przesuniesz gdzies na dalszy plan. Bo jak na razie jest on na pierwszym planie czyli tam gdzie powinien byc kon.
Powrót do góry Go down
Wild_Horse
Jedną nogą w ZM
Wild_Horse

PisanieTemat: Re: Tło do sierpniowej edycji CP   Tło do sierpniowej edycji CP I_icon_minipostPią Lip 12, 2013 7:43 am

No tak. Pomniejszę i przesunę. Dzięki za radę Smile
Powrót do góry Go down
Vium
Przyjaciel Zagrody
Vium

Nick w grze : Vium
Liczba postów : 376

PisanieTemat: Re: Tło do sierpniowej edycji CP   Tło do sierpniowej edycji CP I_icon_minipostPią Lip 12, 2013 9:57 am

Agnes napisał:
Zbyt wiele robiłam żeby teraz rogacza wywalać. Trudno- raz kozie śmierć! Skoro konie zimnokrwiste są niedozwolone, a jednak przechodzą (chociażby "Cygańska Perła"), to moja praca pewnie też przejdzie. scratch

ale Cygańska Perła ukazuje tinkera, który koniem zimnokrwistym nie jest Razz
Powrót do góry Go down
Wild_Horse
Jedną nogą w ZM
Wild_Horse

PisanieTemat: Re: Tło do sierpniowej edycji CP   Tło do sierpniowej edycji CP I_icon_minipostPią Lip 12, 2013 10:44 am

No morze nie. Ale to nie zmienia faktu że do CP dostało się wiele koni łamiących zasady. A tak w ogóle, gdzie są zasady dotyczące PH, bo nie mogę ich znaleźć?
Powrót do góry Go down
Mika_TLR
W skromnych progach Zagrody
Mika_TLR

Nick w grze : Mika_TLR
Liczba postów : 486

PisanieTemat: Re: Tło do sierpniowej edycji CP   Tło do sierpniowej edycji CP I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 2:46 pm

jak dla mnie ten jeleń jest zbyt pierwszoplanowy, gdzieś z daleka, schowany za choinką i bardzo pomniejszony... ok. skoro tak trudzisz się nad rogaczem, namaluj po prostu konia. 
zasady perły są wtedy kiedy można dodawać prace, a aktualnie jest głosowanie.
Powrót do góry Go down
Mika_TLR
W skromnych progach Zagrody
Mika_TLR

Nick w grze : Mika_TLR
Liczba postów : 486

PisanieTemat: Re: Tło do sierpniowej edycji CP   Tło do sierpniowej edycji CP I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 3:01 pm

jak dla mnie ten jeleń jest zbyt pierwszoplanowy, gdzieś z daleka, schowany za choinką i bardzo pomniejszony... ok. skoro tak trudzisz się nad rogaczem, namaluj po prostu konia. 
zasady perły są wtedy kiedy można dodawać prace, a aktualnie jest głosowanie.
Powrót do góry Go down
Wild_Horse
Jedną nogą w ZM
Wild_Horse

PisanieTemat: Re: Tło do sierpniowej edycji CP   Tło do sierpniowej edycji CP I_icon_minipostSro Lip 17, 2013 8:57 am

Ekhem! No więc stwierdziłam że nie nadaję się do rysowania natury, więc przerobiłam jelenia na coś koniopodobnego. Praca nosi miano "Warrior of forest" Skoro ta czarna pantera ze skrzydłami przeszła (miała głowę, tylne nogi i ogon konia, ale trzeba było się dobrze przyglądnąć), to ta praca też przejdzie!

Tło do sierpniowej edycji CP 6gwe
Powrót do góry Go down
Wild_Horse
Jedną nogą w ZM
Wild_Horse

PisanieTemat: Re: Tło do sierpniowej edycji CP   Tło do sierpniowej edycji CP I_icon_minipostSro Lip 17, 2013 9:01 am

Acha. I ja tego jelenia w niezmienionej formie, wykożystałam do zrobienia mojej prezentacji. Czy możliwe jest że jak ktoś zobaczy tą prezentację a później pracę w głosowaniu, zgłosi ją, jako plagiat? Na prezentacji napisałam wprawdzie że zarówno jeleń na prezentacji, jak i praca do CP, są mojego autorstwa, ale niektórzy gracze zgłaszają przy pierwszej nadarzającej się okazji...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Tło do sierpniowej edycji CP   Tło do sierpniowej edycji CP I_icon_minipostSro Lip 17, 2013 9:04 am

Szkoda, tło miało potencjał.
A z tym jeleniem nie wiązałbym wielkich nadziei :/
Powrót do góry Go down
Grell'ia
Nowy
Grell'ia

Nick w grze : Grell'ia
Liczba postów : 11

PisanieTemat: Re: Tło do sierpniowej edycji CP   Tło do sierpniowej edycji CP I_icon_minipostSro Lip 17, 2013 9:08 am

Jeleń fajny.
Nie powinni zgłosić, bo przy każdej pracy, która przejdzie do ZJ jest podany Autor, gorzej przy głosowaniu -,-
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Tło do sierpniowej edycji CP   Tło do sierpniowej edycji CP I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Tło do sierpniowej edycji CP
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: