Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Zostanę SITTEREM na czas wyjazdu....

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
bursztyn232
W skromnych progach Zagrody
bursztyn232

Nick w grze : bursztyn232
Liczba postów : 408

Zostanę SITTEREM na czas wyjazdu.... Empty
PisanieTemat: Zostanę SITTEREM na czas wyjazdu....   Zostanę SITTEREM na czas wyjazdu.... I_icon_minipostNie Lip 14, 2013 11:21 am

Wakacje♥

Tak więc nie mam nic ciekawego do roboty także mogłabym zając się kontem na czas wyjazdu właściciela na upragnione wakacje.

Co wchodzi w zakres pracy:

-codzienne logowanie się
- zajęcie się OJ (zmiana łąk, uprawy, naprawa boksów, odrzucanie/akceptowanie ofert przedłużania pobytów itd.)
- zajęcie się niektórymi ważniejszymi końmi np. boskimi ( nie zajmuję się końmi na PD tak więc powyżej 100 nie wchodzi w gre)
- udział w promocji

No i co tam sb życzycie. Czas i wynagrodzenie oraz wszystkie szczegóły proszę pisac tu lub na pw:P

Pozdrawiam

EDIT: zapomniałam o faktach:  Staż na dzień dzisiejszy 428 dni. Karma 10 pkt.
Powrót do góry Go down
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

Nick w grze : Mrs Kopytko
Liczba postów : 3453

PisanieTemat: Re: Zostanę SITTEREM na czas wyjazdu....   Zostanę SITTEREM na czas wyjazdu.... I_icon_minipostNie Lip 14, 2013 12:26 pm

Chętnie cię zatrudnię. 22 lipca- 5 sierpnia. Wypłata Hmm... wolałabym dawać CR Very Happy wal na PW.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=686975
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zostanę SITTEREM na czas wyjazdu....   Zostanę SITTEREM na czas wyjazdu.... I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 12:16 am

A moglabys brac udzial w zawodach? Bo mam takie jedno dokonanie ktore strasznie mi ciazy :/ jak chcesz to pisz na pw Howrse. Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Zostanę SITTEREM na czas wyjazdu....   Zostanę SITTEREM na czas wyjazdu.... I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Zostanę SITTEREM na czas wyjazdu....
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Szukam sittera na czas wyjazdu!
» Zostanę sitterem!
» Zostanę sitterem
» Zostanę sitterem!
» Zostanę sitterem ;)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach