Poszukuję sittera docelowo do 350 koni, ale póki co jest ich 240.
Należy je jedynie
wyczyscic, nakarmic,wysłać na lekcję i położyć spac.ewentualnie przedłużyć/zarejestrować w OJ za 10 na 60 dni, aczkolwiek zwykle robię to sama.
WYPŁATA: Preferuję wypłaty tygodniowe bo na prawdę w tygodniu różnie u mnie z czasem bywa. Tak więc
wypłata tygodniowa w sobotę lub niedzielę. Na początek 40.000 equus tygodniowo (do negocjacji).
Jeśli współpraca się ułoży podniosę wypłatę.
Raz na jakiś czas (jeśli współpraca będzie stała a osoba sumienna) dorzucam jakiś bonusik w postaci CR lub jednoroga.
WYMAGANIA:Każdy koń powyżej 2 lat:
Czyszczenie, karmienie, lekcja i sen. (kolejność działań dowolna )
Każdy koń poniżej 2 lat:
Czyszczenie, karmienie, sen.NIEOBECNOŚĆ - wystarczy napisać: przepraszam zapomniałam, albo nie miałam neta i nie mogłam wejsc, przyjechali goscie nie mogłam wejsc do gry, stało sie to lub tamto.
Cokolwiek się stało - ZDARZA SIĘ. Jestem w stanie zrozumieć, ale nie mam 6 zmysłu, żeby wiedzieć co się z wami dzieje więc należy poświęcić 30 sekund i
NAPISAĆ do mnie następnego dnia. Oczywiście jeśli będzie się "zdarzało" co 2-3 dni przez 2 tygodnie no to.. sami rozumiecie.
WOLNY DZIEŃ - nie ma problemu! Wystarczy napisać dzień wcześniej : Jutro nie mogę.
BŁĄD W OPORZĄDZANIU: np niechcacy wysłanie na trening i zbicie energii do zera po tym jak kon był juz zrobiony -
zdarza się i również zrozumiem, ale przed użyciem CO - napisz!Zasadniczo to tyle. Nie pytam o karmę
(chyba, że ktoś ma mniej niż 6 pkt.), staż itd. Nie musicie mi zdawać raportów codziennie, nie przygotowuję "umowy sitterowskiej" i innych bzdur. Zależy mi tylko na tym, żeby te konie były robione. Ktoś chce się bawić w karmienie łąką? proszę bardzo - chce Ci się to siedź i karm.
Nie chce ci się dawać 0,5kg owsa codziennie a zamiast tego karmisz zwyczajnie tylko paszą i gdy kon jest chudy dajesz po prostu 10 kg? SPOKO - wszystko mi jedno jeśli tylko zdrowie nie spada. TO jak robisz konie jest mi obojętne. Ważne jest dla mnie wysłanie go na lekcje i zeby zdrowie zbytnio nie zleciało - chociaż rozumiem, ze może się zdarzyć. No i tyle :)Jak ktoś dotrwał do końca gratuluję, bo już sama zmęczyłam się pisaniem
Zainteresowani mogą wpisać się zarówno tu jak i w grze, ale od razu mówię, że szybciej przeczytam w grze