Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

PILNIE SZUKAM SITTERA - NAJCHĘTNIEJ NA STAŁE!

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Sheila86
Przyjaciel Zagrody
Sheila86

Nick w grze : Sheila86
Liczba postów : 658

PILNIE SZUKAM SITTERA - NAJCHĘTNIEJ NA STAŁE! Empty
PisanieTemat: PILNIE SZUKAM SITTERA - NAJCHĘTNIEJ NA STAŁE!   PILNIE SZUKAM SITTERA - NAJCHĘTNIEJ NA STAŁE! I_icon_minipostNie Lip 14, 2013 12:20 pm

Poszukuję sittera docelowo do 350 koni, ale póki co jest ich 240.
Należy je jedynie wyczyscic, nakarmic,wysłać na lekcję i położyć spac.ewentualnie przedłużyć/zarejestrować w OJ za 10 na 60 dni, aczkolwiek zwykle robię to sama.

WYPŁATA:
Preferuję wypłaty tygodniowe bo na prawdę w tygodniu różnie u mnie z czasem bywa. Tak więc wypłata tygodniowa w sobotę lub niedzielę. Na początek 40.000 equus tygodniowo (do negocjacji).
Jeśli współpraca się ułoży podniosę wypłatę.

Raz na jakiś czas (jeśli współpraca będzie stała a osoba sumienna) dorzucam jakiś bonusik w postaci CR lub jednoroga.

WYMAGANIA:
Każdy koń powyżej 2 lat:
Czyszczenie, karmienie, lekcja i sen. (kolejność działań dowolna Razz)

Każdy koń poniżej 2 lat:
Czyszczenie, karmienie, sen.

NIEOBECNOŚĆ - wystarczy napisać: przepraszam zapomniałam, albo nie miałam neta i nie mogłam wejsc, przyjechali goscie nie mogłam wejsc do gry, stało sie to lub tamto. Cokolwiek się stało - ZDARZA SIĘ. Jestem w stanie zrozumieć, ale nie mam 6 zmysłu, żeby wiedzieć co się z wami dzieje więc należy poświęcić 30 sekund i NAPISAĆ do mnie następnego dnia. Oczywiście jeśli będzie się "zdarzało" co 2-3 dni przez 2 tygodnie no to.. sami rozumiecie.
WOLNY DZIEŃ - nie ma problemu! Wystarczy napisać dzień wcześniej : Jutro nie mogę.
BŁĄD W OPORZĄDZANIU:  np niechcacy wysłanie na trening i zbicie energii do zera po tym jak kon był juz zrobiony - zdarza się i również zrozumiem, ale przed użyciem CO - napisz!

Zasadniczo to tyle. Nie pytam o karmę (chyba, że ktoś ma mniej niż 6 pkt.), staż itd. Nie musicie mi zdawać raportów codziennie, nie przygotowuję "umowy sitterowskiej" i innych bzdur. Zależy mi tylko na tym, żeby te konie były robione. Ktoś chce się bawić w karmienie łąką? proszę bardzo - chce Ci się to siedź i karm.
Nie chce ci się dawać 0,5kg owsa codziennie a zamiast tego karmisz zwyczajnie tylko paszą i gdy kon jest chudy dajesz po prostu 10 kg? SPOKO - wszystko mi jedno jeśli tylko zdrowie nie spada. TO jak robisz konie jest mi obojętne. Ważne jest dla mnie wysłanie go na lekcje i zeby zdrowie zbytnio nie zleciało - chociaż rozumiem, ze może się zdarzyć.  No i tyle :)Jak ktoś dotrwał do końca gratuluję, bo już sama zmęczyłam się pisaniem Razz

Zainteresowani mogą wpisać się zarówno tu jak i w grze, ale od razu mówię, że szybciej przeczytam w grze Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1084664
Sheila86
Przyjaciel Zagrody
Sheila86

PisanieTemat: Re: PILNIE SZUKAM SITTERA - NAJCHĘTNIEJ NA STAŁE!   PILNIE SZUKAM SITTERA - NAJCHĘTNIEJ NA STAŁE! I_icon_minipostNie Sie 18, 2013 9:41 am

odświeżam!
Powrót do góry Go down
asiam017
Raczkujący
asiam017

Nick w grze : angelikaskiba017
Liczba postów : 69

PisanieTemat: Re: PILNIE SZUKAM SITTERA - NAJCHĘTNIEJ NA STAŁE!   PILNIE SZUKAM SITTERA - NAJCHĘTNIEJ NA STAŁE! I_icon_minipostPon Sie 19, 2013 4:26 am

Hej,w grze mam prawie 600 dni więc uczciwa raczej jestem chociaż może nie aż tak ostatnio znana Razz
Mogę wszystkie konik oporządzać Smile)
Moge też klaczki ci kryć a żrebakom PG robić,szkolić je koniki trenować karmić i do 30 lat a potem je zabić byś miała kuponik Razz
Powrót do góry Go down
Sheila86
Przyjaciel Zagrody
Sheila86

PisanieTemat: Re: PILNIE SZUKAM SITTERA - NAJCHĘTNIEJ NA STAŁE!   PILNIE SZUKAM SITTERA - NAJCHĘTNIEJ NA STAŁE! I_icon_minipostWto Sie 20, 2013 7:28 am

bardzo przepraszam, ale chwilowo nieaktualne. Zgłosiła się osoba 2 dni temu, zapomniałam tutaj zamknąć wątek.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: PILNIE SZUKAM SITTERA - NAJCHĘTNIEJ NA STAŁE!   PILNIE SZUKAM SITTERA - NAJCHĘTNIEJ NA STAŁE! I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

PILNIE SZUKAM SITTERA - NAJCHĘTNIEJ NA STAŁE!
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Pilnie!!! Szukam sittera!
» Szukam sittera! Pilnie !
» Pilnie szukam sittera.!
» Pilnie szukam Sittera! :)
» Pilnie Szukam Sittera ~!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: