| Spoiler - Nowa rasa | |
|
+8Nevarra EveDallas MrsKopytko erreo -Eruina- Lierre. Suzan mina stirit1 12 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Spoiler - Nowa rasa Pon Lip 15, 2013 5:33 am | |
| Nowa rasa jaka pojawi się na howrse.pl to ... Hunter Irlandzki ! |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Spoiler - Nowa rasa Pon Lip 15, 2013 5:39 am | |
| Z tego co wiem Irish Hunter jest od dawna na Howrse.com...o.O Poza tym nie sądzę, aby tak przetłumaczyli tę rasę... (Jak to miał być żart, trafiony dałam się nabrać.;P) Ja bym wolała, żeby nam Newfoundland Pony sprowadzili...-__- |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Spoiler - Nowa rasa Pon Lip 15, 2013 5:42 am | |
| - Sakura_Hime napisał:
- Z tego co wiem Irish Hunter jest od dawna na Howrse.com...o.O Poza tym nie sądzę, aby tak przetłumaczyli tę rasę... (Jak to miał być żart, trafiony dałam się nabrać.;P) Ja bym wolała, żeby nam Newfoundland Pony sprowadzili...-__-
Ale hunter zawita teraz na PL I Owlient miał gdzieś nasze zdanie.... bo w ankiecie ludzie chcieli Marawii |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Spoiler - Nowa rasa Pon Lip 15, 2013 5:56 am | |
| Kamil2010 - to już nie od dziś wiadomo, gdzie Howrse ma nasze zdanie... -__- Szkoda, ten cały Irish wygląda jak dla mnie strasznie podobnie do konia hanowerskiego (nawet tak samo...), a Marawii to przynajmniej uszami od Achała-Tekina się różni...;___; Cóż, należy się cieszyć, że nową rasę wprowadzą... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Spoiler - Nowa rasa Pon Lip 15, 2013 5:59 am | |
| A tak miałem nadzieję na Marwarii ;-; |
|
| |
mina stirit1 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : British Dougs Liczba postów : 526 Dołączył : 25/06/2011
| Temat: Re: Spoiler - Nowa rasa Pon Lip 15, 2013 6:17 am | |
| Yy... ale przecież Marwarii miał być : ( czemu go nie ma? znowu nasz kochamy Owlient ma gdzieś nasze zdanie... | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Spoiler - Nowa rasa Pon Lip 15, 2013 6:31 am | |
| A ja to skomentuję w jedyny i niepowtarzalny sposób - Idź stąd Owlient i nie wracaj -_-' | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Spoiler - Nowa rasa Pon Lip 15, 2013 6:42 am | |
| - Ow napisał:
Ha... ha... ha śmiech na sali... |
|
| |
Lierre. Już coś wie
Nick w grze : Lierre. Liczba postów : 141 Dołączył : 29/10/2012
| Temat: Re: Spoiler - Nowa rasa Pon Lip 15, 2013 8:26 am | |
| ogromne rozczarowanie z tą nową rasą. Ani wygląd nie jest niepowtarzalny, ani genetycznie umiejętności jakoś szczególnie obiecujące. kolejna śmieciowa rasa, nie sądzę żeby ktoś na poważnie je hodował | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Spoiler - Nowa rasa Pon Lip 15, 2013 8:47 am | |
| A juz taka nialam nadzieje na te Marwari |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Spoiler - Nowa rasa Pon Lip 15, 2013 9:59 am | |
| - Lierre. napisał:
- ogromne rozczarowanie z tą nową rasą. Ani wygląd nie jest niepowtarzalny, ani genetycznie umiejętności jakoś szczególnie obiecujące. kolejna śmieciowa rasa, nie sądzę żeby ktoś na poważnie je hodował
Hodować ktoś będzie na pewno... Przynajmniej dla samego znalezienia się w rankingu najlepszych koni danej rasy... Tacy co dla zabawy je hodować będą tez się znajdą... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Spoiler - Nowa rasa Pon Lip 15, 2013 10:15 am | |
| 4-6 miesięcy? jakieś kodowanie gry - okej... ale narysowanie nowego konia przy tej anatomii i tych detalach za pomocą masek może zająć i z tydzień......... oczywiście mówię o wszystkich możliwych maściach. |
|
| |
-Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Spoiler - Nowa rasa Pon Lip 15, 2013 10:19 am | |
| - vernille napisał:
- narysowanie nowego konia przy tej anatomii i tych detalach za pomocą masek może zająć i z tydzień......... oczywiście mówię o wszystkich możliwych maściach.
Z tym, że on nie był od nowa rysowany. Jest to po prostu hanowerski o innych maściach i umiejętnościach XD | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Spoiler - Nowa rasa Pon Lip 15, 2013 11:06 am | |
| Marawii też nie byłby rysowany od podstaw... |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Spoiler - Nowa rasa Pon Lip 15, 2013 11:37 am | |
| czy Wy naprawdę próbujecie uwierzyć w bzdurne jak zawsze tłumaczenia Ow? nawet nie trzeba wytykać tego braku logiki, to się nigdy kupy nie trzyma i wiadomo, że ankieta zrobiona została dla picu, bo już dawno ktokolwiek tam przestał przejmować się opiniami graczy | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Spoiler - Nowa rasa Pon Lip 15, 2013 11:44 am | |
| Powiem tyle : | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Spoiler - Nowa rasa Pon Lip 15, 2013 11:48 am | |
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Spoiler - Nowa rasa Pon Lip 15, 2013 11:51 am | |
| Pokażesz? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Spoiler - Nowa rasa Pon Lip 15, 2013 11:55 am | |
| Ja nie komentuję obecnego konia, tylko faktu, że Owlient zasłania się "dużą ilością pracy" w kwestii ankiety, którą przeprowadził.. Że nie będzie marwarii, bo na to potrzeba więcej czasu, bo dużo pracy... A dorysowanie mu uszu, skopiowanie i delikatna zmiana skryptów w grze to niezbyt dużo.. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Spoiler - Nowa rasa Pon Lip 15, 2013 11:58 am | |
| - vernille napisał:
- Ja nie komentuję obecnego konia, tylko faktu, że Owlient zasłania się "dużą ilością pracy" w kwestii ankiety, którą przeprowadził.. Że nie będzie marwarii, bo na to potrzeba więcej czasu, bo dużo pracy... A dorysowanie mu uszu, skopiowanie i delikatna zmiana skryptów w grze to niezbyt dużo..
Wystarczy skopiować grafikę z innego serwera i stworzyć stronę z daną rasą. |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Spoiler - Nowa rasa Pon Lip 15, 2013 12:13 pm | |
| Grafika do nastepnej promocji nie jest bardzo kiepska :p chociaz zalezy onczym mowa. Konie ptaki mi osobiscie bardzo sie podobaja a grafik z parady widzialam niewiele ale sa wcale niezle. Znaczy co, niewidzialam najgorszego? Tydzien bez kompa a ja jak bez reki xD A tak btw nowa rasa to nie taki znowu spoiler :] | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Spoiler - Nowa rasa Pon Lip 15, 2013 12:16 pm | |
| - EveDallas napisał:
- Grafika do nastepnej promocji nie jest bardzo kiepska :p chociaz zalezy onczym mowa. Konie ptaki mi osobiscie bardzo sie podobaja a grafik z parady widzialam niewiele ale sa wcale niezle. Znaczy co, niewidzialam najgorszego? Tydzien bez kompa a ja jak bez reki xD
A tak btw nowa rasa to nie taki znowu spoiler :] Jest różowa... i krzywa ;_; To było przed 14 ! Więc spoiler |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: Spoiler - Nowa rasa Pon Lip 15, 2013 12:33 pm | |
| Oj tam rozowa xD I nie bede sue klocic o 27 minut xD | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Spoiler - Nowa rasa Pon Lip 15, 2013 12:36 pm | |
| Tą wypowiedzią nie chcę nikogo urazić, ale jak mówicie o grafice przyszłych promocji to może by ją tak pokazaliście? |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Spoiler - Nowa rasa Pon Lip 15, 2013 12:44 pm | |
| Czasem mam wrażenie że Owlient pytał o tą rasę po to, by wiedzieć jakiej NIE wprowadzać... Hunter był chyba ta najmniej wybieraną xD | |
|
| |
ardnasak Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ardnasak. Liczba postów : 671 Dołączył : 22/01/2012
| Temat: Re: Spoiler - Nowa rasa Pon Lip 15, 2013 1:03 pm | |
| Dla mnie niepotrzebne są nowe rasy, których wygląd koni się nie zmienia... Huntery wyglądają tak samo jak hanowery... Mogliby się trochę wysilić. Chociaż coś poprawić. Nowy łeb narysować może każdy początkujący grafik. A Marwari, jak wiem, są od dawna na inetrnationalu, więc nie rozumiem problemu ze skopiowaniem grafiki konia wybranego przez graczy w ankiecie. + nie rozumiem tego śmiesznego ich wytłumaczenia Takie moje zdanie, widać że wiele innych osób również tak myśli. Szczególnie, że za grę zarabiają, a nie jest ona ulepszana. Nie ukrywajmy. Przynajmniej połowa graczy chociaż jeden kupon kupiła, a większość z nich nawet kilkadziesiąt. | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Spoiler - Nowa rasa Pon Lip 15, 2013 2:34 pm | |
| Nie oszukujmy się i nie łudźmy... jak już ktoś gdzieś wspomniał (i to niejeden raz!) Owlient ma nas w d&pie ._____. | |
|
| |
Donvessa Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Donvessa Liczba postów : 184 Dołączył : 06/04/2013
| |
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: Spoiler - Nowa rasa Pon Lip 15, 2013 3:15 pm | |
| Nie moge cytowac -.- ogier, jak chcesz grafiki to prosze, poszukaj sobie. To t rudne nie jest. A my leniwi. Co nie? xD a na tel nawet linkow nie moge kopiowac.K | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Spoiler - Nowa rasa | |
| |
|
| |
| Spoiler - Nowa rasa | |
|