| Gra - Układanki (serwer PL) | |
|
+25Minoo Kazuyuki Darusia125 Syller Rooda MrsKopytko ana0000000000 kaprysab Alaya Nevarra Arrin avrilka Kemishi wercia d asia98999 Lierre. Suzan -Eruina- erreo Moonlit mina stirit1 ebonita Donvessa Anke5 Księżniczka Żulietta 29 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Gra - Układanki (serwer PL) Czw Lip 18, 2013 9:24 am | |
| U mnie 4 puzzelki w piątej, może jeszcze jakiś z ufo albo wideo wpadnie | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Gra - Układanki (serwer PL) Czw Lip 18, 2013 11:15 am | |
| Ja mam skonczone 4 układanki, czekam na jakieś ufo co by mi dało puzelek do 5. Wczoraj 2 mi latały dzisiaj już nie chcą, zwykłe to wciskają :/ | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Gra - Układanki (serwer PL) Czw Lip 18, 2013 3:46 pm | |
| A ja mam to wszystko w zadnistej~ Bo mi się nie chce i koniec i mnie jakoś ten cały Pluton nie jara... żeby jeszcze on coś ciekawego i pewnego dawał ;o | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Gra - Układanki (serwer PL) Pią Lip 19, 2013 12:13 am | |
| Mam skończone te cztery pierwsze i dwa puzzle od piątej. Zobaczymy co z tego wyjdzie Ale dobrze wiem że szans na główną nagrodę nie mam. Chciałaby dość chociaż do ósmej, ale nie jestem taka pewna czy w ogóle dam radę |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Gra - Układanki (serwer PL) Pią Lip 19, 2013 1:20 am | |
| Policzyłam, że do ósmej spokojnie dojadę. później będzie ciężko, a nie mam zamiaru wydawać ani eqqusa na tę promocję | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Gra - Układanki (serwer PL) Pią Lip 19, 2013 3:43 am | |
| - Suzan napisał:
- A ja mam to wszystko w zadnistej~ Bo mi się nie chce i koniec i mnie jakoś ten cały Pluton nie jara... żeby jeszcze on coś ciekawego i pewnego dawał ;o
No dokładnie koń ozdobny z niego: bo tylko ładnie wygląda. Stare konie boskie były bardziej wartościowe, teraz już im się pomysły kończą. a widząc jakie są nagrody, też nie mam ochoty złamanego equusa wydawać. Co do samej ukladanki mam 5 puzeklków z 5. Ile się zbierze i co wygram to wygram. Pewnie potem w przerwie przed następną walną "promocję" Puton w ro. łatwo mi to pozbierać bo i tak się blupuje codziennie jakiegoś konia, wiec jeden zbiera większość puzelków. I jakoś dziwnie nie jest mi szkoda młodszych graczy co mają z tym kłopoty... | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Gra - Układanki (serwer PL) Pią Lip 19, 2013 3:56 am | |
| - Arrin napisał:
- Pewnie potem w przerwie przed następną walną "promocję" Puton w ro.
Raczej nie |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Gra - Układanki (serwer PL) Pią Lip 19, 2013 6:17 am | |
| Zaczęłam 8-mą układankę... Brak RO, brak kuponów, brak diamentów... -_-' |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Gra - Układanki (serwer PL) Pią Lip 19, 2013 8:07 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- Arrin napisał:
- Pewnie potem w przerwie przed następną walną "promocję" Puton w ro.
Raczej nie Hehe ok, Ty wiesz lepiej ;] Sakura: nie lepiej było poczekać jeszcze trochę ? Miałabyś mniej do kupowania. | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Gra - Układanki (serwer PL) Pią Lip 19, 2013 8:43 am | |
| - Arrin napisał:
- Suzan napisał:
- A ja mam to wszystko w zadnistej~ Bo mi się nie chce i koniec i mnie jakoś ten cały Pluton nie jara... żeby jeszcze on coś ciekawego i pewnego dawał ;o
No dokładnie koń ozdobny z niego: bo tylko ładnie wygląda. Stare konie boskie były bardziej wartościowe, teraz już im się pomysły kończą. a widząc jakie są nagrody, też nie mam ochoty złamanego equusa wydawać.
Z tym muszę się zgodzić,bo kiedyś boszczaki i ładne były (no przynajmniej dla mnie xD) i pożyteczne.Mówiąc szczerze mnie też nie jara,jak dla mnie istny z niego brzydal Ha! Jestem już na 5 układance xD | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Gra - Układanki (serwer PL) Pią Lip 19, 2013 8:56 am | |
| - Wszystkie obrazki:
1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 9) 10) 11) 12)
|
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Gra - Układanki (serwer PL) Pią Lip 19, 2013 10:24 am | |
| Wiecie, to już lenistwo. Zamiast się ciut wysilić to ukradli tła od dzikusów | |
|
| |
Syller Nowy
Nick w grze : Syller Liczba postów : 43 Dołączył : 07/07/2013
| Temat: Re: Gra - Układanki (serwer PL) Pią Lip 19, 2013 12:25 pm | |
| siedząc 10-15 minut dziennie na Howrse mam już 3 puzzle z 4 układanki. Osobiście wisi mi ta promocja, bo szczerze mówiąc więcej niż 7 puzzli nie ułożę. Oczywiście zakładając, że nie chcę wydać niczego na promocję (czyli też marnować rogów). | |
|
| |
Darusia125 Już coś wie
Nick w grze : Darusia125 Liczba postów : 190 Dołączył : 12/03/2013
| Temat: Re: Gra - Układanki (serwer PL) Pią Lip 19, 2013 4:09 pm | |
| Jak dla mnie promocja świetna. Na spokojnie przed promocją kupiłam kilka jednorozcow w przystępnych cenach i koło 20 koni przed 10rokiem zycia czyli dziennie mam spokojnie po 6 puzzli. Otworzyłam 2 ro, w jednym był nyks, a w drugim kolejny róg. Potem kupiłam jednego ogiera huntera i zarobilam 150tys na samych kryciach plus pół miliona na sprzedaży hunterów które urodziły moje zwykłe klacze pokryte kupionym wcześniej hunterem xD Te puzzle to jeden wielki zysk Teraz mogę spokojnie uzupełniać swoje trofea z zapasem kasy ;D Na boszczaka się nie czaje, wystarczy mi że skończę puzzle#9 lub #10 | |
|
| |
Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: Gra - Układanki (serwer PL) Sob Lip 20, 2013 12:16 pm | |
| Kurczę, Darusia, a ja o tym nie pomyślałam. W ogóle niezbyt przygotowałam się na tą promocję, kupiłam tylko parę koni w wieku 9 lat 10 miesięcy. :/ Szósty puzel w piątej układance, kto mnie przebije? XD | |
|
| |
Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: Gra - Układanki (serwer PL) Sob Lip 20, 2013 1:19 pm | |
| 1 puzzel w 5 :/ Dar zrobię tak jak ty XD | |
|
| |
Darusia125 Już coś wie
Nick w grze : Darusia125 Liczba postów : 190 Dołączył : 12/03/2013
| Temat: Re: Gra - Układanki (serwer PL) Sob Lip 20, 2013 2:58 pm | |
| Mi brakuje 3 puzzli w 6 ukłądance :)Raz mi sie udało obejrzeć wideo, szok po prostu xD Ale ufoki mi juz nie chcą latać | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Gra - Układanki (serwer PL) Nie Lip 21, 2013 2:49 am | |
| u mnie wczoraj ufok latał o dziwo xD ale wideo to ja nie pamiętam już jak wygląda o.O | |
|
| |
Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: Gra - Układanki (serwer PL) Nie Lip 21, 2013 5:36 am | |
| U mnie ufo prawie codziennie lata, a wideo miałam dwa razy. Ale nie było nic ciekawego, w jednym wideo jakiś śpiewający facet, a w drugim reklama, już nie pamiętam czego. Nawet tego nie włączałam, tylko jak pojawiło mi się wideo to czekałam kilka minut, i tak dostawałam puzel. XD | |
|
| |
Kazuyuki Już coś wie
Nick w grze : Kazuyuki Liczba postów : 103 Dołączył : 21/10/2012
| Temat: Re: Gra - Układanki (serwer PL) Wto Lip 23, 2013 6:03 am | |
| Hej, a ja mam pytanie xD Czy wie ktoś może, czy na Internationalu podwójna ilość puzzli była raz czy dwa razy? Bo nie wiem czy szykować paczkę kuponów i kupić jednak tego Plutona, bo z tego co widzę, boski w wędrownych jest równie beznadziejny xD | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Gra - Układanki (serwer PL) Wto Lip 23, 2013 6:07 am | |
| - Kazuyuki napisał:
- Hej, a ja mam pytanie xD Czy wie ktoś może, czy na Internationalu podwójna ilość puzzli była raz czy dwa razy? Bo nie wiem czy szykować paczkę kuponów i kupić jednak tego Plutona, bo z tego co widzę, boski w wędrownych jest równie beznadziejny xD
Eee... jeśli dobrze wytrenujesz Io będzie dawać Ci diamenty codziennie o.O Promocja z podwójną ilością puzzli była 2 razy |
|
| |
Kazuyuki Już coś wie
Nick w grze : Kazuyuki Liczba postów : 103 Dołączył : 21/10/2012
| Temat: Re: Gra - Układanki (serwer PL) Wto Lip 23, 2013 6:33 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- Kazuyuki napisał:
- Hej, a ja mam pytanie xD Czy wie ktoś może, czy na Internationalu podwójna ilość puzzli była raz czy dwa razy? Bo nie wiem czy szykować paczkę kuponów i kupić jednak tego Plutona, bo z tego co widzę, boski w wędrownych jest równie beznadziejny xD
Eee... jeśli dobrze wytrenujesz Io będzie dawać Ci diamenty codziennie o.O Promocja z podwójną ilością puzzli była 2 razy Dzięki za odpowiedź ;)Beznadziejny, bo nadal jest szansa na przegraną w zawodach, do których nie mam szczęścia c: | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Gra - Układanki (serwer PL) Pią Lip 26, 2013 6:16 am | |
| Wygrałem WT i co ? Spadłem na 3 poziomie, na 2 miałem wodę, na 1 chmurkę. Jako pocieszenie łzy więc nawet, nawet. |
|
| |
Minoo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Minoo Liczba postów : 652 Dołączył : 30/12/2012
| Temat: Re: Gra - Układanki (serwer PL) Pią Lip 26, 2013 8:18 am | |
| Ja jestem na 6 układance. Ja tam czekam na wędrowne. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Gra - Układanki (serwer PL) Pią Lip 26, 2013 11:54 am | |
| Układanka 7 ułożona i na tym kończę udział w tej promocji |
|
| |
Carmague. Nowy
Nick w grze : Carmague. Liczba postów : 6 Dołączył : 27/07/2013
| Temat: Re: Gra - Układanki (serwer PL) Sob Lip 27, 2013 9:39 am | |
| Cóż, gdyby nie to, że nie było mnie tych 3-4 dni na howrse z pewnością bym była na 8 układance... Tymczasem wiszę na 6 z brakującymi 3 puzelkami. | |
|
| |
Aimtor Już coś wie
Nick w grze : Aimtor Liczba postów : 128 Dołączył : 26/07/2013
| |
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Gra - Układanki (serwer PL) Sob Lip 27, 2013 10:49 am | |
| Skończyłem 5 układankę. I tylko za logowanie i oporządzanie konia. :)Czasami UFO wpadło. | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Gra - Układanki (serwer PL) Sob Lip 27, 2013 11:01 am | |
| Zostało mi do znalezienia 6 puzzli w ósmej układance, jutro zdobędę 4, ale też jutro kończy się promocja. Szarpnę się więc chyba na otworzenie jednego jedynego RO w tej promocji i dostanę Harmonię za 10 diamentów. To dobry plan, tak zrobię | |
|
| |
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Gra - Układanki (serwer PL) Sob Lip 27, 2013 1:57 pm | |
| Szkoda że jeszcze chociaż 3 dni nie trwa promocja bo ułożyłabym 7 układankę, a tak mam tylko do 6. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Gra - Układanki (serwer PL) | |
| |
|
| |
| Gra - Układanki (serwer PL) | |
|