Potrzebuję sittera na sierpień, od pierwszego do około 24/25. Roboty jest nie dużo:
1. Zalogowanie się
2. Nakarmienie, oporządzenie i położenie spać jednego konia.
3. Postarzenie danego konia
4. Oporządzenie konia i położenie spać
Punkt 2 i 3 powtarzać tak długo, aż zabraknie PD.
Gdy koń będzie miał 20% zdrowia, należy podać Czarną Orchideę. Gdy koń będzie miał ponad 30 lat, należy go uśmiercić i wysłać do nieba.
Jeżeli uśmiercisz konia i dostaniesz kupon, wybierasz kolejnego konia z zakładki "Do nieba po kupon!" i robisz z nim to samo co z poprzednim.
Trudne i czasochłonne zadanie nie jest, prawda? Zapłata zależy od tego, jak sitter się spisze. Jeśli uśmierci konia w odpowiednim wieku i otrzyma bonus za wysłanie go do nieba, kupon otrzymuje on. Jeśli zdąży uśmiercić co najmniej 2 konie, otrzymuje kupon i rzecz z CR wybraną przeze mnie (kilka do wyboru). Jeśli nie uśmierci żadnego konia, otrzyma rzecz z CR (także wybieram ja i także masz kilka wyjść).
Zabronione jest:
1. Korzystanie z kuponów/Equus/Czarnego Rynku (zapiszę sobie ile miałam czego. Nie dotyczy czarnej Orchidei, którą można używać w sytuacjach krytycznych.)
2. Opiekowanie się innymi końmi
3. Szperanie po koncie. Logujesz się, wykonujesz swoją robotę, wychodzisz z konta. I tyle cię tam było.
Chętnych/pytania zapraszam na PW tu lub na Howrse. W tym wątku proszę nie odpowiadać.