Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Podpisz petycję- nie pozwól by zwierzęta futerkowe cierpiały! | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Podpisz petycję- nie pozwól by zwierzęta futerkowe cierpiały! Czw Lip 18, 2013 5:43 am | |
| Jako że jestem człowiekiem bardzo wrażliwym na cudze krzywdy, zwierząt również to proszę was o podpisanie petycji dotyczącej zakazu hodowli zwierząt futerkowych na futro. Zwierzęta żyją tam w warunkach niegodnych i nawet niewyobrażalnych nawet dla człowieka. Jeżeli chcesz dołączyć się do akcji ANTYFUTRO podpisz petycję : LINK Do PETYCJI http://antyfutro.pl/petycje/ To nic je kosztuje a możesz uratować życie zwierzakom.
Oto zdjęcia z tych pseudo hodowli ; wstawiłabym je w spoilerach lecz są zbyt drastyczne. Wejdź i przekonaj się jak żyją zwierzęta futerkowe.
http://www.flickr.com/photos/otwarteklatki/sets/72157632036619266/
Najbardziej jednak przeraziło mnie to, że lisy zjadały inne martwe lisy.
Jak wiadomo swoich zjada się na końcu. Jak wygłodniałe muszą być te lisy by zjadać swoich braci? Pomyśl jak? Jak człowiek musiałby być zdesperowany, ile musiałby nie jeść by dokonać aktu kanibalizmu? POMYŚL! | |
| | | PlaybackJunkie8 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Julis Liczba postów : 1483 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Podpisz petycję- nie pozwól by zwierzęta futerkowe cierpiały! Pią Lip 19, 2013 4:49 am | |
| Podpisane. A zdjęcia straszne. Gdyby chociaż o te zwierzęta zadbali... Pf, co za ludzie. Trzebaby ich tak zamknąć w klatkach z trupami, z pięknym, malowniczym widokiem na ciała pozbawione skóry. Ciekawe, jak oni by się czuli?... | |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Podpisz petycję- nie pozwól by zwierzęta futerkowe cierpiały! Pią Lip 19, 2013 5:31 am | |
| Oh tak... Ja mogłabym ich tam zamykać... | |
| | | -Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Podpisz petycję- nie pozwól by zwierzęta futerkowe cierpiały! Pią Lip 19, 2013 6:54 am | |
| Podpisane. Zdjęć nie oglądałam i nie zamierzam. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Podpisz petycję- nie pozwól by zwierzęta futerkowe cierpiały! | |
| |
| | | | Podpisz petycję- nie pozwól by zwierzęta futerkowe cierpiały! | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|