Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Nowości w UFO

Go down 
+15
amorkowa
Kotersiow
eloite
Rose666
ilofhorses
Aki
Sheila86
Nevarra
CzekoBoom
Sulfur
DusiaKoniara
nutrenka
Ayashi
Alicred
Lubelak
19 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

Nowości w UFO - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Nowości w UFO   Nowości w UFO - Page 2 I_icon_minipostPią Sie 19, 2011 2:17 pm

600 eq złapałam, biedak ze mnie Razz
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

Nowości w UFO - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Nowości w UFO   Nowości w UFO - Page 2 I_icon_minipostPią Sie 19, 2011 2:27 pm

Takie pieniądze, na jakie wszyscy tutaj narzekają, chciałabym od czau do czasu znaleźć na ulicy, albo jeszcze lepiej, zarobić, jako premię do wypłaty. Przy najmniej podreperowałoby to od święta budżet domowy (w końcu zrobiłabym remonty, które z powodu coraz bardziej ulatniających się na "bzdury", tj. na niezbędnie potrzebne do domu rzeczy, pieniędzy, muszą być odwlekane na czas nieokreślony) Razz... Ja tam nie narzekam na ilość pieniędzy fruwających w UFO, bo i tak mi bez różnicy, czy będę miała dodatkowe 200 czy 1000 eq, są inne formy zarobku. W realnym życiu nie ma nic za darmo, jak w tej grze (za darmo można co najwyżej dostać w twarz) i żadne fajne rzeczy nie fruwają przed nosem, jak tutaj w UFO Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501

Nowości w UFO
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: