Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Zostanę Sitterem | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Zostanę Sitterem Nie Lip 21, 2013 2:12 pm | |
| Ponieważ wyjeżdżam dopiero 1 sierpnia czyli mam jeszcze 10 dni, to postanowiłam że zostanę na ten czas zostanę sitterką. Chodzi mi głównie o małe prace typu oporządzanie konia (100 w maxie), wysyłanie koni na zawody do GP, pilnowanie OJ itp. Cena do ustalenia. Mogę sittować kilku osobom, to już zależy od tego ile osób będzie chciało. Co do mnie, to jestem doświadczonym graczem (nie patrz na staż). Jeśli ktoś ma dylemat bo mam mało dni stażu, proszę spojrzeć na miejsce w rankingu, zapytać moich znajomych o opinię, zobaczyć że mam 10 pkt. karmy. Na prawdę nikogo nie oszukam. Serdecznie zapraszam. Cena jak wyżej napisałam do omówienia na pw Howrse. Mogę przyjąć, equus, CR, kupony. Co chcecie. Serdecznie zapraszam! Zainteresowani niech piszą tutaj, lub/i na pw Howrse. appleberry |
| | | karolciaa1998 Nowy
Nick w grze : karolcia1998 Liczba postów : 8 Dołączył : 21/07/2013
| Temat: Re: Zostanę Sitterem Pon Lip 22, 2013 3:42 am | |
| Hej Czy wchodzi w gre zajmowanie sie tylko jednym koniem ? Mam na myśli to, żebyś wyhodowała mi roga ? Płaciłabym CR | |
| | | Gość Gość
| | | | Sponsored content
| Temat: Re: Zostanę Sitterem | |
| |
| | | | Zostanę Sitterem | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|