Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| wątek do usunięcia | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Hellfyre Nowy
Nick w grze : Hellfyre Liczba postów : 11 Dołączył : 01/04/2013
| Temat: wątek do usunięcia Pon Lip 22, 2013 2:44 am | |
|
Ostatnio zmieniony przez Hellfyre dnia Czw Lut 27, 2014 11:18 am, w całości zmieniany 2 razy | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: wątek do usunięcia Pon Lip 22, 2013 3:28 am | |
| Powiem,że jestem mile zaskoczona.Widać,że chcesz się uczyć.Sama chyba będę musiała pouczyć się jQuery.Strony b.ładne-animacje itp robią na mnie wrażenie.Popracuj z innymi czcionkami bez tzw."stopy".Na przykład Arial lub Verdana.A i mam takie zasadnicze pytanie:Ty się uczyłeś/aś z jakieś książki czy z Internetu? |
| | | Hellfyre Nowy
Nick w grze : Hellfyre Liczba postów : 11 Dołączył : 01/04/2013
| Temat: Re: wątek do usunięcia Pon Lip 22, 2013 3:38 am | |
| - Republika napisał:
- Ty się uczyłeś/aś z jakieś książki czy z Internetu?
aś, zdecydowanie aś (: A uczyłam się - o ile to nauką można nazwać - z internetu. Trochę siedzę na blogspocie teraz i zaczęłam szukać czegoś nowego - jQuery jeszcze tam nie ma, więc zaczęłam się nim interesować. I przekonałam się, że ludzie boją się skryptów zupełnie niepotrzebnie. Co do czcionki - Times New Romana darzę po prostu osobistą sympatią. Arial, Verdanę czy - chyba moja ulubiona - Tahomę stosuję, gdy wielkość miejsca i układ zmuszają do zmniejszenia czcionki - wtedy Roman staje się mniej czytelny, więc warto go zastąpić czymś innym. W tym przypadku nie widzę przeciwwskazań w użyciu tej czcionki - ale to oczywiście moje prywatne zdanie, każdy ma inny gust. (: | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: wątek do usunięcia | |
| |
| | | | wątek do usunięcia | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|