Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

wątek do usunięcia

Go down 
AutorWiadomość
Hellfyre
Nowy
Hellfyre

Nick w grze : Hellfyre
Liczba postów : 11

wątek do usunięcia Empty
PisanieTemat: wątek do usunięcia   wątek do usunięcia I_icon_minipostPon Lip 22, 2013 2:44 am

...

Ostatnio zmieniony przez Hellfyre dnia Czw Lut 27, 2014 11:18 am, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2900208
Gość
Gość
Anonymous

wątek do usunięcia Empty
PisanieTemat: Re: wątek do usunięcia   wątek do usunięcia I_icon_minipostPon Lip 22, 2013 3:28 am

Powiem,że jestem mile zaskoczona.Widać,że chcesz się uczyć.Sama chyba będę musiała pouczyć się jQuery.Strony b.ładne-animacje itp robią na mnie wrażenie.Popracuj z innymi czcionkami bez tzw."stopy".Na przykład Arial lub Verdana.A i mam takie zasadnicze pytanie:Ty się uczyłeś/aś z jakieś książki czy z Internetu?
Powrót do góry Go down
Hellfyre
Nowy
Hellfyre

Nick w grze : Hellfyre
Liczba postów : 11

wątek do usunięcia Empty
PisanieTemat: Re: wątek do usunięcia   wątek do usunięcia I_icon_minipostPon Lip 22, 2013 3:38 am

Republika napisał:
Ty się uczyłeś/aś z jakieś książki czy z Internetu?

aś, zdecydowanie aś (:

A uczyłam się - o ile to nauką można nazwać - z internetu. Trochę siedzę na blogspocie teraz i zaczęłam szukać czegoś nowego - jQuery jeszcze tam nie ma, więc zaczęłam się nim interesować. I przekonałam się, że ludzie boją się skryptów zupełnie niepotrzebnie.

Co do czcionki - Times New Romana darzę po prostu osobistą sympatią. Arial, Verdanę czy - chyba moja ulubiona - Tahomę stosuję, gdy wielkość miejsca i układ zmuszają do zmniejszenia czcionki - wtedy Roman staje się mniej czytelny, więc warto go zastąpić czymś innym. W tym przypadku nie widzę przeciwwskazań w użyciu tej czcionki - ale to oczywiście moje prywatne zdanie, każdy ma inny gust. (:
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2900208
Sponsored content

wątek do usunięcia Empty
PisanieTemat: Re: wątek do usunięcia   wątek do usunięcia I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

wątek do usunięcia
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: