Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Do Zamknięcia

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
olenka123
W skromnych progach Zagrody
olenka123

Nick w grze : olenka123
Liczba postów : 307

Do Zamknięcia Empty
PisanieTemat: Do Zamknięcia   Do Zamknięcia I_icon_minipostPon Lip 22, 2013 1:45 pm

http://curlyhearcompany.deviantart.com/art/Unicorns-387363624?q=gallery%3ACurlyHearCompany%2F44249711&qo=4 -A więc jest to koń na CP, który jak napisałam w opisie nie dostał się 3 razy więc zdecydowałam, że stworze nowego.. No cóż. Ogólnie w większości rysowałam sama, jednak pocieniowała mi go i trochę poprawiła graczka Vera za co jej bardzo dziękuję Smile Jeśli jednak wam się jednak spodoba to go w sierpniu znów wrzucę Smile Liczę na szczere opinie.

http://curlyhearcompany.deviantart.com/art/Sweet-387369635?q=gallery%3ACurlyHearCompany&qo=2 -MLP, którego wymyśliłam xd Pomysł na niego jest opisany w linku Smile Trochę kiepsko wyszedł T_T Ale proszę o wasze opinie. 

http://curlyhearcompany.deviantart.com/art/Komixsi-387365286?q=gallery%3ACurlyHearCompany%2F44249711&qo=3 -A to jest komik, który narysowałam Smile Chciałam go wrzucić na komixxy ale nie dostał się na główną. Daje wam go do dyspozycji piszcie co wy o nim myślicie. Jeśli wam się spodoba narysuje ciąg dalszy Smile

Ostatnio zmieniony przez olenka123 dnia Pon Sie 19, 2013 11:15 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

Do Zamknięcia Empty
PisanieTemat: Re: Do Zamknięcia   Do Zamknięcia I_icon_minipostPon Lip 22, 2013 1:50 pm

Ocenię komiks czymś, co wyraża więcej niż tysiąc słów:
Spoiler:
Powrót do góry Go down
olenka123
olenka123

Do Zamknięcia Empty
PisanieTemat: Re: Do Zamknięcia   Do Zamknięcia I_icon_minipostPon Lip 22, 2013 1:56 pm

Aż tak zły ? xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

Do Zamknięcia Empty
PisanieTemat: Re: Do Zamknięcia   Do Zamknięcia I_icon_minipostPon Lip 22, 2013 3:41 pm

Ten koń

Do Zamknięcia Unicorns_by_curlyhearcompany-d6emjoo
Bardzo przypomina mi tą maść (jest nie dostosowana do Promienia Heliosa)
Do Zamknięcia 1010036-normal
Wzorowałaś się na tej maści, czy jakimś zdjęciu?

A komiks, no cóż...
Powrót do góry Go down
olenka123
olenka123

Do Zamknięcia Empty
PisanieTemat: Re: Do Zamknięcia   Do Zamknięcia I_icon_minipostPon Lip 22, 2013 4:24 pm

Nie rysowałam sama z siebie tego konia. Poze wzięłam z strony o rysowaniu. A komiks chodzi mi tylko o graficzne wykonanie Smile Ja i moi przyjaciele mieliśmy z tego pompe Smile
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Do Zamknięcia Empty
PisanieTemat: Re: Do Zamknięcia   Do Zamknięcia I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Do Zamknięcia
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» do zamknięcia
» Do zamknięcia