Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Siwson | |
|
+3najreproduktor Alaya Alcesta 7 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Alcesta Już coś wie
Nick w grze : Alcesta Liczba postów : 179 Dołączył : 02/08/2012
| Temat: Siwson Nie Lip 28, 2013 6:02 am | |
| Z nudów wzięłam tablet i zaczęłam coś maziać. Po pół godzinie stwierdziłam, że coś z tego wychodzi. Jak myślicie, kończyć? Wena mnie opuściła, ale jeśli się komuś spodoba i jeśli miałby szansę w CP, to mogę się jeszcze postarać. PS. Brzuch będzie bardziej staranny, bo teraz to, lekko mówiąc, chaos | |
| | | Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: Siwson Nie Lip 28, 2013 6:14 am | |
| Mnie się bardzo podoba. Mogłabyś tylko trochę poprawić kopyta. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Siwson Nie Lip 28, 2013 7:41 am | |
| Dla mnie brak anatomii u tego konia, ogon za nisko, zbyt wypchnięty, zadek też taki trójkątny. Spróbuj zrobić lepszy szkic Ale to moje zdanie, nie znam się dobrze na tym, pytaj się vernille lub ebonity |
| | | najreproduktor Jedną nogą w ZM
Liczba postów : 518 Dołączył : 22/07/2011
| Temat: Re: Siwson Nie Lip 28, 2013 7:43 am | |
| Hmm to tylko kropki ... na nogach nie widzę nic oprócz czerni i szarych kropek. A koń powinien mieć jakieś uwypuklenia. Dodaj cienie. | |
| | | Alcesta Już coś wie
Nick w grze : Alcesta Liczba postów : 179 Dołączył : 02/08/2012
| Temat: Re: Siwson Nie Lip 28, 2013 1:48 pm | |
| Dzięki za rady wszystkim Poprawiłam kopyta i nogi ogólnie. Zad i ogon też próbowałam zrobić inaczej, ale nie wychodziło, więc sobie odpuściłam ;p U góry widać poprawione tylne nogi (te po prawej jakby co). Pęcinę pierwszoplanowej nogi jeszcze uwypuklę, bo płasko wyszła. Lepiej? | |
| | | Wild_Horse Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Elsker Liczba postów : 553 Dołączył : 06/02/2013
| Temat: Re: Siwson Nie Lip 28, 2013 2:02 pm | |
| O wiele lepiej. I praca naprawdę piękna. I maść też. Nigdy nie umiałam rysować koni maści siwej jabłkowitej | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Siwson Nie Lip 28, 2013 3:01 pm | |
| Oj tam, nie przejmuj się tymi narzekaczami, że nieanatomicznie. Twoja praca to twoja praca i ma prawo taka być bo taką masz wizję (i jakoś takie grafiki też przechodzą). Jak dla mnie zapowiada się ciekawie (tylko plis - badylaaaa! Ja mam za mało koni którym je mogę wcisnąć, a rogatych jakieś 30 sztuk xD) | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Siwson Pon Lip 29, 2013 1:29 am | |
| - Nevarra napisał:
- Oj tam, nie przejmuj się tymi narzekaczami, że nieanatomicznie. Twoja praca to twoja praca i ma prawo taka być bo taką masz wizję (i jakoś takie grafiki też przechodzą). Jak dla mnie zapowiada się ciekawie (tylko plis - badylaaaa! Ja mam za mało koni którym je mogę wcisnąć, a rogatych jakieś 30 sztuk xD)
Tylko zazwyczaj te krzywe konie są z zagranicznych serwerów, naszych artystów nie lubią |
| | | najreproduktor Jedną nogą w ZM
Liczba postów : 518 Dołączył : 22/07/2011
| Temat: Re: Siwson Wto Lip 30, 2013 6:19 am | |
| | |
| | | Alex147656 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alex147656 Liczba postów : 715 Dołączył : 31/05/2013
| Temat: Re: Siwson Sob Paź 05, 2013 2:51 pm | |
| Cudny ogon i moja ulubiona maść. Dokańczaj, bo masz mój głos! | |
| | | Lionette Raczkujący
Nick w grze : Lionette Liczba postów : 86 Dołączył : 09/05/2013
| Temat: Re: Siwson Sob Paź 05, 2013 3:27 pm | |
| Moim zdaniem wypełnienie konia jest zbyt "nakrapiane", trudno określić mi te kropki, jak to je nazwał najreproduktor. Wygładziłabym je. Poza tym praca ma szansę | |
| | | Gość Gość
| | | | Lionette Raczkujący
Nick w grze : Lionette Liczba postów : 86 Dołączył : 09/05/2013
| | | | Sponsored content
| Temat: Re: Siwson | |
| |
| | | | Siwson | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |