Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Prosze o podanie mi linku do poradnika jak zrobić błyszczenie sierści w Gimpie. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Impossible1 Już coś wie
Nick w grze : Impossible1 Liczba postów : 131 Dołączył : 07/03/2013
| Temat: Prosze o podanie mi linku do poradnika jak zrobić błyszczenie sierści w Gimpie. Wto Lip 30, 2013 5:17 am | |
| Nigdzie nie znalazłam poradnika o cieniowaniu sierści do Czarnej Perły, ani o nadawaniu błysku sierści w Gimp 2. Poproszę o wpisanie mi adresu takich poradników, albo o poradę. Zaznaczam, że nie mam tableta. | |
| | | Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: Prosze o podanie mi linku do poradnika jak zrobić błyszczenie sierści w Gimpie. Wto Lip 30, 2013 5:53 am | |
| Wystarczy poszukać na deviantarcie, tam jest masa poradników. Np. ten: klik. Jeśli chodzi o posiadanie lub nieposiadanie tableta, to nie sądzę, żeby miało to jakieś znaczenia w cieniowaniu. Moim skromnym zdaniem tablet jedynie ułatwia pracę i można ustawić, żeby grubość linii była zależna od nacisku, poza tym cieniuje się tak samo, jak myszką. | |
| | | Impossible1 Już coś wie
Nick w grze : Impossible1 Liczba postów : 131 Dołączył : 07/03/2013
| Temat: Re: Prosze o podanie mi linku do poradnika jak zrobić błyszczenie sierści w Gimpie. Wto Lip 30, 2013 6:38 am | |
| Juz dostałam dobra odpowiedź w dziale grafiki | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Prosze o podanie mi linku do poradnika jak zrobić błyszczenie sierści w Gimpie. | |
| |
| | | | Prosze o podanie mi linku do poradnika jak zrobić błyszczenie sierści w Gimpie. | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|