Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

" Droga do Raju " - Prolog.

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Gość
Gość
Anonymous

" Droga do Raju " - Prolog. Empty
PisanieTemat: " Droga do Raju " - Prolog.   " Droga do Raju " - Prolog. I_icon_minipostCzw Sie 01, 2013 4:35 am

Droga do Raju - Prolog.

Był późny wieczór. Lucy siedziała w swoim pokoju na parapecie. Ubrana była jedynie w krótkie spodenki i podkoszulkę. Obserwowała okolice. Robiła to codziennie przed snem. Błądząc wzrokiem po małym gaju, zauważyła że coś się w nim poruszyło. Lucy ujrzała między drzewami jakieś stworzenie. Nie był to człowiek ani zwierz. Wytężyła wzrok jeszcze bardziej. Postanowiła działać. Szybkim ruchem wyciągnęła z szafy czarną bluzę i adidasy. Gotowa na spotkanie z tajemniczym stworzeniem, wybiegła z domu.

Poszukuję osoby, która może podsunąć mi parę pomysłów na pierwszy rozdział. Smile
Jeżeli znajdzie się brak przecinków w niektórych miejscach przepraszam.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: " Droga do Raju " - Prolog.   " Droga do Raju " - Prolog. I_icon_minipostCzw Sie 01, 2013 5:22 am

Omnomnom, no to już ciekawe Very Happy Zawiodłam się tylko, gdy przeczytałam, że nie masz pomysłu na pierwszy rozdział ;d
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: " Droga do Raju " - Prolog.   " Droga do Raju " - Prolog. I_icon_minipostCzw Sie 01, 2013 6:52 am

Ellis napisał:
Omnomnom, no to już ciekawe Very Happy Zawiodłam się tylko, gdy przeczytałam, że nie masz pomysłu na pierwszy rozdział ;d

Pomysł mam, ale scenografii nie.... i po to mi ta osoba.
Powrót do góry Go down
Arabella
Jedną nogą w ZM
Arabella

Nick w grze : natalia144
Liczba postów : 673

PisanieTemat: Re: " Droga do Raju " - Prolog.   " Droga do Raju " - Prolog. I_icon_minipostCzw Sie 08, 2013 2:46 am

Natalia mogę Ci pomóc. Lubię pisać. Jak coś napisz na howrse pod nick natalia144.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1934976
Katrina123
Przyjaciel Zagrody
Katrina123

Nick w grze : Katrina_S
Liczba postów : 402

PisanieTemat: Re: " Droga do Raju " - Prolog.   " Droga do Raju " - Prolog. I_icon_minipostSob Sie 17, 2013 4:44 pm

Tekst krótki, ale niestety, już mi coś w nim nie pasuje. Zdania są trochę zbyt krótkie jak na mój gust, wcale nie rozwijasz całości; Przyszła. Usiadła. Wyszła. -> u mnie w głowie tak ten tekst mniej więcej rozbrzmiewa, także... jest iście pasjonujący Very Happy Ach, i powiedz mi... czy z głową Lucy wszystko jest OK? Bo wiesz... raczej nikt o zdrowych zmysłach nie wyjdzie na dwór, nocą, aby spotkać się ze stworzeniem, które jej mignęło przed oknem...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4771634
Sponsored content

PisanieTemat: Re: " Droga do Raju " - Prolog.   " Droga do Raju " - Prolog. I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

" Droga do Raju " - Prolog.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Schronisko "Po drodze do raju"

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: