Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| " Droga do Raju " - Prolog. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: " Droga do Raju " - Prolog. Czw Sie 01, 2013 4:35 am | |
| Droga do Raju - Prolog. Był późny wieczór. Lucy siedziała w swoim pokoju na parapecie. Ubrana była jedynie w krótkie spodenki i podkoszulkę. Obserwowała okolice. Robiła to codziennie przed snem. Błądząc wzrokiem po małym gaju, zauważyła że coś się w nim poruszyło. Lucy ujrzała między drzewami jakieś stworzenie. Nie był to człowiek ani zwierz. Wytężyła wzrok jeszcze bardziej. Postanowiła działać. Szybkim ruchem wyciągnęła z szafy czarną bluzę i adidasy. Gotowa na spotkanie z tajemniczym stworzeniem, wybiegła z domu.
Poszukuję osoby, która może podsunąć mi parę pomysłów na pierwszy rozdział. Jeżeli znajdzie się brak przecinków w niektórych miejscach przepraszam. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: " Droga do Raju " - Prolog. Czw Sie 01, 2013 5:22 am | |
| Omnomnom, no to już ciekawe Zawiodłam się tylko, gdy przeczytałam, że nie masz pomysłu na pierwszy rozdział ;d |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: " Droga do Raju " - Prolog. Czw Sie 01, 2013 6:52 am | |
| - Ellis napisał:
- Omnomnom, no to już ciekawe Zawiodłam się tylko, gdy przeczytałam, że nie masz pomysłu na pierwszy rozdział ;d
Pomysł mam, ale scenografii nie.... i po to mi ta osoba. |
| | | Arabella Jedną nogą w ZM
Nick w grze : natalia144 Liczba postów : 673 Dołączył : 14/05/2013
| Temat: Re: " Droga do Raju " - Prolog. Czw Sie 08, 2013 2:46 am | |
| Natalia mogę Ci pomóc. Lubię pisać. Jak coś napisz na howrse pod nick natalia144. | |
| | | Katrina123 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Katrina_S Liczba postów : 402 Dołączył : 31/05/2013
| Temat: Re: " Droga do Raju " - Prolog. Sob Sie 17, 2013 4:44 pm | |
| Tekst krótki, ale niestety, już mi coś w nim nie pasuje. Zdania są trochę zbyt krótkie jak na mój gust, wcale nie rozwijasz całości; Przyszła. Usiadła. Wyszła. -> u mnie w głowie tak ten tekst mniej więcej rozbrzmiewa, także... jest iście pasjonujący Ach, i powiedz mi... czy z głową Lucy wszystko jest OK? Bo wiesz... raczej nikt o zdrowych zmysłach nie wyjdzie na dwór, nocą, aby spotkać się ze stworzeniem, które jej mignęło przed oknem... | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: " Droga do Raju " - Prolog. | |
| |
| | | | " Droga do Raju " - Prolog. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|