Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Fiordopodobne Cos

Go down 
AutorWiadomość
mufff123@o2.pl
Już coś wie
mufff123@o2.pl

Nick w grze : mufff123
Liczba postów : 111

Fiordopodobne Cos  Empty
PisanieTemat: Fiordopodobne Cos    Fiordopodobne Cos  I_icon_minipostCzw Sie 01, 2013 7:55 am

https://2img.net/r/ihimg/f/834/v0ln.png/
uogólniony zarys konia. Kopyta - dnoo, ale już tyle razy je ścierałam ;/
Na chwilę obecną najbardziej podoba mi się ta gumka na ogonie i pyszczek.
Podpowie mi ktoś z anatomią ? Smile
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

Fiordopodobne Cos  Empty
PisanieTemat: Re: Fiordopodobne Cos    Fiordopodobne Cos  I_icon_minipostCzw Sie 01, 2013 9:15 am

Hmm...ogółem cały rysunek jest rozpikselowany oraz LineArt jest rysowany za grubym pędzlem.Anatomia też nie za bardzo,jest zaznaczony tylko jeden mięsień (o ile jest to mięsień-ja się nie znam) przy nodze.Grzywa może być,jeśli koń miał mieć tzw. "irokeza",ale ogon jest ułożony w jedną kluskę.Wydaje mi się,że połowa tego konia jest ustawiona w zupełnie innych pozycjach,uszy są źle zaznaczone.Kopyta,jak wspominałaś też nie są najlepsze.Spróbuj popracować nad anatomią,popatrz na zdjęcia,rozkład mięśni,ścięgien,ogólną budowę konia.
Lecz ja też zaczynam rysować i to od niedawna.Radzę poczekać na opinię osób,które dłużej siedzą w tej branży.
Powrót do góry Go down
mufff123@o2.pl
Już coś wie
mufff123@o2.pl

Fiordopodobne Cos  Empty
PisanieTemat: Re: Fiordopodobne Cos    Fiordopodobne Cos  I_icon_minipostCzw Sie 01, 2013 9:41 am

Dzięki :)Na pewno poprawię

Edit : Czy może być taki szkic, bo nie wiem czy brać się za kolorowanie, czy jeszcze poprawiać :)https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/196/nw4t.png/ <--- szkic Smile
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

Fiordopodobne Cos  Empty
PisanieTemat: Re: Fiordopodobne Cos    Fiordopodobne Cos  I_icon_minipostCzw Sie 01, 2013 11:04 am

ja widzę tylko czarne plamy :/
Powrót do góry Go down
mufff123@o2.pl
Już coś wie
mufff123@o2.pl

Fiordopodobne Cos  Empty
PisanieTemat: Re: Fiordopodobne Cos    Fiordopodobne Cos  I_icon_minipostCzw Sie 01, 2013 11:09 am

Ale jak wejdziesz w link ?

Edit : Trzeba na te czarne plamy nacisnąć i się włączy Smile
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

Fiordopodobne Cos  Empty
PisanieTemat: Re: Fiordopodobne Cos    Fiordopodobne Cos  I_icon_minipostCzw Sie 01, 2013 11:41 am

a widzę.
Jeśli chodzi o konia to od razu widać że nie jest on dopracowany i był robiony "na szybko". Niezbyt mi się podoba, ale próbuj dalej. Wink
Powrót do góry Go down
mufff123@o2.pl
Już coś wie
mufff123@o2.pl

Fiordopodobne Cos  Empty
PisanieTemat: Re: Fiordopodobne Cos    Fiordopodobne Cos  I_icon_minipostCzw Sie 01, 2013 11:44 am

Spoko. Zaczynam kolorować i zobaczę co z tego wyjdzie xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

Fiordopodobne Cos  Empty
PisanieTemat: Re: Fiordopodobne Cos    Fiordopodobne Cos  I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 3:38 am

Nie koloruj.Kluczem do sukcesu jest po pierwsze dobry lineart,który w tym przypadku jest robiony na szybko.W jakim robisz programie?
Powrót do góry Go down
mufff123@o2.pl
Już coś wie
mufff123@o2.pl

Fiordopodobne Cos  Empty
PisanieTemat: Re: Fiordopodobne Cos    Fiordopodobne Cos  I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 11:11 am

Gimp
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Fiordopodobne Cos  Empty
PisanieTemat: Re: Fiordopodobne Cos    Fiordopodobne Cos  I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Fiordopodobne Cos
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: