Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Shira bazgroli... | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Shira66 Raczkujący
Nick w grze : Shira66 Liczba postów : 70 Dołączył : 06/08/2013
| Temat: Shira bazgroli... Wto Sie 06, 2013 12:24 pm | |
| Co prawda, nie jestem w tym najlepsza i pewnie jest sporo błędów, ale co tam... Jak bardzo lubię bazgrolić :3 Niedokończony 'Projekt' z powodu tego, że mój tablet przestał działać... a mianowicie mam problem ze sterownikami :c Co do tła inspirowałam się jednym obrazkiem z Assassin's Creed 3 ;3 Robione na ArtTrade ze znajomą... Myszką ;3 Ogółem tułów, w tym najbardziej łapy nie bardzo mi wyszły, za to łeb mi się podoba :3 Mój Felixio pod wodą... Myszką trochę się namęczyłam z sierścią, ale jakoś przeżyłam xd Co mi się tu nie podoba... Hmm... Z pewnością to, że źle zrobiłam jego oczy (Czarne, z białymi źrenicami... Wiem samo to jest nierealistyczne... Ale różowoniebieski kot też! xD) obwódkę wokół nich, poduszki i jakby nie patrzeć łap też mogę się trochę czepić xd Zresztą... Robiłam to jakiś czas temu.. Czy ja wiem? z 5 mies i styl mi się dość dużo zmienił ;3 Obrazek przedstawiający Trix i Felixa... Nie wysiliłam się przy nim jakoś specjalnie, a robiłam go tylko, żeby poćwiczyć Wektory i pobawić się efektami :3 No dobrz... A teraz kilka starszych obrazków: | |
| | | olenka123 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : olenka123 Liczba postów : 307 Dołączył : 17/03/2013
| Temat: Re: Shira bazgroli... Wto Sie 06, 2013 12:35 pm | |
| | |
| | | MaryMariaMara Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Prezentacje. Liczba postów : 663 Dołączył : 10/07/2012
| Temat: Re: Shira bazgroli... Wto Sie 06, 2013 1:03 pm | |
| Pierwsze mi się spodobało. Fajne drzewa w nim narysowałaś. | |
| | | Shira66 Raczkujący
| Temat: Re: Shira bazgroli... Sro Sie 07, 2013 2:06 am | |
| | |
| | | Pani_Snow W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Kokoni5 Liczba postów : 375 Dołączył : 26/05/2013
| Temat: Re: Shira bazgroli... Sro Sie 07, 2013 9:05 pm | |
| Bardzo ładnie rysujesz. Podoba mi się jak cieniujesz i robisz futro. Masz może konto na furaffinity? Chętnie zrobię art trade :3 | |
| | | Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: Shira bazgroli... Czw Sie 08, 2013 1:36 am | |
| Jeżeli chciałaś rysować 'konie' w stylu kucyków 'pony' to okej. Ale jeśli to miał być dobrze narysowany anatomiczny koń to trochę nie bardzo. Najgorsze są proporcje. W pierwszym rysunku kopyto jest rozmiarów głowy ;_; Ale ciekawie cieniujesz i robisz linearty tylko cieniowanie jest troszkę.. niedokładne. Tzn. na pierwszym rysunku na przykład, to jest sobie ten koń i nagle ma jakieś dziwne plamy Ale jeśli ominę konie, to bardzo mi się podoba | |
| | | Shira66 Raczkujący
| Temat: Re: Shira bazgroli... Czw Sie 08, 2013 2:31 am | |
| Ano... Taki pech, że potrafię rysować tylko konie wyglądam przypominające te z MLP :c Oj tam plamy... Czemu nie.... Lubię 'ciapciowate' koniki xD Hmm... Na Furaffinity nie... ale nazwa skojarzyła mi się ze stylem furry/anthro, a ja nie jestem jego wielką fanką :I Za to mam deviantArt ;3 ... może być AT :3 | |
| | | Shira66 Raczkujący
| Temat: Re: Shira bazgroli... Wto Sie 13, 2013 10:22 am | |
| Nudziło mi, a więc Moja Trixie w Amnesi :3 Co prawda ja sama nie grałam w tą grę, no ale... Chciałam uchwycić końcową scenę jak Daniel (W naszym przypadku Trixie) ucieka przed Cieniem. Trochę mi to czerwone coś ( bo nie wiem jak to się nazywa) A tak poza tym Moje dA :3 | |
| | | Shira66 Raczkujący
| Temat: Re: Shira bazgroli... Sob Mar 29, 2014 6:58 am | |
| No cóż... Moje Marne próby rysowania koniowatych Od najstarszych do najnowszych Cóż... Konie to chyba jednak 'nie moja bajka' xd Ten ostatni miał być z perspektywy no i tak średnio mi to wyszło :T najgorsze są nogi i mięśnie D: Ygh... Czasem ubolewam nad tym, że za kij tablet mi nie chce działać :c Btw... To drzewo na arcie z rudym koniem wygląda jak wata cukrowa, a przynajmniej jak dla mnie xD A tak poza konikowatymi to ćwiczyłam sobie perspektywę | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Shira bazgroli... | |
| |
| | | | Shira bazgroli... | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|