Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Shira bazgroli...

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
Shira66
Raczkujący
Shira66

Nick w grze : Shira66
Liczba postów : 70

Shira bazgroli... Empty
PisanieTemat: Shira bazgroli...   Shira bazgroli... I_icon_minipostWto Sie 06, 2013 12:24 pm

Co prawda, nie jestem w tym najlepsza i pewnie jest sporo błędów, ale co tam... Jak bardzo lubię bazgrolić :3

Shira bazgroli... Forest_run_by_wikitygrys-d5zpol6
Niedokończony 'Projekt'  z powodu tego, że mój tablet przestał działać... a mianowicie mam problem ze sterownikami :c  Co do tła inspirowałam się jednym obrazkiem z Assassin's Creed 3 ;3

Shira bazgroli... At_z_bylika190__mouse__by_wikitygrys-d6467je
Robione na ArtTrade ze znajomą... Myszką ;3 Ogółem tułów, w tym najbardziej łapy nie bardzo mi wyszły, za to łeb mi się podoba :3

Shira bazgroli... Felix_under_water__mouse__by_wikitygrys-d65ounh
Mój Felixio pod wodą... Myszką trochę się namęczyłam z sierścią, ale jakoś przeżyłam xd Co mi się tu nie podoba... Hmm... Z pewnością to, że źle zrobiłam jego oczy (Czarne, z białymi źrenicami... Wiem samo to jest nierealistyczne... Ale różowoniebieski kot też! xD) obwódkę wokół nich, poduszki i jakby nie patrzeć łap też mogę się trochę czepić xd
 Zresztą... Robiłam to jakiś czas temu.. Czy ja wiem? z 5 mies i styl mi się dość dużo zmienił ;3

Shira bazgroli... Trixie_surykatka__by_wikitygrys-d6gv3eo
Obrazek przedstawiający Trix i Felixa... Nie wysiliłam się przy nim jakoś specjalnie, a robiłam go tylko, żeby poćwiczyć Wektory i pobawić się efektami :3

No dobrz... A teraz kilka starszych obrazków:
Shira bazgroli... Bogii_adoptables___lapaki__ula_hoomake___ena_by_wikitygrys-d67wq7z

Shira bazgroli... Heaven_by_wikitygrys-d677dsv

Shira bazgroli... Winter____by_wikitygrys-d5q52rz

Shira bazgroli... Nightmare_vs__emo_by_wikitygrys-d5pnxyc

Shira bazgroli... In_the_night_by_wikitygrys-d5rlbas

Shira bazgroli... Bf_sf_by_wikitygrys-d5vquo1
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2706399
olenka123
W skromnych progach Zagrody
olenka123

Nick w grze : olenka123
Liczba postów : 307

Shira bazgroli... Empty
PisanieTemat: Re: Shira bazgroli...   Shira bazgroli... I_icon_minipostWto Sie 06, 2013 12:35 pm

Zarąbiste *_*
Powrót do góry Go down
MaryMariaMara
Przyjaciel Zagrody
MaryMariaMara

Nick w grze : Prezentacje.
Liczba postów : 663

Shira bazgroli... Empty
PisanieTemat: Re: Shira bazgroli...   Shira bazgroli... I_icon_minipostWto Sie 06, 2013 1:03 pm

Pierwsze mi się spodobało. Fajne drzewa w nim narysowałaś.
Powrót do góry Go down
Shira66
Raczkujący
Shira66

Shira bazgroli... Empty
PisanieTemat: Re: Shira bazgroli...   Shira bazgroli... I_icon_minipostSro Sie 07, 2013 2:06 am

Witam! A więc mam straszny problem z rysowaniem koni... Otóż mój koń wygląda tak:
Shira bazgroli... Oi82hc   

Zapewne ma wiele błędów...Przejrzałam różne tutoriale na dA, ale tutoriale mi mało dają... przecież każdy ma swój własny styl rysowania :c I myślę, że po prostu przyda mi się krytyka... Bo na dA takowej nie  mam... Zazwyczaj ludzie piszą 'Jakie ładne!' Bo sami albo nie potrafią tak rysować, albo chcą być mili bo to moi przyjaciele...

Próbowałam rysować różnymi stylami, ale w żadnym mi nie wychodziło :c
Kilka przykładów:

Shira bazgroli... At_z_weronkak_by_wikitygrys-d6awvba
Shira bazgroli... Malik_al_sayf_pony__assassin_s_creed__by_wikitygrys-d6gae7z
Shira bazgroli... Mewka_chibi_vampire_train__mouse__by_wikitygrys-d66alfh
Shira bazgroli... Ezio_pony_v2___howrse_comish__by_wikitygrys-d63tqqv
Shira bazgroli... Altair_pony__nuda___howrse_art__by_wikitygrys-d61ubw2
Shira bazgroli... Desmond_and_ezio_pony__nuda___howrse_art__by_wikitygrys-d621ufy
Powrót do góry Go down
Pani_Snow
W skromnych progach Zagrody
Pani_Snow

Nick w grze : Kokoni5
Liczba postów : 375

Shira bazgroli... Empty
PisanieTemat: Re: Shira bazgroli...   Shira bazgroli... I_icon_minipostSro Sie 07, 2013 9:05 pm

Bardzo ładnie rysujesz. Podoba mi się jak cieniujesz i robisz futro. Masz może konto na furaffinity? Chętnie zrobię art trade :3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=538357
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

Nick w grze : Arbuzek_10
Liczba postów : 1241

Shira bazgroli... Empty
PisanieTemat: Re: Shira bazgroli...   Shira bazgroli... I_icon_minipostCzw Sie 08, 2013 1:36 am

Jeżeli chciałaś rysować 'konie' w stylu kucyków 'pony' to okej. Ale jeśli to miał być dobrze narysowany anatomiczny koń to trochę nie bardzo. Najgorsze są proporcje. W pierwszym rysunku kopyto jest rozmiarów głowy ;_;

Ale ciekawie cieniujesz i robisz linearty Very Happy tylko cieniowanie jest troszkę.. niedokładne. Tzn. na pierwszym rysunku na przykład, to jest sobie ten koń i nagle ma jakieś dziwne plamy Razz 
Ale jeśli ominę konie, to bardzo mi się podoba Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=487074
Shira66
Raczkujący
Shira66

Shira bazgroli... Empty
PisanieTemat: Re: Shira bazgroli...   Shira bazgroli... I_icon_minipostCzw Sie 08, 2013 2:31 am

Ano... Taki pech, że potrafię rysować tylko konie wyglądam przypominające te z MLP :c  Oj tam plamy... Czemu nie.... Lubię 'ciapciowate' koniki xD  Hmm... Na Furaffinity nie... ale nazwa skojarzyła mi się ze stylem furry/anthro, a ja nie jestem jego wielką fanką :I  Za to mam deviantArt ;3 ... może być AT :3
Powrót do góry Go down
Shira66
Raczkujący
Shira66

Shira bazgroli... Empty
PisanieTemat: Re: Shira bazgroli...   Shira bazgroli... I_icon_minipostWto Sie 13, 2013 10:22 am

Shira bazgroli... Trixie_w_amnesi_by_wikitygrys-d6hxu41
Nudziło mi, a więc Moja Trixie w Amnesi :3  Co prawda ja sama nie grałam w tą grę, no ale...  Chciałam uchwycić końcową scenę jak Daniel (W naszym przypadku Trixie)  ucieka przed Cieniem. Trochę mi to  czerwone coś ( bo nie wiem jak  to się nazywa)

A tak poza tym Moje dA :3
Powrót do góry Go down
Shira66
Raczkujący
Shira66

Shira bazgroli... Empty
PisanieTemat: Re: Shira bazgroli...   Shira bazgroli... I_icon_minipostSob Mar 29, 2014 6:58 am

No cóż... Moje Marne próby rysowania koniowatych Od najstarszych do najnowszych

Shira bazgroli... Char_for_karisjana_c__by_wikitygrys-d70ujpp
Shira bazgroli... First_meet_by_wikitygrys-d778o4o
Shira bazgroli... Assasino__by_wikitygrys-d7bqqa4
Cóż... Konie to chyba jednak 'nie moja bajka' xd Ten ostatni miał być z perspektywy no i tak średnio mi to wyszło :T najgorsze są nogi i mięśnie D:  Ygh... Czasem ubolewam nad tym, że za kij tablet mi nie chce działać :c Btw... To drzewo na arcie z rudym koniem wygląda jak wata cukrowa, a przynajmniej jak dla mnie xD
  A tak poza konikowatymi to ćwiczyłam sobie perspektywę 
Shira bazgroli... _hell_fire__by_wikitygrys-d7923n3
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Shira bazgroli... Empty
PisanieTemat: Re: Shira bazgroli...   Shira bazgroli... I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Shira bazgroli...
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics