| Prezentacje :) | |
|
+8Minoo MaryMariaMara AyaKey horsesbeauty Księżniczka Żulietta anna i wiki MrsKopytko Arbuzek_10 12 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Prezentacje :) Czw Sie 08, 2013 3:44 pm | |
| No więc tak, wiem, że we wcześniejszych wątkach nie wykonywałam wszystkich zamówień, ale było to spowodowane głównie moim brakiem pamięci o nich, a nikt się nie upominał na poczcie ani na howrse, ani tutaj więc przepraszam za to Ale teraz będę codziennie sprawdzać wątki jeżeli mój dostęp do internetu i czas pozwoli, bo nie siedzę całymi dniami w domu Więc jeżeli ktoś chciał i nadal chce prezentację ode mnie to ma szansę ją dostać. Wymyśliłam sobie, że należę do jednoosobowej 'spółki' która funkcjonuje pod nazwą 'Chocolate Graphic'. Po co to? Żeby mieć ciekawszy podpis, a moja graficzna 'przygoda' rozgrywała się pod ciekawszą nazwą niż "Grafika u Arbuzka" Wszystko robię indywidualnie, każde zamówienie, każda prezentacja może być inna, wystarczy powiedzieć czego się oczekuje (tzn. textury, ramek, jednej ramki etc.) i jak prezentacja ma wyglądać. Zdjęcie - jeżeli masz jakieś ciekawe to mi podaj jeżeli nie, to powiedz z jakim zdjęciem prezentacja ma zostać wykonana i tyle. Jest jeden rodzaj prezentacji na którego pomysł pewnego razu wpadłam i oglądając stare oraz nieużyte przeze mnie ani nikogo prace, postanowiłam go odświeżyć. I tak powstała seria 'paper' Formularz, seria Paper: • Z czym ma być zdjęcie? • Jakie mają być napisy na prezentacji prócz loginu? • Specjalne uwagi oraz życzenia? PRZYKŁADY PREZENTACJI Z TEJ SERII? :Z kotem|Scones iii... na razie tylko tyle ale jak odkopię jakieś starszaki lub zrealizuję przyszłe zamówienia na tą serię - będzie więcej. Co do reszty to nic specjalnego mówić nie muszę chyba. Wystarczy mi: -Jakie zdjęcie? -Jaka prezentacja? -Uwagi/życzenia. -Napisy na prezentacji. Aha, zapomniałam mam prace gotowe na sprzedaż, cena każdej z nich to 8.000 equus. Ale o nie proszę zgłaszać się na howrse. Mysz Kawa, Starbucks Na mojej prezentacji są również wszystkie informacje dotyczące sprzedaży gotowców Noooo, i jeszcze jedna rzecz. Cena.Na howrse biorę zapłatę za stworzenie prezentacji, tutaj nie. Może wam się to wydać niesprawiedliwe, ale uważam, że Zagroda to pewne oddzielne.. hmm.. 'społeczeństwo' (?) w którym większość się zna, pomaga sobie wzajemnie, więc postanowiłam, że tutaj nie będę wymagała zapłaty.Jeżeli ktoś nie chce, to nie płaci, tylko odbiera i wkleja. Jeżeli ktoś chce zapłacić to może mi napisać. Ja tego nie wymagam ani nie wymuszam. Proste, wolna ręka | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Prezentacje :) Pią Sie 09, 2013 1:16 am | |
| • Z czym ma być zdjęcie? z http://fanart.tv/fanart/music/449d58a3-3a99-4a8c-9611-d3654849f4f6/albumcover/inadibusu-4e5faeb479a4a.jpg • Jakie mają być napisy na prezentacji prócz loginu? "Reggae to coś więcej niż muzyka..." i "K.K.R" i gdzieś jeszcze login Mrs Kopytko • Specjalne uwagi oraz życzenia? Poproszę o pasująca kolorystykę i o to by zdjęcie nie wchodziło w ramkę... ramka mogłaby stanowić odrębną część z jakimś brushem | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje :) Pią Sie 09, 2013 8:15 am | |
| • Z czym ma być zdjęcie? z Arbuzem, a co! xd • Jakie mają być napisy na prezentacji prócz loginu? Noo.. 'Ellis' wystarczy • Specjalne uwagi oraz życzenia? Hmm, żeby prezentacja nie była zielona. Najlepiej żeby ramka miała taki sam odcień jak ta z prezentacji Scones. A tak to brak :3 Miłej pracy |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje :) Pią Sie 09, 2013 10:54 am | |
| No więc mam, dla Kopytka. Mam nadzieję, że coś takiego może być No, i przepraszam za brak napisu K.K.R ale nie miałam pojęcia gdzie go wcisnąć :c Oraz dla Ellis, również mam nadzieję, że będzie się podobać Pozwoliłam sobie zrobić zaróżowioną ramkę w odcieniu arbuza, bo taka zwykła nie specjalnie się wkomponowywała. | |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje :) Pią Sie 09, 2013 1:20 pm | |
| Ale suuper *.* Można więcej niż jedna prezkę? | |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje :) Pią Sie 09, 2013 1:24 pm | |
| Dziękuję Jasne, że można! Naszła mnie taka wena, że mogę robić i robić, a całkowicie nie mam pomysłu, co mogłabym samodzielnie wykonać, także śmiało | |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje :) Pią Sie 09, 2013 1:36 pm | |
| • Z czym ma być zdjęcie? Z jakimś facecikiem w dredach palącym marihuanę • Jakie mają być napisy na prezentacji prócz loginu? Reggae to coś więcej niż muzyka... i Login • Specjalne uwagi oraz życzenia? Możesz gdzieś dopisać : Zioło uleczy twoją duszę ( taki maluuuusi napis.) | |
|
| |
anna i wiki W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : anna i wiki Liczba postów : 447 Dołączył : 16/03/2012
| Temat: Re: Prezentacje :) Pią Sie 09, 2013 1:45 pm | |
| Zdjęcie-z kotem Syjamskim Napisy-login ,Kot jest domowy na tyle, na ile mu to odpowiada. specjalne życzenia:aby wszystko pasowało do siebie(zdjęcie kolory)
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje :) Pią Sie 09, 2013 2:10 pm | |
|
• Z czym ma być zdjęcie? Z kotem z jednym okiem zielonym, a drugim niebieskim XD • Jakie mają być napisy na prezentacji prócz loginu? Cats don't go for a walk to get somewhere, but to explore. • Specjalne uwagi oraz życzenia? Brak x3
|
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje :) Pią Sie 09, 2013 3:25 pm | |
| Kolejna porcja Dla Mrs Kopytko Dla anna i wiki Dla Gatty Mam nadzieję, że się podobają to mimo wszystko pochłaniacze czasu. | |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje :) Sob Sie 10, 2013 2:10 am | |
| Dziękuję, śliczna jest | |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje :) Nie Sie 11, 2013 12:08 pm | |
| Nie ma za co, dziękuję Aha, no i zapraszam do zamówień, bo mam wenę, chęć na robienie tych prezentacji, ale doskwiera mi brak zamówień, więc robię tylko przez nikogo niechciane gotowce ._. | |
|
| |
Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: Prezentacje :) Nie Sie 11, 2013 12:34 pm | |
| -Jakie zdjęcie? A z syberianem mi zrób -Jaka prezentacja? Taka jak... Scones :3 -Uwagi/życzenia. Jak bym mogła nick jak w prezce kopytka lps oddzielne :3 -Napisy na prezentacji. lpsmaniak i Oryginalna grafika, specjalnie dla ciebie | |
|
| |
horsesbeauty W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Gotye Liczba postów : 417 Dołączył : 22/07/2012
| Temat: Re: Prezentacje :) Nie Sie 11, 2013 1:02 pm | |
| -Jakie zdjęcie? Fajne XD Nie no, z koniem Pinto ;3 -Uwagi/życzenia: Miłej pracy ;> -Napisy na prezentacji: "Niektórzy ludzie mnie zadziwiają...". Dzięki ;d | |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje :) Nie Sie 11, 2013 1:15 pm | |
| Julietta, pytanie: czy to ma być syberian w sensie, że pies husky, tygrys czy kot? XD Aha, no i przedstawię przy okazji inny styl prezentacji, może ktoś się skusi | |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje :) Nie Sie 11, 2013 1:19 pm | |
| Poproszę nowy stajl -Jakie zdjęcie? http://3.bp.blogspot.com/-b06uaZZBMZ8/TrsEbTv053I/AAAAAAAAKUM/er3nP6Bx074/s1600/stand-up+comedy++%25289%2529.jpg -Jaka prezentacja? Duża, na 497 lub 597px wysokości. -Uwagi/życzenia. Spróbuj zrobić tak by nie było tego napisu na zdjęciu. -Napisy na prezentacji. "Zabijaj śmichem, nie tępymi narzędziami..." i gdzieś obok zdjęcia " Abelard Giza " | |
|
| |
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Prezentacje :) Nie Sie 11, 2013 2:04 pm | |
| Z nowego Stylu :
-Jakie zdjęcie? KLIK -Jaka prezentacja? Duża, na Howrsowskie wymiary. -Uwagi/życzenia. Tak rozdzielony nick jak na prezce u Gatty. -Napisy na prezentacji. AyaKey i cytat "Gdy zajrzymy w głąb wspaniałego, dzikiego serca konia, musimy żywić nadzieje, że znajdziemy tam nasze własne serce" | |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje :) Pon Sie 12, 2013 4:12 am | |
| Kopytko, zastanawiam się, czy ty je kiedykolwiek ustawisz.. I dla AyaKey, nie rozdzielałam nicku, bo rozdzielam tylko wtedy gdy to pasuje Mam nadzieję, że się podoba | |
|
| |
MaryMariaMara Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Prezentacje. Liczba postów : 663 Dołączył : 10/07/2012
| |
| |
| Temat: Re: Prezentacje :) Pon Sie 12, 2013 4:28 am | |
| Arbuzie to nie da rady wcisnąć tych napisów? Bo chciałabym :c | |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje :) Pon Sie 12, 2013 5:42 am | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje :) Pon Sie 12, 2013 6:28 am | |
| Dziękuję Arbuzku. Teraz jeszcze tylko dorwać kogoś kto robi HTML | |
|
| |
Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: Prezentacje :) Pon Sie 12, 2013 6:34 am | |
| lpsmaniak przez L nie Ipsmaniak XD | |
|
| |
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Prezentacje :) Pon Sie 12, 2013 8:57 am | |
| Piękna, dziękuję :3 Zaraz dorobię HTML i ustawię ^^ | |
|
| |
Minoo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Minoo Liczba postów : 652 Dołączył : 30/12/2012
| Temat: Re: Prezentacje :) Pon Sie 12, 2013 9:11 am | |
| Z tym nowym stylem Zdjęcie: http://www.tapeta-zielone-wiaderko-jablka.na-pulpit.com/zdjecia/zielone-wiaderko-jablka.jpeg -Jaka prezentacja? Duża -Uwagi/życzenia. Brak -Napisy na prezentacji: Minoo i cytat "Miłość jest ja zatrute jabłko, otruje cie nim się z orientujesz...." | |
|
| |
horsesbeauty W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Gotye Liczba postów : 417 Dołączył : 22/07/2012
| Temat: Re: Prezentacje :) Pon Sie 12, 2013 11:14 am | |
| Dzięki ;3 A mogłabyś jeszcze dodać login "Cavallo."? ;> | |
|
| |
| Temat: Re: Prezentacje :) Wto Sie 13, 2013 6:39 am | |
| Jeżeli ktoś potrzebuje poprawek, to proszę na PW na howrse Aha, no i prezentacja: | |
|
| |
Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| |
| |
Selena1992 Już coś wie
Nick w grze : Selena1992 Liczba postów : 297 Dołączył : 14/08/2012
| Temat: Re: Prezentacje :) Wto Sie 13, 2013 9:07 am | |
| Widzę, że śliczne prezentacje ci wychodzą Arbuzku, no więc postanowiłam, że skuszę się na jedną • Z czym ma być zdjęcie? może kawa?? hmm...Starbucks albo i nie, wybór zależy do ciebie• Jakie mają być napisy na prezentacji prócz loginu? Jakiś fajny cytat o kawie (jeśli nie znajdziesz to bez napisów)...• Specjalne uwagi oraz życzenia? Pasująca kolorystyka i nic poza tym. | |
|
| |
Bułana magia W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : bułanamagia Liczba postów : 353 Dołączył : 05/04/2013
| Temat: Re: Prezentacje :) Sro Sie 14, 2013 3:14 am | |
| • Z czym ma być zdjęcie?http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2012/032/8/a/arion_by_sowi01-d4ocb2n.jpg • Jakie mają być napisy na prezentacji prócz loginu?,,Jak ich nie kochać''. • Specjalne uwagi oraz życzenia? Pasująca kolorystyka i nic poza tym. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Prezentacje :) | |
| |
|
| |
| Prezentacje :) | |
|