Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Kocia (W)spółdzielnia | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
awelo W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : ... Liczba postów : 430 Dołączył : 03/04/2013
| Temat: Kocia (W)spółdzielnia Sro Sie 14, 2013 12:59 pm | |
| Tak, kolejny wątek poświęcony Kociej (W)spółdzielni. Tym razem możesz do nas dołączyć. Jeśli: a) wykonujesz howrse'owskie prezentacje b) potrafisz rysować koty c) jesteś kociarzem i wiesz coś o tych zwierzętach zgłoś się! Wystarczy, że spełniasz jeden z wyżej wymienionych warunków. Ważne, abyś podał przykład wykonanej przez siebie grafiki, a w przypadku kociarza napisał, dlaczego lubisz koty. Razem z nową stronką i nowym składem powstanie nowa Kocia (W)spółdzielnia. Pomóż nam ją stworzyć! Przy okazji poznasz ciekawych ludzi i trochę zarobisz W sprawie naboru możesz napisać do mnie ( awelo) lub do graczki AyaKey, ewentualnie istnieje możliwość zapisania się w tym wątku. Spośród wszystkich uczestników naboru wylosujemy kilka, których wynagrodzimy wartościowymi nagrodami!!! | |
| | | awelo W skromnych progach Zagrody
| Temat: Re: Kocia (W)spółdzielnia Wto Sie 27, 2013 9:56 am | |
| Nadal aktualne | |
| | | Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: Kocia (W)spółdzielnia Wto Sie 27, 2013 10:26 am | |
| Chcę dołączyć Robię prezki (klik, klik i klik) jak chcesz więcej przykładów, pisz I jestem kociarą (psiarą też, ale co to ma do rzeczy XD) koty lubię dlatego że mimo tego że ludzie próbują je oswoić one nigdy nie będą do końca ''domowe'', za to że chodzą swoimi ścieżkami bez zdania innych no i w ogóle za to że nie są fałszywe | |
| Temat: Re: Kocia (W)spółdzielnia Wto Sie 27, 2013 10:34 am | |
| Jula, miałam nadzieję że się zgłosisz ;)jesteś przyjęta, oczywiście. Na razie musimy poczekać do 10. września (koniec naboru). Nowa stronka ma być pod koniec sierpnia | |
| | | Lionette Raczkujący
Nick w grze : Lionette Liczba postów : 86 Dołączył : 09/05/2013
| Temat: Re: Kocia (W)spółdzielnia Sro Sie 28, 2013 5:41 am | |
| Też się zgłaaaszam! a) Prezentacje
Klik, klik i klik. b) Rysunki kotów Wiem, że takie sobie - ćwiczę jeszcze rysowanie myszką :/ c) Jestem kociarą!Mam dwie kotki w domu, to chyba mówi samo za siebie C; Lubię koty, bo są piękne. Chodzą z godnością, bardziej zdystansowane i spokojniejsze od psów, a jednocześnie potrafią okazać się "słodziutkie". | |
| Temat: Re: Kocia (W)spółdzielnia Czw Sie 29, 2013 10:06 am | |
| Lionette - przyjęta | |
| | | Lionette Raczkujący
Nick w grze : Lionette Liczba postów : 86 Dołączył : 09/05/2013
| Temat: Re: Kocia (W)spółdzielnia Pią Sie 30, 2013 8:04 am | |
| *zaciesza* | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Kocia (W)spółdzielnia | |
| |
| | | | Kocia (W)spółdzielnia | |