Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Parada Koni! - PL

Go down 
+43
Amstaff
lue56
Szron
Vium
anteek
Jetrel
olenka123
Mika_TLR
Stokrotka88
Kinia_Ka
Minoo
Styks
Shira66
Athi
Moonlit
-Eruina-
aurora121
Arrin
amorkowa
asia98999
kaprysab
EveDallas
Alaya
Kemishi
Nevarra
Fleur.
Saladira
AyaKey
targaryen
kim*
ebonita
Księżniczka Żulietta
hanka1998
Estelle
Nefra01
MrsKopytko
Anke5
Psychodela
madziulkaxd
erreo
Sweet Rabbit
Suzan
Lierre.
47 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorWiadomość
Lierre.
Już coś wie
Lierre.

Nick w grze : Lierre.
Liczba postów : 141

Parada Koni! - PL - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipostPią Sie 23, 2013 9:02 am

Na początku nie chciałam walczyć o boskiego w tej promocji, ale dziś zdałam sobie sprawa że to łatwy sposób na zdobycie boskiego konia, i nieprędko możemy znowu mieć okazję zdobyć boskiego za tak małą ilość kuponów.

Za logowanie i zawody zdobyłam 3 części Złotego ekwipunku. Następnie wydałam 6 kuponów na zestawy paradne, w których znalazłam łącznie 3 kolejne złote części. Brakuje mi już tylko złotych gumek ALE w zestawach trafiło mi się dużo różowego ekwipunku więc jutro jak tylko dostane nowego konia do ubrania, zgarnę conajmniej 100pkt. To wystarczy, żeby kupić ostatnią część złotego ekwipunku za punkty (te części się nie powtarzają, z tego co zauważyli znajomi gracze).
Czyli jutro zdobędę boskiego koniaParada Koni! - PL - Page 4 %28y%29
Co więcej, w tych zestawach jak już wspomniałam trafiło mi się dużo różowych elementów. Z łatwością w przeciągu kilku dni uzbieram na zestaw Nyks, a że promocja jeszcze chwile potrwa pewnie też na inne wartościowe przedmioty (RO, UH)

Podsumowując za 6 kuponów będę miała Bursztyna, zestaw Nyks i jeszcze jakieś drobiazgi.
Oczywiście w tym planie, może zdażyć się jakiś poślizg ale wszystko wydaje się być na dobrej drodze. W żadnej promocji się tak nie obłowiłam.Parada Koni! - PL - Page 4 %28y%29Parada Koni! - PL - Page 4 %28y%29Parada Koni! - PL - Page 4 %28y%29
Powrót do góry Go down
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

Nick w grze : Suzan
Liczba postów : 954

PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipostPią Sie 23, 2013 9:14 am

ja póki co wydałam moje 30 diamentów i to starczy. Ze 194 podskoczyło mi na 405 pkt i mam zamiar kupować Boski zestaw za punkty, w paradnym miałam póki co cieniznę (kilka różowego) tak więc stopuję teraz, najwyżej potem postarzę dzikusa o kolejne 10 lat bo kuponów nie chcę na razie ruszać bo mi szkoda xD!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=31458
Lierre.
Już coś wie
Lierre.

PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipostPią Sie 23, 2013 9:26 am

Dobry plan, Suzan:D 
Powrót do góry Go down
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipostPią Sie 23, 2013 9:30 am

Lierre. napisał:
Dobry plan, Suzan:D 
Ja planuję możliwie jak najmniej kuponów na tą promocję wydać i jak najpóźniej, póki co otworzyłam 3 zestawy i w żadnym nie było złotych części T_T! dla pewności wyszłam z howrse żeby mnie nie kusiło już.
Powrót do góry Go down
Lierre.
Już coś wie
Lierre.

PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipostPią Sie 23, 2013 9:36 am

A ja się zastanawiam skąd ja wezmę diamenty na podbijanie UM tego całego Bursztyna xd
Powrót do góry Go down
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipostPią Sie 23, 2013 9:37 am

Lierre. napisał:
A ja się zastanawiam skąd ja wezmę diamenty na podbijanie UM tego całego Bursztyna xd
Ja diamentów nie marnuję xD! Wcale mu nie będę UM podwyższać, niech sobie będzie taki cienki jak jest xd
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipostPią Sie 23, 2013 9:56 am

Niektórym to się powodzi! Lierre, rozsadziłaś system swoim planem Very Happy Gratulacje z mojej strony. 

Szkoda, że ja takiego szczęścia nie mam, ehh
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
Kinia_Ka
Przyjaciel Zagrody
Kinia_Ka

Nick w grze : Kinia_Ka
Liczba postów : 250

PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipostPią Sie 23, 2013 10:26 am

Lierre gratuluję szczęścia, ja kupiłam w sumie 14 zestawów (część za diamenty, część za kupony) i trafiłam w sumie 1, dokładnie JEDNĄ ZŁOTĄ CZĘŚĆ.... 
za logowanie i zawody mam 2, mam już ponad 1000 punktów więc jeszcze 1 złotą część mogę mieć. Czyli 4/7, zobaczymy jak będzie dalej, póki co więcej zestawów nie kupuję
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=473147
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipostPią Sie 23, 2013 10:45 am

Kinia_Ka napisał:
Lierre gratuluję szczęścia, ja kupiłam w sumie 14 zestawów (część za diamenty, część za kupony) i trafiłam w sumie 1, dokładnie JEDNĄ ZŁOTĄ CZĘŚĆ.... 
za logowanie i zawody mam 2, mam już ponad 1000 punktów więc jeszcze 1 złotą część mogę mieć. Czyli 4/7, zobaczymy jak będzie dalej, póki co więcej zestawów nie kupuję
Ja kupiłam 3 za moje diamenty i w żadnym nie było złotej części i na razie daję sobie spokój i kuponów nie ruszam. Poczekam jak znowu będą zestawy paradne za kupony a kto wie może nawet jakiś bonus dołożą że 2x więcej czegoś czy 2x większa szansa na coś :3 zobaczymy, póki co nic więcej nie robię, mam 585 pkt. i zbieram na złoty zestaw do Bursztyna za punkty.
Powrót do góry Go down
Lierre.
Już coś wie
Lierre.

PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipostPią Sie 23, 2013 11:52 am

Dzięki za gratulację. W sumie to jedyna promocja do tej pory w której mogę pochwalić się wynikami.  Trzymam za was kciuki !
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipostPią Sie 23, 2013 12:22 pm

Cóż, dzisiaj wydałam 7 kuponów, i 2 zestawy paradne miałam z pkt Razz
Dziś za logowanie złota uzda, znalazłam też jeszcze dwie części złotego ekwipunku w zestawie paradnym C:
Mam tylko 117 pkt, ale dużo dobrego ekwipunku, zatem liczę na boskiego Wink
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipostPią Sie 23, 2013 12:43 pm

Cóż, dzięki otwarciu kolejnego zestawu mam 328 pkt (dodatkowy konik).
Nie czuję zbytnio, że idzie mi świetnie. Jeden dzień minęłam, dwa zignorowałam, dziś wzięłam się do pracy.
Dwie złote rzeczy trafiły mi się w dwóch pierwszych zestawach. Very Happy

EDIT. No dobra, żeby nie było, że pisze tyle postów pod postami Smile
Już mam 522 pkt. Joł xD
Powrót do góry Go down
Stokrotka88
Nowy
Stokrotka88

Liczba postów : 17

PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipostPią Sie 23, 2013 1:54 pm

Słuchajcie, gdzieś na forum Howrse wyczytałam, że można zdobyć ekwipunek za obejrzenie wideo. Wiecie, gdzie można je obejrzeć?
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipostPią Sie 23, 2013 2:03 pm

Wideo tam dzie zawszr, ale nie kazdy ma.
Ja sie pocieszam faktem ze brakuje mi tylko czterech czesci ;-; Amberku, chodz do mnie, wiesz ze ja chce i ty chcesz... ;3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Stokrotka88
Nowy
Stokrotka88

Liczba postów : 17

PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipostPią Sie 23, 2013 2:20 pm

No ale pomoc... Nic mi to nie mówi "tam dzie zawsze"...
Powrót do góry Go down
Mika_TLR
W skromnych progach Zagrody
Mika_TLR

Nick w grze : Mika_TLR
Liczba postów : 486

PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipostPią Sie 23, 2013 5:52 pm

a można komuś Zestaw Paradny podarować?
Powrót do góry Go down
AyaKey
Przyjaciel Zagrody
AyaKey

Nick w grze : AyaKey
Liczba postów : 2734

PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipostSob Sie 24, 2013 12:06 am

W kółko dostaję czapraki i bandaże. Mam tylko te dwie rzeczy, a innych zero. Mam już dosyć tej parady ;_;
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2388322
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipostSob Sie 24, 2013 2:55 am

A ja mam już 910 pkt, Otworzyłam dzisiaj 2 zestawy i w drugim były owijki dla Ambercia. Jeszcze jednego konia 'ubiorę' i mam już złoty zestaw za punkty 8D
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipostSob Sie 24, 2013 3:00 am

Jupi, dziś złote podkowy za wygrane zawody. Czyli brakuje mi jeszcze 3 części <3
Mam nadzieję, że się uda. Wink
Powrót do góry Go down
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipostSob Sie 24, 2013 3:21 am

Vinona napisał:
Jupi, dziś złote podkowy za wygrane zawody. Czyli brakuje mi jeszcze 3 części <3
Mam nadzieję, że się uda. Wink
A mi za logowanie i rzeczy przy koniach nic nie dają konkretniejszego ._____.! póki co jadę tylko na samych zestawach ;x!
Powrót do góry Go down
Shira66
Raczkujący
Shira66

Nick w grze : Shira66
Liczba postów : 70

PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipostSob Sie 24, 2013 3:30 am

Awww...A ja mam zatrzęsienie czapraków >.<  Oczywiście mój Bursztyn też ma czaprak xd
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2706399
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipostSob Sie 24, 2013 3:45 am

Shira66 napisał:
Awww...A ja mam zatrzęsienie czapraków >.<  Oczywiście mój Bursztyn też ma czaprak xd
Mój nie xD
Teraz mam 11 gumek xD Mój Bursztynek też je ma xD
Szukam do Bursztyna czapraka, siodła i bandaży. Kurczę xD
Na razie zbieram na część złotego zestawu.. Może później coś się znajdzie w zestawie. Tyle, że kupony będę miała za... 3 dni najwcześniej jeden xD Kolejne za 9 i 10-tym dniem.
A tam, do ofert partnerów idę xD
Powrót do góry Go down
Shira66
Raczkujący
Shira66

Nick w grze : Shira66
Liczba postów : 70

PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipostSob Sie 24, 2013 4:26 am

No widzisz...Mój ma tylko czaprak, gumeczki i bandaże :c
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2706399
olenka123
W skromnych progach Zagrody
olenka123

Nick w grze : olenka123
Liczba postów : 307

PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipostSob Sie 24, 2013 7:32 am

Ja mam już 3 części Very Happy Jedną za zawody, jedną z zestawu paradnego i jedną za logowanie xd To takie proste że aż zachciało mi się go wygrać xd
Powrót do góry Go down
Jetrel
VIP
Jetrel

Liczba postów : 503

PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipostSob Sie 24, 2013 10:19 am

12 kuponów w plecy i JEDNA część złotego zestawu.

Ktoś poratuje...?
Powrót do góry Go down
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipostSob Sie 24, 2013 10:22 am

Jetrel napisał:
12 kuponów w plecy i JEDNA część złotego zestawu.

Ktoś poratuje...?
Ja jestem 8 kuponów w plecy no ale 910 pkt i trochę ekwipunku takiego konkretnego jest + jeden zestaw dla rudzielca 8D mam nadzieję że się uda, jutro już będę miała kolejną część czyli razem 3. Oby się udało <3
Powrót do góry Go down
Jetrel
VIP
Jetrel

Liczba postów : 503

PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipostSob Sie 24, 2013 10:23 am

Ja sama nie wiem czy zdobęde Rudego, skoro na 12 zestawów tylko jedna cześć złotego....
Powrót do góry Go down
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipostSob Sie 24, 2013 11:11 am

Mi jedno za logowanie wpadło a jutro mam zamiar kupić za punkty ekwipunek dla rudiego <3 (3 część)
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipostSob Sie 24, 2013 11:15 am

Suzan napisał:
Mi jedno za logowanie wpadło a jutro mam zamiar kupić za punkty ekwipunek dla rudiego <3 (3 część)
*Piątka*
Też brakuje mi 3 części
Tyle że ja będę tak szaleć Razz Tak 4-5 dni zejdą na zdobywanie Razz
Powrót do góry Go down
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipostSob Sie 24, 2013 11:18 am

Ogier12 napisał:
Suzan napisał:
*Piątka*
Też brakuje mi 3 części
Tyle że ja będę tak szaleć Razz Tak 4-5 dni zejdą na zdobywanie Razz
Mi od jutra 4 będzie brakowało bo dopiero kupię za punkty xd kuponów chcę możliwie jak najmniej wydać bo mi 20 tylko zostało. (8 póki co łącznie z diamentami wydałam)
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Parada Koni! - PL   Parada Koni! - PL - Page 4 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Parada Koni! - PL
Powrót do góry 
Strona 4 z 7Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Parada koni!
» [GRA] Parada koni - INT
» Parada koni - nasze e-maile
» Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków
» Parada

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach