Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Inside Howrse! czyli oficjalny blog gry | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Inside Howrse! czyli oficjalny blog gry Czw Sie 22, 2013 12:08 pm | |
| Na interze pojawiła się dzisiaj informacja o starcie oficjalnego bloga howrse: http://blog.howrse.com/ Blog pisany jest w języku angielskim i nie będzie oficjalnie tłumaczony na pozostałe wersje językowe gry. Według pierwszej notki jego celem jest przybliżenie graczom procesów związanych z ewolucją i rozwojem gry, dyskusja na ten temat, a od czasu do czasu zdarzyć może się nawet jakiś spoiler. Blog prowadzony będzie przez Ow z wielu różnych wersji gry, twórców, projektantów i grafików, a nawet samych założycieli. Co myślicie o tym nowym pomyśle Owlientu? | |
| | | Vium Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Vium Liczba postów : 376 Dołączył : 25/12/2012
| Temat: Re: Inside Howrse! czyli oficjalny blog gry Czw Sie 22, 2013 12:41 pm | |
| pomysł całkiem spoko, ale mogliby zmienić trochę wygląd bo źle mi się to czyta | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Inside Howrse! czyli oficjalny blog gry Czw Sie 22, 2013 12:43 pm | |
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Inside Howrse! czyli oficjalny blog gry Czw Sie 22, 2013 2:10 pm | |
| - Kamil2010 napisał:
- Ktoś zauważył ?:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ja Nawet ładne |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Inside Howrse! czyli oficjalny blog gry Pią Sie 23, 2013 2:00 am | |
| Dzisiaj nawet na naszym serwerze administratorzy powiadomili nas o owym blogu : ) Z przyjemnością ogłaszamy powstanie oficjalnego bloga o Howrse. Już wkrótce znajdziecie na nim posty od całego zespołu gry - deweloperów, grafików, administratorów, a nawet założycieli firmy Owlient. Dowiecie się z nich o różnych etapach powstawania nowych opcji w grze, pracy nad nowymi wydarzeniami i wielu innych. Blog prowadzony będzie w języku angielskim. Mamy nadzieję, że blog pozwoli Wam lepiej poznać naszą pracę i zrozumieć różne wyzwania stające przed twórcami gry. Zapraszamy do odwiedzin, Załoga Howrse Odwiedź blog Howrse |
| | | drusia55 Już coś wie
Nick w grze : drusia55 Liczba postów : 149 Dołączył : 28/08/2012
| Temat: Re: Inside Howrse! czyli oficjalny blog gry Pią Sie 23, 2013 2:11 am | |
| Pomysł nie jest zły, ale trochę wygląd mogą zmienić | |
| | | erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Inside Howrse! czyli oficjalny blog gry Pią Sie 23, 2013 2:59 am | |
| nienawidzę słowa deweloper ależ howrse mnie drażni językowo | |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Inside Howrse! czyli oficjalny blog gry Nie Lis 10, 2013 1:32 pm | |
| Ten blog jest całkiem znośny aczkolwiek widywałam lepsze XD | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Inside Howrse! czyli oficjalny blog gry Nie Lis 10, 2013 2:10 pm | |
| Kopytko, nie odgrzewaj kotletów z sierpnia ;3 |
| | | Psychodela Raczkujący
Nick w grze : Psychodela Liczba postów : 58 Dołączył : 17/08/2013
| Temat: Re: Inside Howrse! czyli oficjalny blog gry Nie Lis 10, 2013 2:17 pm | |
| Blog nie wygląda źle, ale mogliby to ulepszyć. Przecież Howrse ma w miarę dobrych grafików i jestem pewna, że stać ich na więcej. Szkoda również, że jest prowadzony po angielsku. Mógłby gdzieś widnieć dodatek (tzw. "gadżet"), który tłumaczyłby bloga na inne języki. I jest to dość proste, tylko zależy, w jakiej domenie. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Inside Howrse! czyli oficjalny blog gry | |
| |
| | | | Inside Howrse! czyli oficjalny blog gry | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|