Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Szukam osoby do wykonania dla mnie prezentacji | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Sonaba Nowy
Nick w grze : Sonaba Liczba postów : 46 Dołączył : 11/05/2012
| Temat: Szukam osoby do wykonania dla mnie prezentacji Pią Sie 23, 2013 5:34 am | |
| Pilnie szukam osoby do wykonania dla mnie prezentacji, Co do ceny mysle ze sie dogadmy MOge zaplacic w equus, CR | |
| | | olenka123 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : olenka123 Liczba postów : 307 Dołączył : 17/03/2013
| Temat: Re: Szukam osoby do wykonania dla mnie prezentacji Pią Sie 23, 2013 7:17 am | |
| Ja wykonuję prezentacje ;P Pisz na pw lub na howrse olenka123 | |
| | | ELKO1 Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 6 Dołączył : 30/08/2013
| Temat: Re: Szukam osoby do wykonania dla mnie prezentacji Pią Paź 04, 2013 7:13 am | |
| Ja wykonuję prezentacje, w howrse jestem ELKO1 | |
| | | Ania731 Raczkujący
Nick w grze : Ania731 Liczba postów : 70 Dołączył : 19/08/2013
| Temat: Re: Szukam osoby do wykonania dla mnie prezentacji Pią Paź 04, 2013 8:44 am | |
| Ja również. Na howrse Ania731. | |
| | | Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: Szukam osoby do wykonania dla mnie prezentacji Pią Paź 04, 2013 9:52 am | |
| Wykonuję profesjonalne i oryginalne prezki za 10 tysiaków, jeśli jesteś zainteresowany to zapraszam na PW ;3 | |
| | | bleur Nowy
Nick w grze : bleur Liczba postów : 6 Dołączył : 15/10/2013
| Temat: Re: Szukam osoby do wykonania dla mnie prezentacji Wto Paź 15, 2013 2:28 pm | |
| Witaj! Tworzę prezentacje na zamówienie. Poszukujesz czegoś konkretnego? Wystarczy napisać i/lub dostarczyć odpowiednie zdjęcia/grafiki. A może nie masz pomysłu, a chciałabyś/chciałbyś coś oryginalnego, niebanalnego, coś nowego? A może prezentacja klasyczna będzie dla Ciebie idealnym rozwiązaniem? Zapraszam na mój profil howrse ---> bleur Prezentacja mojego autorstwa. Zamówienia proszę kierować na pocztę w howrse. UWAGA!Prezentacje wykonam również za przedmioty z CP lub konie do GP. *Dotyczy to prezentacji nr. 3 (Inwencja twórcza).Pozdrawiam, bleur. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Szukam osoby do wykonania dla mnie prezentacji | |
| |
| | | | Szukam osoby do wykonania dla mnie prezentacji | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|