Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Zeus - Pan Olimpu | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Zeus - Pan Olimpu Nie Sie 25, 2013 3:23 pm | |
| Nie będę udawać że ten temat jest po to żeby wywalić mnie i Kamila z innego tematu XD
Gra strategiczna osadzona w starożytnej Grecji. Twoim zadaniem jest wybudowanie miasta (różnych w zależności od misji), które będzie potęgą ekonomiczną i militarną. Produkujesz żywność, oliwę, broń itd. bronisz miasto przed potworami i bogami lub sprawiasz sobie ich przychylność, podbijasz inne miasta lub one podbijają Ciebie. Bardzo wciągające :3
Dobra, a teraz spam z Kamilem:
Dobra ej, ale czego Ty się spodziewasz po grze która jest tak stara? Atalanty która wygląda jak ta z Tomb Raidera? XD Która świątynia Posejdona? Ta duża czy mała? Jazona też nie lubię, ale ja już znam na pamięć co oni tam potrzebują więc w miarę się ubezpieczam i szybko sprowadzam ;3 | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Zeus - Pan Olimpu Nie Sie 25, 2013 4:09 pm | |
| - Acinoyx napisał:
- Która świątynia Posejdona? Ta duża czy mała?
Duża, Twierdza Posejdona, która jest dostępna tylko w dodatku Posejdon. - Acinoyx napisał:
- Jazona też nie lubię, ale ja już znam na pamięć co oni tam potrzebują więc w miarę się ubezpieczam i szybko sprowadzam ;3
Też znam na pamięć ( kiedyś grałem w to regularnie, ale później gra zniknęła z zasięgu wzroku..) i zawsze się ubezpieczam jak najszybciej (jeśli to jest potwór i zaatakuje blisko mojego miasta) Z bogów lubiłem gadkę Afrodyty - Taka słodka, mała, lekko sepleniąca się dziewczynka. Czy tylko mi się wydaje, ze Apollo w Posejdonie miał inny głos ? o.O |
| | | Temperance Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Zeus - Pan Olimpu Pon Sie 26, 2013 6:28 am | |
| A, no ta twierdza jest pro. Ta figura jest mega na środku. Mnie Afrodyta wnerwia. W ogóle mnie te gadki drażnią jak co chwilę chcą żeby im świątynie budować. I szkoda, że można tylko cztery, a nie jak masz np. dostępnych 6. A nie wiem, póki co gram w Zeusa. Właśnie zaczynam "Prace Heraklesa" i zaraz zapewne rzuci się na mnie Lew Nemejski. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Zeus - Pan Olimpu Pon Sie 26, 2013 6:54 am | |
| Też mnie denerwują te prośby o świątynie, powinna być możliwość budowania 6 świątyń, 4 to stanowczo za mało (przyjemniej dla mnie ) Ja w ogóle nie wiem co robi w tej grze Atlas, przecież to tytan... Atalanta nie rozwiązała zagadki Sfinksa... I o ile się nie mylę to nie Tezeusz zabił Dzika Kalidońskiego, ale za bardzo czepiam się szczegółów |
| Temat: Re: Zeus - Pan Olimpu Pon Sie 26, 2013 10:56 am | |
| Wiesz, musieli zrobić jakieś potwory i jakichś herosów którzy je pokonają, so... I nie czepiaj się Atlasa!!! Moja ulubiona postać! Robi za mnie całe świątynie XD | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Zeus - Pan Olimpu Pon Sie 26, 2013 11:09 am | |
| I tak nie lubię Atlasa Jest paskudny, krzywy, z innej dziedziny. Ale mi się zachciało stworzyć miasto z Herą, Zeusem, Ateną i Hadesem... Herosami: Atalantą, Achillesem i Bellerofonem... Muszę jakąś trudną misję zrobić... |
| Temat: Re: Zeus - Pan Olimpu Pon Sie 26, 2013 3:46 pm | |
| A tam pierniczysz. Ja to jak mam możliwość to od razu buduję Apollina, on miażdży wszystkie potwory na wejściu. Później to co mi się przydaje: czy tam żarcie (Posejdon, Demeter) czy oliwki (Atena) albo w ogóle właśnie materiały (Atlas). | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Zeus - Pan Olimpu | |
| |
| | | | Zeus - Pan Olimpu | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|