Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Zeus - Pan Olimpu

Go down 
AutorWiadomość
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

Zeus - Pan Olimpu Empty
PisanieTemat: Zeus - Pan Olimpu   Zeus - Pan Olimpu I_icon_minipostNie Sie 25, 2013 3:23 pm

Nie będę udawać że ten temat jest po to żeby wywalić mnie i Kamila z innego tematu XD

Gra strategiczna osadzona w starożytnej Grecji.
Twoim zadaniem jest wybudowanie miasta (różnych w zależności od misji), które będzie potęgą ekonomiczną i militarną. Produkujesz żywność, oliwę, broń itd. bronisz miasto przed potworami i bogami lub sprawiasz sobie ich przychylność, podbijasz inne miasta lub one podbijają Ciebie. Bardzo wciągające :3

Dobra, a teraz spam z Kamilem:

Dobra ej, ale czego Ty się spodziewasz po grze która jest tak stara? Atalanty która wygląda jak ta z Tomb Raidera? XD
Która świątynia Posejdona? Ta duża czy mała?
Jazona też nie lubię, ale ja już znam na pamięć co oni tam potrzebują więc w miarę się ubezpieczam i szybko sprowadzam ;3
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

Zeus - Pan Olimpu Empty
PisanieTemat: Re: Zeus - Pan Olimpu   Zeus - Pan Olimpu I_icon_minipostNie Sie 25, 2013 4:09 pm

Acinoyx napisał:
Która świątynia Posejdona? Ta duża czy mała?
Duża, Twierdza Posejdona, która jest dostępna tylko w dodatku Posejdon.
Acinoyx napisał:
Jazona też nie lubię, ale ja już znam na pamięć co oni tam potrzebują więc w miarę się ubezpieczam i szybko sprowadzam ;3
Też znam na pamięć ( kiedyś grałem w to regularnie, ale później gra zniknęła z zasięgu wzroku..) i zawsze się ubezpieczam jak najszybciej (jeśli to jest potwór i zaatakuje blisko mojego miasta) Razz
Z bogów lubiłem gadkę Afrodyty - Taka słodka, mała, lekko sepleniąca się dziewczynka.
Czy tylko mi się wydaje, ze Apollo w Posejdonie miał inny głos ? o.O
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Zeus - Pan Olimpu Empty
PisanieTemat: Re: Zeus - Pan Olimpu   Zeus - Pan Olimpu I_icon_minipostPon Sie 26, 2013 6:28 am

A, no ta twierdza jest pro. Ta figura jest mega na środku.

Mnie Afrodyta wnerwia. W ogóle mnie te gadki drażnią jak co chwilę chcą żeby im świątynie budować. I szkoda, że można tylko cztery, a nie jak masz np. dostępnych 6.
A nie wiem, póki co gram w Zeusa. Właśnie zaczynam "Prace Heraklesa" i zaraz zapewne rzuci się na mnie Lew Nemejski.  Very Happy
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

Zeus - Pan Olimpu Empty
PisanieTemat: Re: Zeus - Pan Olimpu   Zeus - Pan Olimpu I_icon_minipostPon Sie 26, 2013 6:54 am

Też mnie denerwują te prośby o świątynie, powinna być możliwość budowania 6 świątyń, 4 to stanowczo za mało (przyjemniej dla mnie Razz)
Ja w ogóle nie wiem co robi w tej grze Atlas, przecież to tytan... Atalanta nie rozwiązała zagadki Sfinksa... I o ile się nie mylę to nie Tezeusz zabił Dzika Kalidońskiego, ale za bardzo czepiam się szczegółów Razz
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Zeus - Pan Olimpu Empty
PisanieTemat: Re: Zeus - Pan Olimpu   Zeus - Pan Olimpu I_icon_minipostPon Sie 26, 2013 10:56 am

Wiesz, musieli zrobić jakieś potwory i jakichś herosów którzy je pokonają, so...
I nie czepiaj się Atlasa!!! Moja ulubiona postać! Robi za mnie całe świątynie XD
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

Zeus - Pan Olimpu Empty
PisanieTemat: Re: Zeus - Pan Olimpu   Zeus - Pan Olimpu I_icon_minipostPon Sie 26, 2013 11:09 am

I tak nie lubię Atlasa Razz Jest paskudny, krzywy, z innej dziedziny. Ale mi się zachciało stworzyć miasto z Herą, Zeusem, Ateną i Hadesem... Herosami: Atalantą, Achillesem i Bellerofonem... Zeus - Pan Olimpu 3446682104 
Muszę jakąś trudną misję zrobić...
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Zeus - Pan Olimpu Empty
PisanieTemat: Re: Zeus - Pan Olimpu   Zeus - Pan Olimpu I_icon_minipostPon Sie 26, 2013 3:46 pm

A tam pierniczysz.
Ja to jak mam możliwość to od razu buduję Apollina, on miażdży wszystkie potwory na wejściu. Później to co mi się przydaje: czy tam żarcie (Posejdon, Demeter) czy oliwki (Atena) albo w ogóle właśnie materiały (Atlas).
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Zeus - Pan Olimpu Empty
PisanieTemat: Re: Zeus - Pan Olimpu   Zeus - Pan Olimpu I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Zeus - Pan Olimpu
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: