Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Kody HTML do Twoich grafik Nie Sie 25, 2013 5:51 pm | |
| Co wykonam?Wszelkiego rodzaju kody HTML do prezentacji na howrse jak i na doggi; kody do zwykłych prezentacji lub prezentacji z ruchomymi ramkami. Dowolna ilość ramek. Cena koduNiezależnie od tego, czy zamawiasz kod do prezentacji na howrse czy na doggi zapłatę przyjmuję tylko przez howrse. Czym płacisz? Masz ogromny wybór. A i oto on: 1x KOŃ ZE ZŁOTYM JABŁKIEM 2x Prawie cały Czarny Rynek. Każdemu zalega coś z Czarnego Rynku. Przyjmę wszystko z wyżej wymienionych przedmiotów, niczym nie pogardzę. Ty wybierasz, czym chcesz płacić. Equus nie wchodzą w grę. Niech cię nie przeraża, że pojawiają się tam takie cenne rzeczy jak Piąty Żywioł czy Zestaw Nyks. Nie musisz mi ich dawać za kawałek kodu, chyba, że chcesz. Równie dobrze może to być Krew Meduzy.
FormularzCała grafika: ( którą zalinkowałeś/aś!) Czcionka do prezentacji: ( spośród: Verdana, Century Gothic, Arial, Calibri, Times New Roman, Georgia, Helvetica, Tahoma, Comic Sans MS) Kolor czcionki: Cień pod tekstem: ( tak/nie, kolor, rozmyty/nierozmyty, kolor cienia) Rozmiar tekstu: ( mały, standardowy, duży) Dodatkowe informacje: ( Uważasz, że coś jeszcze powinnam wiedzieć?) Krótka informacja
• Zapłatę należy wystawić razem ze składaniem zamówienia. Nie zaakceptuję jej, dopóki nie wykonam kodu lub nie będzie zgodna z cennikiem. Kody piszę na bieżąco, zaraz po odebraniu wiadomości. Nadsyłam kod i akceptuję wymianę. • Nie ma możliwości negocjacji cennika, i tak jest szeroki wybór, prawie cały Czarny Rynek. Nie chcę Equus, koni, jednorożców, osłów, kuponów i kto wie czego jeszcze. • Nie masz wymian? Nie zamawiaj, dopóki znów się nie pojawią. Jeśli uważasz, że cennik jest wygórowany - okej, ale napisz mi o tym na howrse albo na PW, nie zaśmiecajmy tematu.
Ostatnio zmieniony przez Karolina211 dnia Pon Paź 07, 2013 11:02 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Kody HTML do Twoich grafik Pon Paź 07, 2013 11:01 am | |
| UWAGA - MAŁA ZMIANA
dla zainteresowanych Od dnia dzisiejszego przyjmuję jedynie zamówienia złożone w tym wątku. Kod przesyłam na pocztę na Zagrodzie po wystawieniu zapłaty na howrse.
| |
|