Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| koń przewalskiego | |
|
+19El Kemishi shunra kaprysab Lierre. Alaya Suzan avrilka -patrycja-1998- MrsKopytko Nefra01 Szarusia16 Minoo Vium Mirmil Vandeta Anke5 EveDallas aurora121 23 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: koń przewalskiego Nie Wrz 01, 2013 12:17 pm | |
| Moim zdaniem jest śliczny. Na szczęście mam jeszcze kilka kuponów, więc będę o niego walczyć. Cieszę się że dali Przewalskiego, czekałam na tego dzikusa. |
| | | Lionette Raczkujący
Nick w grze : Lionette Liczba postów : 86 Dołączył : 09/05/2013
| Temat: Re: koń przewalskiego Pon Wrz 02, 2013 10:28 am | |
| Cóż, bywały ładniejsze dzikusy. | |
| | | FunnyOne Raczkujący
Liczba postów : 50 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: koń przewalskiego Pon Wrz 02, 2013 1:17 pm | |
| A mi się ten osiołek bardzo podoba. Chciałbym mieć go w kolekcji choćby z powodu mojej hodowli osiołków z gwiazdkami doskonałości. Taki dziki osioł byłby fajnym "trofeum" do hodowli- osioł nie osioł. =) | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: koń przewalskiego Pon Wrz 02, 2013 1:25 pm | |
| - FunnyOne napisał:
- A mi się ten osiołek bardzo podoba. Chciałbym mieć go w kolekcji choćby z powodu mojej hodowli osiołków z gwiazdkami doskonałości. Taki dziki osioł byłby fajnym "trofeum" do hodowli- osioł nie osioł. =)
Ale to nie jest osioł tylko dzikus... |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: koń przewalskiego Wto Wrz 03, 2013 8:24 am | |
| - Ogier12 napisał:
- FunnyOne napisał:
- A mi się ten osiołek bardzo podoba. Chciałbym mieć go w kolekcji choćby z powodu mojej hodowli osiołków z gwiazdkami doskonałości. Taki dziki osioł byłby fajnym "trofeum" do hodowli- osioł nie osioł. =)
Ale to nie jest osioł tylko dzikus... Osioł nie osioł.Ogier,czytanie ze zrozumieniem | |
| | | aurora121 Już coś wie
Nick w grze : amika Liczba postów : 188 Dołączył : 13/07/2013
| Temat: Re: koń przewalskiego Nie Wrz 08, 2013 3:05 am | |
| 20 kuponów poszło i nic oszuści | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: koń przewalskiego | |
| |
| | | | koń przewalskiego | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach