Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Podejrzane, dziwne szumy w głośnikach | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Amstaff W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Amstaff Liczba postów : 331 Dołączył : 17/06/2013
| Temat: Podejrzane, dziwne szumy w głośnikach Pią Sie 30, 2013 8:44 am | |
| Cześć Od kilku minut "dręczą " mnie dziwne szumy w głośnikach. Jakby nadawało jakieś radio i coś czasem przerywało...kiedyś miałem podobny problem ale słychać było jeszcze ..takie ...coś XD Miał ktoś kiedyś taki problem ? Jako jedną z odpowiedzi na konfie pewnej hodowli usłyszałem "Twoje głośniki są opętane" ale...może jednak jest inne wyjaśnienie.. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Podejrzane, dziwne szumy w głośnikach Pią Sie 30, 2013 8:58 am | |
| Też cos takiego miałam Niestety przyczyny nie zlokalizowałam. |
| | | El Już coś wie
Nick w grze : joycia/int Yooyu/pl Liczba postów : 270 Dołączył : 29/08/2013
| Temat: Re: Podejrzane, dziwne szumy w głośnikach Pią Sie 30, 2013 9:06 am | |
| Podobnie hałąsowały moje stare głośniki i zgadywałam, że to sprawka kabli, gdzieniegdzie poluzowały się, wychodziły z głośnika. Może spróbuj z innym ustawieniem? | |
| | | Amstaff W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Amstaff Liczba postów : 331 Dołączył : 17/06/2013
| Temat: Re: Podejrzane, dziwne szumy w głośnikach Pią Sie 30, 2013 9:14 am | |
| Sprawdzałem czy są dobrze podłączone...są dobrze podłączone....
Patrzcie co znalazłem na jakimś forum ;o
stacja numeryczna - wpisz "numeric radio station" w googlach i wyszukaj, jest taki fenomen i nie wiadomo co z nim zrobić bo nie zawsze da się opisać jakoś sensownie, niektórzy wierzą że to jakieś komunikaty szpiegowskie inni że białe myszki sobie rozmawiają a jeszcze inni że to jakieś fale EM które w dziwny sposób krążą i nie wiadomo o co chodzi | |
| | | El Już coś wie
Nick w grze : joycia/int Yooyu/pl Liczba postów : 270 Dołączył : 29/08/2013
| Temat: Re: Podejrzane, dziwne szumy w głośnikach Pią Sie 30, 2013 9:21 am | |
| Nawet nie czy dobrze podłączone, źle wyjaśniłam. Od głośnika odchodzi kabelek do komputera i u mnie był poluzowany, kiedy nim ruszałam słyszałam więcej trzasków. Nie wiem jak to u Ciebie wygląda, u mnie to było zużycie, były dosyć stare. U kolegi za to nie mogę ruszać głośników, bo jak spadną/przesuną się/pójdą sobie gdzieś to przez chwilę straszne zakłócenia były.
Ja bym radziła sprawdzić, czy Twoje są na gwarancji i po prostu je oddać. | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Podejrzane, dziwne szumy w głośnikach Sob Sie 31, 2013 9:55 am | |
| A może to w twojej głowie? XD XD Zrobiłabym tak jak El,oddałabym je jeśli są | |
| | | Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: Podejrzane, dziwne szumy w głośnikach Sob Sie 31, 2013 10:21 am | |
| - Cytat :
- komunikaty szpiegowskie inni że białe myszki sobie rozmawiają a jeszcze inni że to jakieś fale EM które w dziwny sposób krążą i nie wiadomo o co chodzi
To mnie rozwaliło. XDTeż kiedyś coś takiego miałam, ale teraz już nie używam tych głośników, więc nie mam pojęcia, co było przyczyną.
| |
| | | -Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Podejrzane, dziwne szumy w głośnikach Sob Sie 31, 2013 10:50 am | |
| Uważaj, zaraz zawirusują ci kamerkę i będą widzieć wszystko co się dzieje w twoim pokoju D: O ile ją masz XD
I ja także tak miałam, wystarczyło przestawić kabel, bo czasem nawet kiedy przesunie się o centymetr głośniki mogą zacząć szumieć jak już El pisała. | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Podejrzane, dziwne szumy w głośnikach Sob Sie 31, 2013 11:00 am | |
| Dziewczyny dobrze mówią. Nie mam problemu z głośnikami, bo są wbudowane w monitor, ale ze słuchawkami. Wystarczy przesunąć kabelek o kilka milimetrów, a nagle muzyka przestaje lecieć lub szumi. U mnie to wina wyrobionego gniazdka w komputerze, u Ciebie może głośników. Spróbuj podłączyć np. inne słuchawki lub głośniki i sprawdź, czy działają poprawnie. Tak- wina głośnika, nie- komputera | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Podejrzane, dziwne szumy w głośnikach | |
| |
| | | | Podejrzane, dziwne szumy w głośnikach | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|