Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Piniaty - INT | |
|
+28Inkaska Wojowniczka AyaKey MrsKopytko ajamowa Alaya Szron wilczyca1000 targaryen madziulkaxd aurora121 avrilka Amstaff Shy Darusia125 EveDallas magdalenusia Broszka Jetrel erreo Lierre. Kemishi El Minoo Suzan Nevarra Nefra01 Anke5 Estelle 32 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Estelle ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Estelle Liczba postów : 642 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Piniaty - INT Pon Wrz 02, 2013 6:47 am | |
|
Until 2013-09-19 14:00, you can try to break the Howrse Piñatas! The aim of the game is to smash open all of the twenty Piñatas to gather what they contain by clicking on them. Don't forget to complete the objectives to further your progress. You can also open Horns of Plenty to get extra points, the amount of points varies from a piñata to the next.
You can also work with the whole Howrse community and attempt to smash the giant Howrse Piñata on Facebook by reaching a total of 10 000 likes! If everyone works together and the target is achieved the Piñata will burst open and offer a set of Golden spears to each player that took part. To learn more about the Piñatas and how to smash them to smithereens check out the contest page! We hope you'll enjoy opening your Piñatas! The Howrse Team
GOOGLE TRANSLATOR:
- Spoiler:
Do dnia 19.09.2013 14:00, można spróbować złamać Howrse Pinatas!
Celem gry jest, aby rozbić open wszystkich dwudziestu Pinatas zebrać to, co zawierają, klikając na nie.
Nie zapomnij, aby zrealizować cele na dalsze postępy.
Można również otworzyć rogów obfitości, aby uzyskać dodatkowe punkty, ilość punktów zależy od Pinata do następnego.
Można również pracować z całej społeczności Howrse i próba rozbicia gigantycznego Howrse Pinata na Facebooku poprzez osiągnięcie w sumie 10 000 lubi!
Jeśli wszyscy pracują razem, a cel zostanie osiągnięty Pinata pęknie otworzyć i oferują zestaw Złotych włócznie dla każdego gracza, który wziął udział.
Aby dowiedzieć się więcej o Pinatas i jak rozbić je na drobne kawałki sprawdzeniu stronie konkursu!
Mamy nadzieję, że będziesz cieszyć się otwierając swoje Pinatas!
Howrse drużyny
A do wygrania kolejny boski koń wiatru - Euronotus! Euronotus is one of the Wind divine horses.
You may ride him over oceans to increase his wind strength or over mountains to increase his skills.
Rides over plains increase his skills and his wind strength.
Up until 3100 years old, as soon as the wind strength of Euronotus reaches 100 %, it'll be able to generate a storm.
Once the storm is over, you'll either win: Philosopher's Stone Diamond another surprise The wind direction determines skills or wind strength points that Euronotus is winning during rides.
When the wind is from a certain direction, Euronotus might also receive a skills bonus or penalty for the current day.Piniaty- Spoiler:
1.Zadanie 1- Kliknij na Piniatę Nagroda- 1 punkt dla twojej Piniaty Zadanie 2- Groom a horse Nagroda- Bonusowe kliknięcie
| |
| | | Anke5 Już coś wie
Nick w grze : Anke5 Liczba postów : 198 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Piniaty - INT Pon Wrz 02, 2013 6:51 am | |
| Moja ulubiona promocja | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Piniaty - INT Pon Wrz 02, 2013 6:55 am | |
| Wiedziałam, to było do przewidzenia. Nie cierpię piniat, boski mi się nie podoba, odpuszczę sobie i obłowię ile się da A golden spears to co? Nie kojarzę |
| | | Nefra01 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nefra01 Liczba postów : 1522 Dołączył : 05/08/2012
| Temat: Re: Piniaty - INT Pon Wrz 02, 2013 6:59 am | |
| Super, nie cierpię Piniat -.- I na boszczaka też nie mam szans... | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Piniaty - INT Pon Wrz 02, 2013 6:59 am | |
| Przynajmniej piniaty ładne |
| | | Anke5 Już coś wie
| Temat: Re: Piniaty - INT Pon Wrz 02, 2013 7:05 am | |
| Znajdę sobie sittera i będę miała spokój Boski może taki sobie, ale i tak chcę go zdobyć, tak do kolekcji Kupony i tak już dawno naszykowane. Konie po 30 niedługo dokupię, a i na wymianach może uda mi się upolować jakiś RO. Zawsze też mogę sprzedać zestawy nyks ^^ | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Piniaty - INT Pon Wrz 02, 2013 7:20 am | |
| Piniaty c: - Spoiler:
- Ta 20 z boskim:
|
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Piniaty - INT Pon Wrz 02, 2013 7:46 am | |
| Jeeezu, znów? ja chcę karty, bingo cokolwiek - byle nie konieczność zarywania nocy dla piniat. | |
| | | Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Piniaty - INT Pon Wrz 02, 2013 8:04 am | |
| Nienawidzę piniat po tym jak władowałam w to szajse ponad 40 kuponów dla głupiej Ziemi :\ | |
| | | Minoo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Minoo Liczba postów : 652 Dołączył : 30/12/2012
| Temat: Re: Piniaty - INT Pon Wrz 02, 2013 8:08 am | |
| Piniaty, spadać! Najgorsza promocja howrse! Nie ja to sobie odpuszczę..... | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Piniaty - INT Pon Wrz 02, 2013 8:13 am | |
| Ale należy zauważyć że dali je po wakacjach i wszelkich urlopach, kiedy ludzie nie będą mieli zbytnio czasu na klikanie i będą musieli wydać więcej kuponów c: |
| Temat: Re: Piniaty - INT Pon Wrz 02, 2013 8:14 am | |
| - Ogier12 napisał:
- Ale należy zauważyć że dali je po wakacjach i wszelkich urlopach, kiedy ludzie nie będą mieli zbytnio czasu na klikanie i będą musieli wydać więcej kuponów c:
O Ow, czemu jesteście tacy samolubni? Ale cóż trzeba rano do szkoły wstawać, i tak się nie wyśpimy.... ;( | |
| | | El Już coś wie
Nick w grze : joycia/int Yooyu/pl Liczba postów : 270 Dołączył : 29/08/2013
| Temat: Re: Piniaty - INT Pon Wrz 02, 2013 8:15 am | |
| Chociaż w takiej podobnej promocji dostałam Notusa teraz sobie odpuszczę. Zarwane noce przez klikanie, tysiące Equus na pomoc znajomych a potem spalanie rogów i passów aby dostać ostatnie punkty na boskiego. No i te dziwne zadania, czasem nie do wykonania zeby dostać kilka marnych punktów... | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Piniaty - INT Pon Wrz 02, 2013 8:34 am | |
| - Dagger Fighter napisał:
- Ogier12 napisał:
- Ale należy zauważyć że dali je po wakacjach i wszelkich urlopach, kiedy ludzie nie będą mieli zbytnio czasu na klikanie i będą musieli wydać więcej kuponów c:
O Ow, czemu jesteście tacy samolubni? Ale cóż trzeba rano do szkoły wstawać, i tak się nie wyśpimy.... ;( Chodzi ci o Ow jako osobę czy skrót od Owlient? Jak mnie irytują ludzie co ją obwiniają. To nie od niej zależy kiedy wejdzie jaka promocja czy zmiana tylko od firmy -.- |
| | | Anke5 Już coś wie
| Temat: Re: Piniaty - INT Pon Wrz 02, 2013 8:43 am | |
| - Ogier12 napisał:
- Dagger Fighter napisał:
- Ogier12 napisał:
O Ow, czemu jesteście tacy samolubni? Ale cóż trzeba rano do szkoły wstawać, i tak się nie wyśpimy.... ;( Chodzi ci o Ow jako osobę czy skrót od Owlient? Jak mnie irytują ludzie co ją obwiniają. To nie od niej zależy kiedy wejdzie jaka promocja czy zmiana tylko od firmy -.- Oj Age... Wszystko było by lepiej gdyby Owilent nie został przejęty przez Ubisofta | |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Piniaty - INT Pon Wrz 02, 2013 9:06 am | |
| Ach, jak ja uwielbiam piniaty ;_; | |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Piniaty - INT Pon Wrz 02, 2013 9:10 am | |
| - Anke5 napisał:
- Ogier12 napisał:
- Ogier12 napisał:
O Ow, czemu jesteście tacy samolubni? Ale cóż trzeba rano do szkoły wstawać, i tak się nie wyśpimy.... ;( Chodzi ci o Ow jako osobę czy skrót od Owlient? Jak mnie irytują ludzie co ją obwiniają. To nie od niej zależy kiedy wejdzie jaka promocja czy zmiana tylko od firmy -.- Oj Age... Wszystko było by lepiej gdyby Owilent nie został przejęty przez Ubisofta I tu się mylisz. Ubisoft nie jest winny, znasz grę The Settlers? Jej autorem jest w pełni Ubisoft, i jest genialna, 0 zjadania kasy, można coś kupić, ale nie trzeba. Wniosek? Winny jest Owlient. Wkurza mnie, jak ludzie oceniają porządną firmę po jednej grze. | |
| | | Lierre. Już coś wie
Nick w grze : Lierre. Liczba postów : 141 Dołączył : 29/10/2012
| Temat: Re: Piniaty - INT Pon Wrz 02, 2013 9:13 am | |
| nienawidzę tej promocji i nie będe się wysilać, zgarnę to co się uda i tyle. Koń to jakaś porażka, Euronotus?Serio? | |
| | | erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Piniaty - INT Pon Wrz 02, 2013 10:42 am | |
| Mnie te piniaty ani ziębią, ani grzeją, tym bardziej, że nie mam ochoty zdobywać wiatrowego boszczaka. Poklikam sobie więc tyle, ile się uda, bez szaleństw. W spoilerze zabrakło zadań do drugiej piniaty, więc podam: 1. Pogłaszcz konia (nagroda: można poprosić o pomoc 4 przyjaciół dziennie) 2. Połóż kuca spać (nagroda: dodatkowe kliknięcie) Wymagane punkty: 6 edit. Właśnie zauważyłam, że znowu wciskają nam fejsa w promocję... Taaa, bo już biegnę klikać lubię to, żeby dostać złote ostrogi Ale się wysilili z tą nagrodą... Pomijając fakt, że nienawidzę wszechobecności fejsa, a pewnie będzie go na howrse coraz więcej :/ * * * Piniata numer 3, liczba punktów: 10, nagrody: gratulacje od Ow, chmurka 1) Pogratuluj komuś (nagroda: 5 dodatkowych punktów) 2) Zajrzyj na profil Ow (nagroda: możesz klikać co 12 godzin) Piniata numer 4, liczba punktów: 15, nagrody: 30 jabłek, Puszka Pandory 1) Sprzedaj 3 rzepy (nagroda: możesz uzyskać pomoc od 6 przyjaciół dziennie) 2) Oddaj kasę Ow... :/ (5 dodatkowych kliknięć) Piniata numer 5, liczba punktów: 20, nagrody: lonża, 5 mieszanek kalorycznych 1) Weź udział w zawodach (nagroda: 5 kolejnych kliknięć wartych będzie 2 punkty, oprócz kliknięć znajomych) 2) Kliknij na piniacie znajomego (nagroda: możesz klikać na piniacie co 6 godzin) Piniata numer 6, liczba punktów: 25, nagrody: Zwój Plutona, Przywilej, dzięki któremu codziennie dostaniemy podkowy FG przez 30 dni 1) Wybierz specjalizację konia (liczba wymaganych punktów zostaje podzielona przez 2) 2) Znajdź smakołyk umieszczając konia na łące (kliknięcia są teraz warte dwa punkty, prócz kliknięć znajomych) | |
| | | Anke5 Już coś wie
| Temat: Re: Piniaty - INT Pon Wrz 02, 2013 12:12 pm | |
| - Kemishi napisał:
- Anke5 napisał:
- Ogier12 napisał:
- Ogier12 napisał:
O Ow, czemu jesteście tacy samolubni? Ale cóż trzeba rano do szkoły wstawać, i tak się nie wyśpimy.... ;( Chodzi ci o Ow jako osobę czy skrót od Owlient? Jak mnie irytują ludzie co ją obwiniają. To nie od niej zależy kiedy wejdzie jaka promocja czy zmiana tylko od firmy -.- Oj Age... Wszystko było by lepiej gdyby Owilent nie został przejęty przez Ubisofta I tu się mylisz. Ubisoft nie jest winny, znasz grę The Settlers? Jej autorem jest w pełni Ubisoft, i jest genialna, 0 zjadania kasy, można coś kupić, ale nie trzeba. Wniosek? Winny jest Owlient. Wkurza mnie, jak ludzie oceniają porządną firmę po jednej grze. Jakby się tak zastanowić to tak samo jest z howrse. Możesz kupować, ale nie musisz. Chodzi o to, że kiedyś nie trzeba było wydawać tyle kuponów by zdobyć porządne nagrody Choć fakt faktem gry mają całkiem niezłe. | |
| | | Jetrel VIP
Liczba postów : 503 Dołączył : 13/01/2012
| Temat: Re: Piniaty - INT Pon Wrz 02, 2013 12:24 pm | |
| Tylko nie Piniaty:CCCCCCCC Od razu mówię że szukam sittera na piniatowanie... | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Piniaty - INT Pon Wrz 02, 2013 12:56 pm | |
| no pięknie, już nawet loteria byłaby lepsza... |
| | | Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: Piniaty - INT Pon Wrz 02, 2013 1:08 pm | |
| A ja znam wszystkie nagrody i zadania | |
| | | Jetrel VIP
Liczba postów : 503 Dołączył : 13/01/2012
| Temat: Re: Piniaty - INT Pon Wrz 02, 2013 1:10 pm | |
| | |
| | | magdalenusia Już coś wie
Nick w grze : Arewena Liczba postów : 186 Dołączył : 28/05/2012
| Temat: Re: Piniaty - INT Pon Wrz 02, 2013 1:24 pm | |
| Czy mi się tylko wydaje, czy ulepszyli piniaty? Znaczy wydaje mi się, że teraz nie trzeba klikać o odpowiedniej godzinie tylko w danym przedziale czasowym i że czas nie liczy się zawsze od kliknięcia... | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Piniaty - INT Pon Wrz 02, 2013 2:07 pm | |
| - Cytat :
- Znaczy wydaje mi się, że teraz nie trzeba klikać o odpowiedniej godzinie tylko w danym przedziale czasowym i że czas nie liczy się zawsze od kliknięcia...
Ostatnio też tak było, były kliki np o 16, można było wcześniejsze kliknąć 15:59 i kolejne już normalnie 16:00 | |
| | | magdalenusia Już coś wie
Nick w grze : Arewena Liczba postów : 186 Dołączył : 28/05/2012
| Temat: Re: Piniaty - INT Pon Wrz 02, 2013 2:34 pm | |
| - Nevarra napisał:
-
- Cytat :
- Znaczy wydaje mi się, że teraz nie trzeba klikać o odpowiedniej godzinie tylko w danym przedziale czasowym i że czas nie liczy się zawsze od kliknięcia...
Ostatnio też tak było, były kliki np o 16, można było wcześniejsze kliknąć 15:59 i kolejne już normalnie 16:00 Dziękuję za upewnienie... Po prostu w ostatniej nie brałam udziału, bo mnie wcześniejsze wersje bardzo mnie denerwowały, ale może tym razem będzie lepiej | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Piniaty - INT Pon Wrz 02, 2013 9:55 pm | |
| Nie mam zamiaru wydac zlamanego kuponu na ta promocje, ale jak mi sie bedzie chcialo to sobie w nocy poklikam, zeby do 16 przynajmniej dojsc :3 Z | |
| | | Darusia125 Już coś wie
Nick w grze : Darusia125 Liczba postów : 190 Dołączył : 12/03/2013
| Temat: Re: Piniaty - INT Wto Wrz 03, 2013 5:36 am | |
| Mnie piniaty sie nawet podobaja ;)ostatnie boszczaki były słabe, ale o tego chyba się postaram Chociaż zależy co dowalą w zadaniach... | |
| Temat: Re: Piniaty - INT Wto Wrz 03, 2013 7:29 am | |
| - Anke5 napisał:
Kemishi napisał: | Anke5 napisał: | Ogier12 napisał: | Dagger Fighter napisał: | Ogier12 napisał: | Ale należy zauważyć że dali je po wakacjach i wszelkich urlopach, kiedy ludzie nie będą mieli zbytnio czasu na klikanie i będą musieli wydać więcej kuponów c: |
O Ow, czemu jesteście tacy samolubni? Ale cóż trzeba rano do szkoły wstawać, i tak się nie wyśpimy.... ;( |
Chodzi ci o Ow jako osobę czy skrót od Owlient? Jak mnie irytują ludzie co ją obwiniają. To nie od niej zależy kiedy wejdzie jaka promocja czy zmiana tylko od firmy -.- |
Oj Age... Wszystko było by lepiej gdyby Owilent nie został przejęty przez Ubisofta |
I tu się mylisz. Ubisoft nie jest winny, znasz grę The Settlers? Jej autorem jest w pełni Ubisoft, i jestgenialna, 0 zjadania kasy, można coś kupić, ale nie trzeba. Wniosek? Winny jest Owlient. Wkurza mnie, jak ludzie oceniają porządną firmę po jednej grze. |
Jakby się tak zastanowić to tak samo jest z howrse. Możesz kupować, ale nie musisz. Chodzi o to, że kiedyś nie trzeba było wydawać tyle kuponów by zdobyć porządne nagrody Choć fakt faktem gry mają całkiem niezłe.
To Ubisoft musi mieć problemy z howrse. Za czasów Owilent gra była lepsza, tak bardzo nie sępili kasy na kupony i w promocjach potrzeba było ich tylko kilka, a nie np. 25 czy 15. Nie to że obwiniam Owlient czy Ubisoft po prostu w tej sytuacji nie można znaleźć winnego, ale skoro Ow jest łącznikiem graczy z firmą mogłaby coś zrobić żeby gra nie miała aż tylu zbędnych bzdet. Pewnie ona też ma masę rzeczy do roboty.... | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Piniaty - INT | |
| |
| | | | Piniaty - INT | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|