Anke5 Już coś wie
Nick w grze : Anke5 Liczba postów : 198 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Szukam dwóch sitterów! Wto Wrz 03, 2013 3:31 pm | |
| Poszukuję dwóch sitterów! Pierwszy będzie zajmować się końmi boskimi oraz tymi przeznaczonymi do zawodów GP (zapisywanie ich na te zawody i ogólne oporządzenie). Koni jest w sumie 27. Niewiele, prawda? Jak długo to potrwa to jeszcze nie wiem, ale z uwagi na szkołę może się to przedłużyć nawet do końca roku szkolnego. Natomiast drugi od 9 do 26 września (lub trochę krócej) będzie pomagał mi przy nowej promocji, Piniatach. Konkretnie chodzi o klikanie o określonej z góry godzinie, również w nocy. Zadania raczej będę wykonywać sama. Propozycje można pisać tu lub na howrse, jednak bardziej preferuję to drugie Wynagrodzenie:Do ustalenia na PW na howrse (Nick w grze: Anke5 ) Przewiduję przedmioty z CR i equus (w miarę moich możliwości) Ważne!Za klikanie na Piniatę, przez całą promocję również w nocy przewiduję 45 tys. equus i KF Wymagania: - 10 pkt karmy - sumienność, odpowiedzialność (nie chcę sittera, który będzie oporządzał "w kratkę" chyba, że będzie to wyjątek i zostanę o tym poinformowana ) - doświadczenie w grze - mile widziane polecenie od gracza/y, u którego już sitterowałaś/eś lub z którym przeprowadziłeś uczciwą wymianę itp.Sitter nie może: - wykorzystywać kupony/diamenty - wykorzystywać rzeczy z CRAnke5
Ostatnio zmieniony przez Anke5 dnia Sro Wrz 04, 2013 1:56 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
Anke5 Już coś wie
| |
Anke5 Już coś wie
| Temat: Re: Szukam dwóch sitterów! Sob Wrz 07, 2013 2:24 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Szukam dwóch sitterów! | |
| |