| Wygląd gospodarstw hodowlanych oraz przyrostków | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Wygląd gospodarstw hodowlanych oraz przyrostków Pon Wrz 23, 2013 9:47 am | |
| Zauważyłam dzisiaj, że przyrostki zostały strasznie powiększone i są takiego samego rozmiaru co same imiona koni. Poza tym zmienił się też wygląd opisu gospodarstwa: Co o tym myślicie ? Według mnie beznadzieja, jeśli chodzi o przyrostki. Strasznie rzuca sie to w oczy :/. |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Wygląd gospodarstw hodowlanych oraz przyrostków Pon Wrz 23, 2013 10:55 am | |
| Właśnie się zastanawiałam czy mi rozdzielczość zwariowała, czy te przyrostki urosły A jednak howrse nadal, z uporem maniaka, wszystko powiększa, mnie też się to nie podoba. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Wygląd gospodarstw hodowlanych oraz przyrostków Pon Wrz 23, 2013 11:15 am | |
| Poza tym, Nieograniczony PH ma też inną ikonkę: A koń posiadający ZH po prostu ma ikonę ZH. Tragedia z tymi przyrostkami :/ Ja też z początku myślałam, że rozdzielczość. A tu, proszę |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Wygląd gospodarstw hodowlanych oraz przyrostków Pon Wrz 23, 2013 11:46 am | |
| Przecież było dobrze. Przyrostki były subtelne, a teraz... :/ | |
|
| |
El Już coś wie
Nick w grze : joycia/int Yooyu/pl Liczba postów : 270 Dołączył : 29/08/2013
| |
| |
DieSymphonie Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Die Symphonie Liczba postów : 124 Dołączył : 22/10/2012
| Temat: Re: Wygląd gospodarstw hodowlanych oraz przyrostków Czw Wrz 26, 2013 5:34 am | |
| Beznadziejne te nowe przyrostki... Po prostu... masakra... A te małe pucharki, które się wyświetlają za zawody - przedtem nazwa zawodów była linkiem, a teraz nie jest. Lubiłam popatrzeć jak mój koń wypadł na tle innych :/ | |
|
| |
ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Wygląd gospodarstw hodowlanych oraz przyrostków Czw Wrz 26, 2013 6:26 am | |
| DieSymphony - zawsze możesz wejść w zakładkę "zawody" a co do pozostałych zmian - to nie zauważyłam żadnych ... mam w przeglądarce pomniejszoną stronę howrse (ctrl i minus) i jak dla mnie to się nie zmieniło nic | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wygląd gospodarstw hodowlanych oraz przyrostków Czw Wrz 26, 2013 6:51 am | |
| W sumie to przyrostki zmienili chyba na stare, ale gospodarstwa hodowlane zostały nowe. |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Wygląd gospodarstw hodowlanych oraz przyrostków Czw Wrz 26, 2013 12:08 pm | |
| Ja także po marudzę. Przenośnik do przyrostka - ok,ale nie takie duże te nazwy :/ Zwaliło cały efekt,ze tak to ujmę. Poza tym strona przyrostków też nie świeci estetyką,zwłaszcza jak ktoś wpadł na pomysł ustawienia tam baneru czy gif'u,na przykład jak ja ... KLIK | |
|
| |
Barson1990 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Barsonka Liczba postów : 338 Dołączył : 30/11/2011
| Temat: Re: Wygląd gospodarstw hodowlanych oraz przyrostków Czw Wrz 26, 2013 2:39 pm | |
| Wszystko już wróciło do "normy" Przyrostki są takie, jak wcześniej. | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Wygląd gospodarstw hodowlanych oraz przyrostków Pią Wrz 27, 2013 1:55 am | |
| Nie wiem czy ktos siedział wtedy na howrse. Chyba ze 3-4 dni wstecz ok god 23-24 przyrostki nagle zmieniły kolor na taki jakiś jasny brąz i były podlinkowane. No i sie powiększyły do wielkości imienia konia. Po kliknięciu odsyłał właśnie do opisu przyrostka. Rano następnego dnia już były normalnie. Prawdę mówiac spodobała mi sie ta opcja.... Co do Ph mi tam rybka. Zmiana typu pierdółka, choć sie przyda na sprzedażach. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wygląd gospodarstw hodowlanych oraz przyrostków | |
| |
|
| |
| Wygląd gospodarstw hodowlanych oraz przyrostków | |
|