| Sleipnir w Rogach Obfitości! PL | |
|
+9anteek shunra Lierre. avrilka Darusia125 Barson1990 agula125 Szron kim* 13 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Sleipnir w Rogach Obfitości! PL Pią Wrz 27, 2013 9:36 am | |
| Sleipnir w Rogach Obfitości! - 27 września 2013 Do 30.09.2013, 09:00, możesz spróbować zdobyć boskiego w Rogach Obfitości! To Sleipnir ! Do 30.09.2013, 09:00, Sleipnir kryje się w Rogach Obfitości. Może szczęście uśmiechnie się do Ciebie? Sleipnir jest mitycznym koniem Odyna. Posiada 8 nóg, zamiast 4, co daje mu niesamowite możliwości. Sleipnir jest koniem boskim i nieśmiertelnym, może posiadać różne kolory umaszczenia. Te konie nie mogą się rozmnażać i nie są uwzględniane w rankingach, ale z drugiej strony można je sprzedawać. Z wyrazami szacunku! Zespół Howrse Spróbuj szczęścia! ------------------------------ ja zawiodłam się...5 kuponów poszło i z tych lepszych to tylko ZH, ZB i jakieś bonusy do GP. A Wy? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Sleipnir w Rogach Obfitości! PL Pią Wrz 27, 2013 9:39 am | |
| Ja nawet nie próbowałam otwierać żadnych RO. To marnotrawstwo, już lepiej na promocje zachować żeby dodatkowe punkty zdobyć do nich, bo te przynajmniej są pełne. |
|
| |
kim* Jedną nogą w ZM
Nick w grze : kim* Liczba postów : 557 Dołączył : 18/06/2013
| Temat: Re: Sleipnir w Rogach Obfitości! PL Pią Wrz 27, 2013 9:49 am | |
| 1 RO i więcej nie otwieram.
Miałam w nim palcat, WoW! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Sleipnir w Rogach Obfitości! PL Pią Wrz 27, 2013 9:55 am | |
| Hmm... 10 RO, ani śladu Slejpka. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Sleipnir w Rogach Obfitości! PL Pią Wrz 27, 2013 10:10 am | |
| Nie wydam na niego ani jednego RO / Kuponu Zresztą i tak nie mam |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Sleipnir w Rogach Obfitości! PL Pią Wrz 27, 2013 11:16 am | |
| Tak jak wyżej. Ja akurat mam, ale nie wydam. | |
|
| |
agula125 Nowy
Nick w grze : agula125(PL, INT) Liczba postów : 13 Dołączył : 08/12/2012
| Temat: Re: Sleipnir w Rogach Obfitości! PL Pią Wrz 27, 2013 11:33 am | |
| Ja wydałam 1 kupon. Na początku wielkie happy, bo coś tam mi pisze na dole. Dopiero po 5 sekundach zrozumiałam, że dodało mi punkty do maszyny. *foch forever* | |
|
| |
Barson1990 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Barsonka Liczba postów : 338 Dołączył : 30/11/2011
| Temat: Re: Sleipnir w Rogach Obfitości! PL Sob Wrz 28, 2013 6:59 am | |
| Procent ustawiony na szansę wygrania Sleipnira jest tak niski, że po prostu trzeba mieć farta stulecia, żeby go trafić. 20 RO otwartych, Slepka ni ma. Dalej nie walczę, bo to tylko marnotrawstwo kuponów. | |
|
| |
Darusia125 Już coś wie
Nick w grze : Darusia125 Liczba postów : 190 Dołączył : 12/03/2013
| Temat: Re: Sleipnir w Rogach Obfitości! PL Sob Wrz 28, 2013 7:25 am | |
| I tak jest nieźle że jest szansa na tego konia. Jeśli ktos i tak otwiera rogi dla promocji to przy okazji ma szanse upiec dwie pieczenie... pomimo że szanse są nikłe to wciąż są | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Sleipnir w Rogach Obfitości! PL Sob Wrz 28, 2013 11:15 am | |
| Paszczur, szkoda kasy | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Sleipnir w Rogach Obfitości! PL Sob Wrz 28, 2013 12:04 pm | |
| 13 RO i zero śladu Slejpka, normalne, z moim szczęściem... |
|
| |
Lierre. Już coś wie
Nick w grze : Lierre. Liczba postów : 141 Dołączył : 29/10/2012
| Temat: Re: Sleipnir w Rogach Obfitości! PL Nie Wrz 29, 2013 7:33 am | |
| widziałam jak graczka na forum wydarzeń pisała że otworzyła 120 RO i nie znalazła boskiego. Ja po kilku też się poddałam. Naciągacze ;/ | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Sleipnir w Rogach Obfitości! PL Nie Wrz 29, 2013 7:56 am | |
| Ja wole oszczędzać kupony na lepsze boskie. Dlatego nie próbowałam i nie mam zamiaru próbować. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Sleipnir w Rogach Obfitości! PL Nie Wrz 29, 2013 9:03 am | |
| Ja równo otworzyłam około 15 i nie wygrała Slepcia, ale mam OM i ZH, a to coś |
|
| |
shunra Raczkujący
Nick w grze : shunra Liczba postów : 59 Dołączył : 12/08/2012
| Temat: Re: Sleipnir w Rogach Obfitości! PL Nie Wrz 29, 2013 10:38 am | |
| Tego konia chyba jednak się nie da wygrać w rogach, coś im się zepsuło i nie myślą tego naprawić. W katalogach ostatnie Slejpniry to są polomino te których w rogach nie da się wygrać czyli wniosek taki że albo nas oszukali albo coś jest nie tak bo wychodzi że z serwera polskiego NIKT nie wygrał w tej promocji boskiego.
O bardzo przepraszam nie to wpisałam w katalogi, kilka osób wygrało boskiego Sleipnira, więc mamy dwa boskie Sleipnira i Slejpnira
| |
|
| |
kim* Jedną nogą w ZM
Nick w grze : kim* Liczba postów : 557 Dołączył : 18/06/2013
| Temat: Re: Sleipnir w Rogach Obfitości! PL Nie Wrz 29, 2013 10:52 am | |
| shunra, obserwowałam nasze forum i fakt, NIKT nie wygrał bezużytecznego qnia, a na int., widziałam tylko 1 osobę która się pochwaliła... | |
|
| |
anteek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aantek Liczba postów : 795 Dołączył : 10/05/2012
| Temat: Re: Sleipnir w Rogach Obfitości! PL Nie Wrz 29, 2013 11:44 am | |
| Ja naliczyłem 57 wygranych Sleipnirów | |
|
| |
Labamba Już coś wie
Nick w grze : Labamba Liczba postów : 150 Dołączył : 30/06/2013
| Temat: Re: Sleipnir w Rogach Obfitości! PL Nie Wrz 29, 2013 11:51 am | |
| - anteek napisał:
- Ja naliczyłem 57 wygranych Sleipnirów
Ja się pytam, jakim cudem Ci ludzie mają takie szczęście? :p | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Sleipnir w Rogach Obfitości! PL Nie Wrz 29, 2013 11:54 am | |
| - Labamba napisał:
- anteek napisał:
Ja się pytam, jakim cudem Ci ludzie mają takie szczęście? :p Zaraz tam szczęście, ze 70% z nich otwierało hurtowo ro. ;] | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Sleipnir w Rogach Obfitości! PL Nie Wrz 29, 2013 12:38 pm | |
| http://www.howrse.pl/elevage/fiche/proprietaires?id=18017248 Ale ktoś miał szczęście |
|
| |
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Sleipnir w Rogach Obfitości! PL Nie Wrz 29, 2013 12:45 pm | |
| 2 RO otworzyłam i więcej nie zamierzam ;-; | |
|
| |
Labamba Już coś wie
| Temat: Re: Sleipnir w Rogach Obfitości! PL Nie Wrz 29, 2013 1:00 pm | |
| - Arrin napisał:
- Labamba napisał:
- anteek napisał:
Ja się pytam, jakim cudem Ci ludzie mają takie szczęście? :p Zaraz tam szczęście, ze 70% z nich otwierało hurtowo ro. ;] Nie wiem czy to jest powód do dumy czy wręcz do rozpaczy, ale... otworzyłam hurtowo 40 RO i nie trafiłam. Dlatego śmiem twierdzić, że mieli szczęście :p | |
|
| |
Yurikino Nowy
Nick w grze : Yurikino Liczba postów : 24 Dołączył : 21/05/2013
| Temat: Re: Sleipnir w Rogach Obfitości! PL Nie Wrz 29, 2013 1:17 pm | |
| Chyba wszystko zależy od wielkiego farta,ja otworzyłam tylko 5 ro i mi sie trafił,a jak czytałam ile otwierali inni to można by zawału dostać wyliczając O.o | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Sleipnir w Rogach Obfitości! PL Nie Wrz 29, 2013 1:19 pm | |
| - Labamba napisał:
- Arrin napisał:
- Labamba napisał:
- anteek napisał:
Ja się pytam, jakim cudem Ci ludzie mają takie szczęście? :p Zaraz tam szczęście, ze 70% z nich otwierało hurtowo ro. ;] Nie wiem czy to jest powód do dumy czy wręcz do rozpaczy, ale... otworzyłam hurtowo 40 RO i nie trafiłam. Dlatego śmiem twierdzić, że mieli szczęście :p Ja nie mam pojęcia jak to działa. Otworzyłam 16 RO i nie mam Slepnira. Hmn...może to za mało. A niektórzy otwierają pierwszy, RO i wygrywają, no bo ile mogła otworzyć ta osoba która wystawiła Slepnira za 1000 Equus na bezpośrednie, ten linczek od Ogiera. ...? |
|
| |
Labamba Już coś wie
| Temat: Re: Sleipnir w Rogach Obfitości! PL Nie Wrz 29, 2013 1:23 pm | |
| - Kara 17 napisał:
- Labamba napisał:
- Arrin napisał:
- Labamba napisał:
- anteek napisał:
Ja się pytam, jakim cudem Ci ludzie mają takie szczęście? :p Zaraz tam szczęście, ze 70% z nich otwierało hurtowo ro. ;] Nie wiem czy to jest powód do dumy czy wręcz do rozpaczy, ale... otworzyłam hurtowo 40 RO i nie trafiłam. Dlatego śmiem twierdzić, że mieli szczęście :p Ja nie mam pojęcia jak to działa. Otworzyłam 16 RO i nie mam Slepnira. Hmn...może to za mało. A niektórzy otwierają pierwszy, RO i wygrywają, no bo ile mogła otworzyć ta osoba która wystawiła Slepnira za 1000 Equus na bezpośrednie, ten linczek od Ogiera. ...? Działa to na pewno tak jak UFO. Ustawiają prawdopodobieństwo trafienia i już. Jeden ma szczęście drugi nie. A ta osoba? Ma dość niski staż więc może po prostu niedoinformowanie o "świetności" boskich na howrse | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Sleipnir w Rogach Obfitości! PL Nie Wrz 29, 2013 1:27 pm | |
| - Labamba napisał:
- Kara 17 napisał:
- Labamba napisał:
- Arrin napisał:
- Labamba napisał:
- anteek napisał:
Ja się pytam, jakim cudem Ci ludzie mają takie szczęście? :p Zaraz tam szczęście, ze 70% z nich otwierało hurtowo ro. ;] Nie wiem czy to jest powód do dumy czy wręcz do rozpaczy, ale... otworzyłam hurtowo 40 RO i nie trafiłam. Dlatego śmiem twierdzić, że mieli szczęście :p Ja nie mam pojęcia jak to działa. Otworzyłam 16 RO i nie mam Slepnira. Hmn...może to za mało. A niektórzy otwierają pierwszy, RO i wygrywają, no bo ile mogła otworzyć ta osoba która wystawiła Slepnira za 1000 Equus na bezpośrednie, ten linczek od Ogiera. ...? Działa to na pewno tak jak UFO. Ustawiają prawdopodobieństwo trafienia i już. Jeden ma szczęście drugi nie. A ta osoba? Ma dość niski staż więc może po prostu niedoinformowanie o "świetności" boskich na howrse dokładnie, pewnie miała RO, i otworzyła...aczkolwiek są bardzo, bardzo, bardzo małe szanse na wygranie Slepnira, zresztą jak wszystkiego innego w RO... |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Sleipnir w Rogach Obfitości! PL | |
| |
|
| |
| Sleipnir w Rogach Obfitości! PL | |
|