Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Podstrony na strefie | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Labamba Już coś wie
Nick w grze : Labamba Liczba postów : 150 Dołączył : 30/06/2013
| Temat: Podstrony na strefie Pon Wrz 30, 2013 7:37 am | |
| Witam Wykonuję prezentacje na strefa.pl Cena takiej prezentacji to niestety kupony, ale chętnie wymieniam je na CR. Oprócz takich prezentacji wykonuję także zwykłe grafiki wraz z kodem html. W celu obejrzenia przykładów zapraszam na mój profil. Zamówienia przyjmuję na Howrse. Pozdrawiam! | |
| | | awelo W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : ... Liczba postów : 430 Dołączył : 03/04/2013
| Temat: Re: Podstrony na strefie Pon Wrz 30, 2013 11:52 am | |
| Wybacz, ale w porównaniu do poziomu prezentacji cena jest stanowczo wygórowana ;)Nie mówię, że prezentacja jest brzydka, ale widywałam ładniejsze o o wiele niższej cenie. Aktualnie można w cenie 1-2 kupony kupić całkiem porządną prezentację na strefie, nieraz nieco "profesjonalniejszą" od Twojej. Proponuję zniżyć cenę, wtedy z pewnością znajdą się chętni | |
| | | Labamba Już coś wie
| Temat: Re: Podstrony na strefie Pon Wrz 30, 2013 11:57 am | |
| Dzięki za radę | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Podstrony na strefie Pon Wrz 30, 2013 12:31 pm | |
| Pozwoliłam sobie ocenić Twoje prace - zacznę od grafiki A więc z nią nie jest źle i ceny są na prawdę bardzo ok Natomiast mam wiele zastrzeżeń odnośnie prezentacji podstronowych: Mianowicie, niestety, jest tam obrazek i kod na ramkę, to wszystko. Za taką cenę można sprawić sobie prezentację zrobioną całą na kodach. Obrazkowych osobiście nie lubię, bo potem coś się przemieszcza, wieki się ładuje, nie ma żadnych efektów.. No i prezentacja jest na prawdę przeciętna. Po prostu jest to kod jak na prezentację tylko że wstawiony na strefę Więc albo zniż cenę do jakichś 10 000, albo nie rób, bo czegoś takiego nikt nie kupi |
| | | Labamba Już coś wie
| Temat: Re: Podstrony na strefie Wto Paź 01, 2013 3:30 am | |
| Ok dzięki za rady W takim razie zaczynam robić coś nowego. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Podstrony na strefie | |
| |
| | | | Podstrony na strefie | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach