Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Szukam pilnie kogoś kto zrobi mi prezkę na wzór tej która mam w tej chwili na howrse

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Impossible1
Już coś wie
Impossible1

Nick w grze : Impossible1
Liczba postów : 131

Szukam pilnie kogoś kto zrobi mi prezkę na wzór tej która mam w tej chwili na howrse Empty
PisanieTemat: Szukam pilnie kogoś kto zrobi mi prezkę na wzór tej która mam w tej chwili na howrse   Szukam pilnie kogoś kto zrobi mi prezkę na wzór tej która mam w tej chwili na howrse I_icon_minipostCzw Paź 17, 2013 10:41 am

Witam, szukam pilnie kogoś kto zrobi mi prezkę na wzór tej która mam w tej chwili na howrse. Mam prezentacje na howrse i chce ją zmnienić na prezkę z kodem HTML i jedną dużą ramką, a nie 5 cioma, napisem Witaj, bez cytatu. Chodzi mi o to, żeby wszystkie szare paski połączyć w jedna ramke z pszesuwanym paskiem. Chciałabym żeby była odrobina wieksza czcionka, bo starej prawie w ogóle nic nie można odczytać. Jesli ktoś będzie chętny mi taka prezke zrobić, to zapraszam na moją stronę na howrse, bo tam od razu widac w czym jest problem. Brdzo mi zalezy żeby ktoś mi taka zrobił ! Laughing  lol!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2826462
Gość
Gość
Anonymous

Szukam pilnie kogoś kto zrobi mi prezkę na wzór tej która mam w tej chwili na howrse Empty
PisanieTemat: Re: Szukam pilnie kogoś kto zrobi mi prezkę na wzór tej która mam w tej chwili na howrse   Szukam pilnie kogoś kto zrobi mi prezkę na wzór tej która mam w tej chwili na howrse I_icon_minipostCzw Paź 17, 2013 10:58 am

ja mogę, ale wtedy by był dwie. Jedna na dole, i jedna po prawej.
Powrót do góry Go down
Arabella
Jedną nogą w ZM
Arabella

Nick w grze : natalia144
Liczba postów : 673

PisanieTemat: Re: Szukam pilnie kogoś kto zrobi mi prezkę na wzór tej która mam w tej chwili na howrse   Szukam pilnie kogoś kto zrobi mi prezkę na wzór tej która mam w tej chwili na howrse I_icon_minipostCzw Paź 17, 2013 1:08 pm

hej
Jeśli tego szukasz do zapraszam:
- darmowa
- z sercem
- bez html
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1934976
Impossible1
Już coś wie
Impossible1

Nick w grze : Impossible1
Liczba postów : 131

PisanieTemat: Re: Szukam pilnie kogoś kto zrobi mi prezkę na wzór tej która mam w tej chwili na howrse   Szukam pilnie kogoś kto zrobi mi prezkę na wzór tej która mam w tej chwili na howrse I_icon_minipostPią Paź 18, 2013 10:09 am

Kara, wysłałam Tobie wiadomość na howrse, odezwij się Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2826462
Księżniczka Żulietta
Przyjaciel Zagrody
Księżniczka Żulietta

Nick w grze : Ryuuko
Liczba postów : 1622

PisanieTemat: Re: Szukam pilnie kogoś kto zrobi mi prezkę na wzór tej która mam w tej chwili na howrse   Szukam pilnie kogoś kto zrobi mi prezkę na wzór tej która mam w tej chwili na howrse I_icon_minipostSob Paź 19, 2013 1:21 pm

Chętnie zrobię Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1933720
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Szukam pilnie kogoś kto zrobi mi prezkę na wzór tej która mam w tej chwili na howrse   Szukam pilnie kogoś kto zrobi mi prezkę na wzór tej która mam w tej chwili na howrse I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Szukam pilnie kogoś kto zrobi mi prezkę na wzór tej która mam w tej chwili na howrse
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Szukam osoby która zrobi mi prezentacje
» Szukam osoby,która zrobi mi napisy do prezentacji
» Poszukuje osoby która zrobi mi prezentacje i avatara za darmo !!!
» Kto mi zrobi prezentacje na Howrse?
» Szukam kogoś do opieki nad końmi!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: