Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| W poszukiwaniu | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
MaryMariaMara Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Prezentacje. Liczba postów : 663 Dołączył : 10/07/2012
| Temat: W poszukiwaniu Pią Paź 18, 2013 3:35 pm | |
| Potrzebuję programu w którym mogłabym edytować wideo. Po pierwsze, mój film jest w formacie MP4 więc musi odczytywać go (chyba, że ktoś wie jak zmieniać format). I w tym filmie chciałabym, żeby było takie udawane zacięcie. Że ciągle od pewnego momentu będzie się powtarzać kilka razy. No i to chyba tyle. Zna ktoś taki program? Lub wie jak zmieniać format? Prosiłabym o informację +Nie wiedziałam do jakiego działu to wstawić, więc przepraszam jeżeli zrobiłam coś źle. | |
| | | Katrina123 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Katrina_S Liczba postów : 402 Dołączył : 31/05/2013
| Temat: Re: W poszukiwaniu Pią Paź 18, 2013 4:22 pm | |
| Hmm.. z formatem nie powinno być większego problemu, jeśli tylko masz program do edycji filmów, który go odtworzy. Po prostu przy zapisie zmień mp4 na inny format... ot, cała filozofia. Nie pracuje z filmikami, ale wydaje mi się, że najprostszy darmowy program odtworzyć mp4 powinien. | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: W poszukiwaniu Sob Paź 19, 2013 2:30 am | |
| Chyba najłatwiejszy byłby Windows Movie Maker ;P | |
| | | MaryMariaMara Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Prezentacje. Liczba postów : 663 Dołączył : 10/07/2012
| Temat: Re: W poszukiwaniu Sob Paź 19, 2013 4:47 am | |
| Tylko właśnie WMM nie chce ze mną współpracować. | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: W poszukiwaniu Sob Paź 19, 2013 8:05 am | |
| http://www.dobreprogramy.pl/Obrobka-i-konwersja-wideo,Programy,Windows,204.html
Prywatnie dłuższy czas korzystałam z programiku Format Factory - w zasadzie z wszystkiego na wszystko dawał radę. http://download.chip.eu/pl/Format-Factory_4506903.html | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: W poszukiwaniu | |
| |
| | | | W poszukiwaniu | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|