Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Dynamit na CR INT

Go down 
+3
Szron
MrsKopytko
Suzan
7 posters
AutorWiadomość
Gość
Gość
Anonymous

Dynamit na CR INT Empty
PisanieTemat: Dynamit na CR INT   Dynamit na CR INT I_icon_minipostPią Paź 25, 2013 12:23 pm

Buy dynamite in the Black Market! - 25th October 2013
To speed up your excavation of Osiris' remains, get three dynamite sticks against one pass in the Black Market!

Until the 2013-10-31 13:00 get dynamite sticks in the Black Market to excavate more of Osiris’s bones, valuable relics and gifts!

Each dynamite stick allows you to excavate Howrse’s archaeological site once, regardless of the time left between excavations with your more conventional tools.
Dynamite also offers the advantage of blasting any spirits planning to surprise you...

For a single pass you get three dynamite sticks to accelerate your progression.

We hope you’ll enjoy this opportunity to safely play with explosives and get more goodies!

The Howrse Team
-------------------------------------------------------------------------------
Kup dynamit na czarnym rynku! - 25 października 2013
Aby przyspieszyć wykopaliska szczątków Ozyrysa, uzyskać trzy dynamitu kije przed jednym przejściu na czarnym rynku!

Do 2013-10-31 13:00 dostać laski dynamitu na czarnym rynku do wydobycia więcej kości Ozyrysa, relikwie wartościowych i prezenty!

Każdy kij dynamit pozwala na wykopaliska archeologiczne Howrse na raz, bez względu na czas w lewo między wykopalisk z narzędzi bardziej konwencjonalnych.
Dynamite oferuje również tę zaletę, wysadzanie żadnych duchów planują zaskoczyć ...

W jednym cyklu można dostać trzy dynamitu kije przyspieszyć swój rozwój.

Mamy nadzieję, że będziesz cieszyć się z tej okazji, aby bezpiecznie bawić się z materiałami wybuchowymi i uzyskać więcej bajerów!

Howrse drużyny
Dynamit na CR INT 64e50683fc48dbb1480ca35f1a3a77f4
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

Dynamit na CR INT Empty
PisanieTemat: Re: Dynamit na CR INT   Dynamit na CR INT I_icon_minipostPią Paź 25, 2013 12:25 pm

I macie promocję bez kuponów Razz
Powrót do góry Go down
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

Nick w grze : Suzan
Liczba postów : 954

Dynamit na CR INT Empty
PisanieTemat: Re: Dynamit na CR INT   Dynamit na CR INT I_icon_minipostPią Paź 25, 2013 12:27 pm

Ogier12 napisał:
oO! Kto ośmielił się twierdzić że ta promocja będzie bez kuponów 8|
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=31458
Gość
Gość
Anonymous

Dynamit na CR INT Empty
PisanieTemat: Re: Dynamit na CR INT   Dynamit na CR INT I_icon_minipostPią Paź 25, 2013 12:33 pm

Suzan napisał:
Ogier12 napisał:
Na forum nisko-aktywni gracze cieszyli się, że wreszcie bez kuponów coś będzie. Nie wiem jak oni to wywróżyli ...
Powrót do góry Go down
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

Nick w grze : Mrs Kopytko
Liczba postów : 3453

Dynamit na CR INT Empty
PisanieTemat: Re: Dynamit na CR INT   Dynamit na CR INT I_icon_minipostPią Paź 25, 2013 12:58 pm

Greta. napisał:
Suzan napisał:
Ogier12 napisał:
Na forum nisko-aktywni gracze cieszyli się, że wreszcie bez kuponów coś będzie. Nie wiem jak oni to wywróżyli ...
NAIWNIAKII Dynamit na CR INT 1554703490 Dynamit na CR INT 1554703490  XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=686975
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

Nick w grze : Suzan
Liczba postów : 954

Dynamit na CR INT Empty
PisanieTemat: Re: Dynamit na CR INT   Dynamit na CR INT I_icon_minipostPią Paź 25, 2013 1:54 pm

ahahahahah! Dobry żart tynfa wart xD! Chciałabym taką promocję <3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=31458
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

Liczba postów : 1598

Dynamit na CR INT Empty
PisanieTemat: Re: Dynamit na CR INT   Dynamit na CR INT I_icon_minipostPią Paź 25, 2013 2:04 pm

Ten dynamit i tak niewiele daje. :PAle słabo. Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2419216
Kirara
Uzależniony
Kirara

Nick w grze : OJT (skrót)
Liczba postów : 2239

Dynamit na CR INT Empty
PisanieTemat: Re: Dynamit na CR INT   Dynamit na CR INT I_icon_minipostSob Paź 26, 2013 1:56 am

Jak zwykle twierdzicie, że takiej promocji nigdy nie będzie... To już zaczyna być nudne. 

Tłumaczone w Translate Google? ;x
Powrót do góry Go down
placyda
Raczkujący
placyda

Nick w grze : placyda
Liczba postów : 53

Dynamit na CR INT Empty
PisanieTemat: Re: Dynamit na CR INT   Dynamit na CR INT I_icon_minipostSob Paź 26, 2013 2:08 am

no i będą kupony :/
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

Dynamit na CR INT Empty
PisanieTemat: Re: Dynamit na CR INT   Dynamit na CR INT I_icon_minipostSob Paź 26, 2013 4:55 am

Unbridle napisał:
Jak zwykle twierdzicie, że takiej promocji nigdy nie będzie... To już zaczyna być nudne. 

tja, bo nie mam czasu żeby tłumaczyć sama x]
Powrót do góry Go down
Kirara
Uzależniony
Kirara

Dynamit na CR INT Empty
PisanieTemat: Re: Dynamit na CR INT   Dynamit na CR INT I_icon_minipostSob Paź 26, 2013 7:27 am

Kara 17 napisał:
Unbridle napisał:
tja, bo nie mam czasu żeby tłumaczyć sama x]
SPRÓBOWAŁAM przetłumaczyć to sama. Dokładnie poukładane!

Kup dynamit w czarnym rynku! - 25 października 2013
Przyśpieszyć twoje kopanie szczątków Ozyrysa, miej trzy extra patyki dzięki jednej przepustce na Czarnym Rynku!

Do 2013-10-31 13:00 każ extra patykom na Czarnym Rynku odkopać więcej kości Ozyrysa, cennych reliktów i prezentów!

Każdy extra patyk pozwala ci odkopać stanowisko archeologiczne Howrse raz, niezależnie od tego czas jaki wyszedł między wykopaliskiem z twoimi bardziej konwencjonalnymi narzędziami.
Dynamit również daje korzyść wysadzania jakichkolwiek duchów planujących zaskoczyć cię...

Przez jedną przepustkę każesz trzem extra patykom przyspieszyć swój rozwój.

Mamy nadzieję, że będziesz cieszyć się tą okazją aby bezpiecznie bawić się materiałami wybuchowymi i zdobywać więcej smakołyków!

Zespół Howrse

Tłumaczone dla zabawy. xD
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

Dynamit na CR INT Empty
PisanieTemat: Re: Dynamit na CR INT   Dynamit na CR INT I_icon_minipostSob Paź 26, 2013 8:06 am

Cytat :

Mamy nadzieję, że będziesz cieszyć się tą okazją aby bezpiecznie bawić się materiałami wybuchowymi i zdobywać więcej smakołyków!

Zespół Howrse
padłam Dynamit na CR INT 3573644101
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

Dynamit na CR INT Empty
PisanieTemat: Re: Dynamit na CR INT   Dynamit na CR INT I_icon_minipostSob Paź 26, 2013 8:22 am

Kup dynamit na czarnym rynku!- 25 październik 2013.
Aby przyspieszyć swoje wykopaliska szczątków Ozyrysa, dostaniesz 3 laski dynamitu za jeden kupon w czarnym rynku.

Do 31 października 2013 dostań laski dynamitu w czarnym rynku aby wykopać więcej kości Ozyrysa, relikwii oraz innych cennych prezentów.

Każda laska dynamitu pozwala Ci na wydobycia archeologiczne, nie ważne jaki posiadasz czas między wykopaliskami ani jakiego sprzętu używasz.
Dynamit oferuje Ci też, że podczas wysadzania nie zaskoczy Cie żaden duch.

Za jeden kupon otrzymujesz trzy laski dynamitu aby przyspieszyć postęp prac..

Mamy nadzieje, że spodoba Ci się ta okazja na bezpieczną zabawę z materiałami wybuchowymi aby uzyskać więcej udogodnień.(*smakołyków, cukierków, luksusów, co wolicie)
Dynamit na CR INT 64e50683fc48dbb1480ca35f1a3a77f4

Moje wolne tłumaczenie, mam nadzieje, że zrozumialsze od tych wyciągniętych z google translatora.

Ostatnio zmieniony przez Greta. dnia Sob Paź 26, 2013 8:25 am, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Kirara
Uzależniony
Kirara

Dynamit na CR INT Empty
PisanieTemat: Re: Dynamit na CR INT   Dynamit na CR INT I_icon_minipostSob Paź 26, 2013 8:23 am

Kara 17 napisał:
Cytat :

Zespół Howrse
padłam Dynamit na CR INT 3573644101
Wiem, ale tak się to tłumaczy... Wink
_____
Edit: Chociaż można to też przetłumaczyć jako niespodzianki.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

Dynamit na CR INT Empty
PisanieTemat: Re: Dynamit na CR INT   Dynamit na CR INT I_icon_minipostSob Paź 26, 2013 8:27 am

Smakołyki, udogodnienia, luksusy. Zależy od sensu zdania.
BTW. W twoim tłumaczeniu jest stick, okej znaczy to patyk, ale nie w tym zdaniu.
Powrót do góry Go down
Kirara
Uzależniony
Kirara

Dynamit na CR INT Empty
PisanieTemat: Re: Dynamit na CR INT   Dynamit na CR INT I_icon_minipostSob Paź 26, 2013 8:28 am

Greta. napisał:
Smakołyki, udogodnienia, luksusy. Zależy od sensu zdania.
BTW. W twoim tłumaczeniu jest stick, okej znaczy to patyk, ale nie w tym zdaniu.
Rzeczywiście... Nie zauważyłam. Pisałam szybko i jakoś tak mi się przetłumaczyło.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

Dynamit na CR INT Empty
PisanieTemat: Re: Dynamit na CR INT   Dynamit na CR INT I_icon_minipostSob Paź 26, 2013 8:29 am

Jak każdy pisał sobie tłumaczenie, to i ja się szarpnęłam XD
Niech autorka tematu zmieni tłumaczenie w pierwszym poście bo nie każdy wchodzi i czyta cały temat tylko zerka na początek i wychodzi.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

Dynamit na CR INT Empty
PisanieTemat: Re: Dynamit na CR INT   Dynamit na CR INT I_icon_minipostSob Paź 26, 2013 9:14 am

Greta. napisał:
Jak każdy pisał sobie tłumaczenie, to i ja się szarpnęłam XD
Niech autorka tematu zmieni tłumaczenie w pierwszym poście bo nie każdy wchodzi i czyta cały temat tylko zerka na początek i wychodzi.
okey, zmienię tylko na które? Twoje, Unbridle czy googlowe?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

Dynamit na CR INT Empty
PisanieTemat: Re: Dynamit na CR INT   Dynamit na CR INT I_icon_minipostSob Paź 26, 2013 9:15 am

Unbridle napisał:
Kara 17 napisał:
Cytat :

Zespół Howrse
haha Very Happy 
Wiem, ale tak się to tłumaczy... Wink
_____
Edit: Chociaż można to też przetłumaczyć jako niespodzianki.
nie chodzi mi o to że źle przetłumaczyłaś czy coś, tylko o to jak wyszło to jedno zdanie.
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

Dynamit na CR INT Empty
PisanieTemat: Re: Dynamit na CR INT   Dynamit na CR INT I_icon_minipostSob Paź 26, 2013 4:56 pm

Ech. Oni tam maja dynamit, a my dzikusa i zdzieranie kasy. Rolling Eyes 

Sie czepiacie tłumaczenia, i tak wiadomo o co chodzi: o kasę Smile 
Swoja drogą jak myślicie ile by potrzeba kuponów na zebranie całego szkieletu? 25 by starczyło ?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
Keplie
Raczkujący
Keplie

Liczba postów : 98

Dynamit na CR INT Empty
PisanieTemat: Re: Dynamit na CR INT   Dynamit na CR INT I_icon_minipostNie Paź 27, 2013 12:35 pm

Arrin napisał:
Ech. Oni tam maja dynamit, a my dzikusa i zdzieranie kasy. Rolling Eyes 

Sie czepiacie tłumaczenia, i tak wiadomo o co chodzi: o kasę Smile 
Swoja drogą jak myślicie ile by potrzeba kuponów na zebranie całego szkieletu? 25 by starczyło ?
Ciezko powiedziec - pewnie w duzej mierze zalezy od szczescia - tak jak przy bursztynie - slyszalam ze niektorzy dali za niego 3 kupony ...
Jedna osoba na testowym (moze gdzies to na zagrodzie czytałam) zuzyla chyba 200 kuponow - ale w normalnej wersji zapewne bedzie łatwiej dostac kosci ...

Tak czy siak ja mam dopiero 16/54 i 29 reliktow brak mi do mlota - wiec nie za wesolo - biorąc pod uwagę ze promocja potrwa jeszcze tydzien
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Dynamit na CR INT Empty
PisanieTemat: Re: Dynamit na CR INT   Dynamit na CR INT I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Dynamit na CR INT
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: