| Dynamit na CR INT | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Dynamit na CR INT Pią Paź 25, 2013 12:23 pm | |
| Buy dynamite in the Black Market! - 25th October 2013 To speed up your excavation of Osiris' remains, get three dynamite sticks against one pass in the Black Market! Until the 2013-10-31 13:00 get dynamite sticks in the Black Market to excavate more of Osiris’s bones, valuable relics and gifts! Each dynamite stick allows you to excavate Howrse’s archaeological site once, regardless of the time left between excavations with your more conventional tools. Dynamite also offers the advantage of blasting any spirits planning to surprise you... For a single pass you get three dynamite sticks to accelerate your progression. We hope you’ll enjoy this opportunity to safely play with explosives and get more goodies! The Howrse Team ------------------------------------------------------------------------------- Kup dynamit na czarnym rynku! - 25 października 2013 Aby przyspieszyć wykopaliska szczątków Ozyrysa, uzyskać trzy dynamitu kije przed jednym przejściu na czarnym rynku! Do 2013-10-31 13:00 dostać laski dynamitu na czarnym rynku do wydobycia więcej kości Ozyrysa, relikwie wartościowych i prezenty! Każdy kij dynamit pozwala na wykopaliska archeologiczne Howrse na raz, bez względu na czas w lewo między wykopalisk z narzędzi bardziej konwencjonalnych. Dynamite oferuje również tę zaletę, wysadzanie żadnych duchów planują zaskoczyć ... W jednym cyklu można dostać trzy dynamitu kije przyspieszyć swój rozwój. Mamy nadzieję, że będziesz cieszyć się z tej okazji, aby bezpiecznie bawić się z materiałami wybuchowymi i uzyskać więcej bajerów! Howrse drużyny |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Dynamit na CR INT Pią Paź 25, 2013 12:25 pm | |
| I macie promocję bez kuponów |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Dynamit na CR INT Pią Paź 25, 2013 12:27 pm | |
| - Ogier12 napisał:
- I macie promocję bez kuponów
oO! Kto ośmielił się twierdzić że ta promocja będzie bez kuponów 8| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Dynamit na CR INT Pią Paź 25, 2013 12:33 pm | |
| - Suzan napisał:
- Ogier12 napisał:
- I macie promocję bez kuponów
oO! Kto ośmielił się twierdzić że ta promocja będzie bez kuponów 8| Na forum nisko-aktywni gracze cieszyli się, że wreszcie bez kuponów coś będzie. Nie wiem jak oni to wywróżyli ... |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| |
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Dynamit na CR INT Pią Paź 25, 2013 1:54 pm | |
| ahahahahah! Dobry żart tynfa wart xD! Chciałabym taką promocję <3 | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Dynamit na CR INT Pią Paź 25, 2013 2:04 pm | |
| Ten dynamit i tak niewiele daje. :PAle słabo. | |
|
| |
Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Dynamit na CR INT Sob Paź 26, 2013 1:56 am | |
| Jak zwykle twierdzicie, że takiej promocji nigdy nie będzie... To już zaczyna być nudne.
Tłumaczone w Translate Google? ;x | |
|
| |
placyda Raczkujący
Nick w grze : placyda Liczba postów : 53 Dołączył : 20/09/2013
| Temat: Re: Dynamit na CR INT Sob Paź 26, 2013 2:08 am | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Dynamit na CR INT Sob Paź 26, 2013 4:55 am | |
| - Unbridle napisał:
- Jak zwykle twierdzicie, że takiej promocji nigdy nie będzie... To już zaczyna być nudne.
Tłumaczone w Translate Google? ;x tja, bo nie mam czasu żeby tłumaczyć sama x] |
|
| |
Kirara Uzależniony
| Temat: Re: Dynamit na CR INT Sob Paź 26, 2013 7:27 am | |
| - Kara 17 napisał:
- Unbridle napisał:
- Tłumaczone w Translate Google? ;x
tja, bo nie mam czasu żeby tłumaczyć sama x] SPRÓBOWAŁAM przetłumaczyć to sama. Dokładnie poukładane!Kup dynamit w czarnym rynku! - 25 października 2013 Przyśpieszyć twoje kopanie szczątków Ozyrysa, miej trzy extra patyki dzięki jednej przepustce na Czarnym Rynku! Do 2013-10-31 13:00 każ extra patykom na Czarnym Rynku odkopać więcej kości Ozyrysa, cennych reliktów i prezentów! Każdy extra patyk pozwala ci odkopać stanowisko archeologiczne Howrse raz, niezależnie od tego czas jaki wyszedł między wykopaliskiem z twoimi bardziej konwencjonalnymi narzędziami. Dynamit również daje korzyść wysadzania jakichkolwiek duchów planujących zaskoczyć cię... Przez jedną przepustkę każesz trzem extra patykom przyspieszyć swój rozwój. Mamy nadzieję, że będziesz cieszyć się tą okazją aby bezpiecznie bawić się materiałami wybuchowymi i zdobywać więcej smakołyków! Zespół Howrse Tłumaczone dla zabawy. xD | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Dynamit na CR INT Sob Paź 26, 2013 8:06 am | |
| - Cytat :
Mamy nadzieję, że będziesz cieszyć się tą okazją aby bezpiecznie bawić się materiałami wybuchowymi i zdobywać więcej smakołyków!
Zespół Howrse padłam |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Dynamit na CR INT Sob Paź 26, 2013 8:22 am | |
| Kup dynamit na czarnym rynku!- 25 październik 2013. Aby przyspieszyć swoje wykopaliska szczątków Ozyrysa, dostaniesz 3 laski dynamitu za jeden kupon w czarnym rynku. Do 31 października 2013 dostań laski dynamitu w czarnym rynku aby wykopać więcej kości Ozyrysa, relikwii oraz innych cennych prezentów. Każda laska dynamitu pozwala Ci na wydobycia archeologiczne, nie ważne jaki posiadasz czas między wykopaliskami ani jakiego sprzętu używasz. Dynamit oferuje Ci też, że podczas wysadzania nie zaskoczy Cie żaden duch. Za jeden kupon otrzymujesz trzy laski dynamitu aby przyspieszyć postęp prac.. Mamy nadzieje, że spodoba Ci się ta okazja na bezpieczną zabawę z materiałami wybuchowymi aby uzyskać więcej udogodnień. (*smakołyków, cukierków, luksusów, co wolicie)Moje wolne tłumaczenie, mam nadzieje, że zrozumialsze od tych wyciągniętych z google translatora.
Ostatnio zmieniony przez Greta. dnia Sob Paź 26, 2013 8:25 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
| |
Kirara Uzależniony
| Temat: Re: Dynamit na CR INT Sob Paź 26, 2013 8:23 am | |
| - Kara 17 napisał:
-
- Cytat :
Mamy nadzieję, że będziesz cieszyć się tą okazją aby bezpiecznie bawić się materiałami wybuchowymi i zdobywać więcej smakołyków!
Zespół Howrse padłam Wiem, ale tak się to tłumaczy... _____ Edit: Chociaż można to też przetłumaczyć jako niespodzianki. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Dynamit na CR INT Sob Paź 26, 2013 8:27 am | |
| Smakołyki, udogodnienia, luksusy. Zależy od sensu zdania. BTW. W twoim tłumaczeniu jest stick, okej znaczy to patyk, ale nie w tym zdaniu. |
|
| |
Kirara Uzależniony
| Temat: Re: Dynamit na CR INT Sob Paź 26, 2013 8:28 am | |
| - Greta. napisał:
- Smakołyki, udogodnienia, luksusy. Zależy od sensu zdania.
BTW. W twoim tłumaczeniu jest stick, okej znaczy to patyk, ale nie w tym zdaniu. Rzeczywiście... Nie zauważyłam. Pisałam szybko i jakoś tak mi się przetłumaczyło. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Dynamit na CR INT Sob Paź 26, 2013 8:29 am | |
| Jak każdy pisał sobie tłumaczenie, to i ja się szarpnęłam XD Niech autorka tematu zmieni tłumaczenie w pierwszym poście bo nie każdy wchodzi i czyta cały temat tylko zerka na początek i wychodzi. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Dynamit na CR INT Sob Paź 26, 2013 9:14 am | |
| - Greta. napisał:
- Jak każdy pisał sobie tłumaczenie, to i ja się szarpnęłam XD
Niech autorka tematu zmieni tłumaczenie w pierwszym poście bo nie każdy wchodzi i czyta cały temat tylko zerka na początek i wychodzi. okey, zmienię tylko na które? Twoje, Unbridle czy googlowe? |
|
| |
Gość Gość
| |
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Dynamit na CR INT Sob Paź 26, 2013 4:56 pm | |
| Ech. Oni tam maja dynamit, a my dzikusa i zdzieranie kasy. Sie czepiacie tłumaczenia, i tak wiadomo o co chodzi: o kasę Swoja drogą jak myślicie ile by potrzeba kuponów na zebranie całego szkieletu? 25 by starczyło ? | |
|
| |
Keplie Raczkujący
Liczba postów : 98 Dołączył : 07/06/2012
| Temat: Re: Dynamit na CR INT Nie Paź 27, 2013 12:35 pm | |
| - Arrin napisał:
- Ech. Oni tam maja dynamit, a my dzikusa i zdzieranie kasy.
Sie czepiacie tłumaczenia, i tak wiadomo o co chodzi: o kasę Swoja drogą jak myślicie ile by potrzeba kuponów na zebranie całego szkieletu? 25 by starczyło ? Ciezko powiedziec - pewnie w duzej mierze zalezy od szczescia - tak jak przy bursztynie - slyszalam ze niektorzy dali za niego 3 kupony ... Jedna osoba na testowym (moze gdzies to na zagrodzie czytałam) zuzyla chyba 200 kuponow - ale w normalnej wersji zapewne bedzie łatwiej dostac kosci ... Tak czy siak ja mam dopiero 16/54 i 29 reliktow brak mi do mlota - wiec nie za wesolo - biorąc pod uwagę ze promocja potrwa jeszcze tydzien | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Dynamit na CR INT | |
| |
|
| |
| Dynamit na CR INT | |
|