Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Tymczasem w świecie Pixara. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Tymczasem w świecie Pixara. Czw Paź 31, 2013 7:52 am | |
| Dla każdego, kto przeczytał całe mamy kubeł internetów i miesięczny zapas miętowych chusteczek. | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Tymczasem w świecie Pixara. Czw Paź 31, 2013 8:58 am | |
| Znalazłam tego posta akurat wtedy, kiedy otworzyłam nową zakładkę z Teorią Pixara na Kwejku. Lol. Wiadro internetów i zapas chusteczek poproszę Ogółem, to nawet trzyma to się kupy. Jednak coś czuję, że Pixar nie do końca miał na celu połączyć te wszystkie filmy. Wydaje mi się, iż nie można na podstawie kilku easter eggów połączyć wszystkiego w całość. Aczkolwiek sam artykuł strasznie mnie wciągnął i podoba mi się, bo każdy może trochę pofantazjować A nuż autor miał rację? | |
| | | Presence Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Presence Liczba postów : 1861 Dołączył : 23/07/2011
| Temat: Re: Tymczasem w świecie Pixara. Czw Paź 31, 2013 10:22 am | |
| Przeczytałam całe i zaintrygowało mnie to. Wszystko bardzo ładnie do siebie pasuje, a przy takiej ilości produkcji wydaje się niedorzeczne twierdzenie, że jest to "przypadeczek". Jedna z ciekawszych teorii spiskowych jakie czytałam xD | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Tymczasem w świecie Pixara. Czw Paź 31, 2013 4:52 pm | |
| To podobnie jak z Porą na Przygodę - niby wszystkie wątki inne, ale poskładane razem "trzymają się kupy" :3 |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Tymczasem w świecie Pixara. | |
| |
| | | | Tymczasem w świecie Pixara. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|