Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| @.@ | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
~arianna~ Nowy
Nick w grze : arianna Liczba postów : 20 Dołączył : 31/10/2013
| Temat: @.@ Pią Lis 01, 2013 1:02 pm | |
| Dlaczego wstydzimy się swojego wyglądu? No właśnie dlaczego? Piszcie :3 | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: @.@ Pią Lis 01, 2013 1:07 pm | |
| Wydaje mi się, że każdy człowiek ma kompleksy na punkcie swojego wyglądu. Jeden chciałby poprawić swój nos, inny brwi, jeszcze inny chce być wyższy... Każdemu nie dogodzisz Dlatego ludzie robią sobie operacje plastyczne, nakładają sobie tonę wszystkiego na twarz i ubierają się tak, żeby zakryć niedoskonałości. Nawet ludzie mówiący, że lubią siebie takimi, jacy są, w rzeczywistości pewnie chcieliby coś w sobie zmienić. Taka mentalność ludzka. | |
| | | ~arianna~ Nowy
Nick w grze : arianna Liczba postów : 20 Dołączył : 31/10/2013
| Temat: Re: @.@ Pią Lis 01, 2013 1:11 pm | |
| - hanka1998 napisał:
- Wydaje mi się, że każdy człowiek ma kompleksy na punkcie swojego wyglądu. Jeden chciałby poprawić swój nos, inny brwi, jeszcze inny chce być wyższy... Każdemu nie dogodzisz Dlatego ludzie robią sobie operacje plastyczne, nakładają sobie tonę wszystkiego na twarz i ubierają się tak, żeby zakryć niedoskonałości. Nawet ludzie mówiący, że lubią siebie takimi, jacy są, w rzeczywistości pewnie chcieliby coś w sobie zmienić. Taka mentalność ludzka.
Dokładnie.Nie sądzę aby kiedykolwiek się to zmieniło.Na przestrzeni wieków ludzie marzyli o tym aby zakryć swoje niedoskonałości *.^ | |
| | | miszczurek Nowy
Nick w grze : miszczurek Liczba postów : 13 Dołączył : 11/11/2013
| Temat: Re: @.@ Pon Gru 02, 2013 6:43 am | |
| A ja się nie wstydzę swojego wyglądu i nie mam na jego temat kompleksów Nie ma co się przejmować, bo to nic nie daje, wstyd wyglądu nie zmieni. Trzeba się akceptować noo. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: @.@ | |
| |
| | | | @.@ | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|